Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό δώρο σε 4χρονο που η μητέρα του πεθαίνει από καρκίνο

 

Βίντεο που ραγίζει καρδιές

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό δώρο σε 4χρονο που η μητέρα του πεθαίνει από καρκίνο

Το συγκλονιστικό δώρο σε 4χρονο που η μητέρα του πεθαίνει από καρκίνο

 

Θα μπορεί να ακούει τον χτύπο της καρδιάς της όταν δε θα είναι πλέον μαζί του

Ένα συγκλονιστικό βίντεο που ραγίζει καρδιές κάνεις τις τελευταίες ώρες τον γύρω των social media και είναι πραγματικά συγκλονιστικό… Το εν λόγω βίντεο έχει περισσότερες από 2,5 εκατομμύρια προβολές και έχει συγκινήσει το διαδίκτυο.

Τον λόγο θα τον δείτε μόνοι σας παρακάτω.

Η μητέρα της οικογένειας, η Χέιλι, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και σε προηγούμενο βίντεό της προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο της Γουέστον ότι δυστυχώς πεθαίνει.

«Μια μέρα θα με πάρει στον Παράδεισο, όπου δεν θα νιώθω κανέναν πόνο, δεν θα κάνω εμετό και δεν θα νιώθω λύπη» έλεγε η μητέρα, ενώ υπενθύμιζε στον γιο της πως θα είναι εδώ ο μπαμπάς του για να τον φροντίζει, αλλά και η ίδια πάντα μαζί του, ακόμη και αν δε τη βλέπει.

Σε αυτό το τελευταίο σκέλος, να την νιώθει πάντα μαζί του, ακόμα κι αν δεν την βλέπει, βοήθησε η νοσοκόμα της Χέιλι, η οποία βρίσκεται συνέχεια δίπλα της.

 

Τα δώρα που έχουν συγκλονίσει το διαδίκτυο

Η Μάρτσι, όπως ονομάζεται, και ο ξενώνας με τον οποίο συνεργάζεται, πήραν τόσο στον άνδρα της, Τέιλορ, όσο και στον γιο της, Γουέστον, δύο πολύ ιδιαίτερα δώρα.

Ο 4χρονος πήρε ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο θα του θυμίζει για πάντα την μαμά του. Συγκεκριμένα, το αρκουδάκι έχει ενσωματωμένα τη φωνή και τον καρδιακό παλμό της Χέιλι και όποτε θέλει ο Γουέστον μπορεί να πατάει ένα κουμπί και να ακούει τη μαμά του να του μιλά, αλλά και να νιώθει την καρδιά της να χτυπά.

  Το Λάδι Που Απομακρύνει Τον Κίνδυνο Καρκίνου

Η συνομιλία που ακούγεται αφορά μια συζήτηση που είχαν, με τη Χέιλι να τον ρωτά πού θα βρίσκεται όταν δεν θα μπορεί να την νιώσει ή να την ακούσει, με τον Γουέστον να της απαντά πως θα βρίσκεται στην καρδιά του. Αμέσως μετά ακούγεται ο καρδιακός παλμός της.

 

«Θα έχεις για πάντα την καρδιά της μαμάς.

Όποτε σου λείπει η μαμά μπορείς να πατάς το κουμπί και θα ακούς τον ήχο της καρδιάς της» λέει η Χέιλι στον γιο της, συγκινημένη από το δώρο.

Ο Τέιλορ έλαβε ως δώρο μία κορνίζα στην οποία είναι αποτυπωμένος ο καρδιακός παλμός της γυναίκας που αγάπησε, παντρεύτηκε, απέκτησε ένα παιδί μαζί της και πάνω απ’ όλα στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Η κορνίζα γράφει: «Πάντα στο μυαλό μου. Για πάντα στην καρδιά μου».

 

Βίντεο που ραγίζει καρδιές: Το συγκλονιστικό δώρο σε 4χρονο που η μητέρα του πεθαίνει από καρκίνο

 

@taylorodlozil

5/4/2023 Haley is stil fighting. Haley’s hospice nurse and hospice company got Weston a Build-A-Bear with Haley’s heart beat. Then they got me a printed copy of a recording of Haley’s heart beat. I control my emotions pretty well but this one got to me. We are so thankful for Marcie and Devotion Hospice. These are really meaningful gifts! #cancer #grief #sad #cry #sick #love #heart #family #jesus #memories #death #fyp

♬ Eyes Wide Open – Tony Anderson

 

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση