Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023

 

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις για τον Ιούνιο 2023

 

Ιούνιος 2023: Οι Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Αναλυτικά οι ερωτικές μηνιαίες προβλέψεις Ιουνίου 2023 για όλα τα ζώδια.

Η Βίκυ Δρόσου κάνει τις ερωτικές προβλέψεις του Ιουνίου 2023 για όλα τα ζώδια. Οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται όλο το μήνα στον Λέοντα κάνοντας πιπεράτη και φλογερή την ερωτική ζωή των ζωδίων της φωτιάς.

 

Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού έχει πολλά να δώσει στα ερωτικά. Τις πρώτες μέρες το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ανάμεσα σε Καρκίνο και Ιχθύ φέρνει ρομάντζο και ειδυλλιακούς έρωτες σε (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) του 3ου δεκαημέρου.

Οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης θα συμπορεύονται όλο το μήνα στον Λέοντα κάνοντας πιπεράτη και φλογερή την ερωτική ζωή των ζωδίων της φωτιάς. (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) όλων των δεκαημέρων, έτοιμοι για δράση. Η πανσέληνος του μήνα στον Τοξότη αυξάνει την επιθυμία για περιπετειώδεις έρωτες και εμπειρίες, ενώ η νέα σελήνη στους Διδύμους θέλει φλερτ και περιστασιακές γνωριμίες!

 

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ μου Κριέ, ο Ιούνιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες για τα ερωτικά σου. Τις πρώτες μέρες του μήνα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, αυξάνουν το ρομαντισμό, την έμπνευση και αναδύουν γλυκά συναισθήματα. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που σου δίνεται για να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που νιώθεις οικεία. Ευνοούνται οι κρυφές συναντήσεις. Σχεδόν όλο το μήνα οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης, συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα, που είναι πύρινο όπως κι εσύ και ευνοεί τα ερωτικά.

Γίνεσαι τολμηρός, διεκδικητικός, ορμητικός και χειμαρρώδης. Κατακτάς με την αυξημένη γοητεία, το αντικείμενο του πόθου σου. Στην διάρκεια του μήνα, θα έχεις απρόοπτες συναντήσεις και ερωτικά ξαφνιάσματα, από άτομο που δεν περιμένεις. Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού, στις 4/6 στον Τοξότη, είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και σε ευνοεί να ζήσεις την περιπέτεια, μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις.

Η νέα σελήνη στις 18/6 στους Διδύμους, αυξάνει την επιθυμία για εξόδους, επικοινωνίες και γνωριμίες. Όμως θα φέρει ψεύτικα λόγια, όρκους και υποσχέσεις, που δεν πρέπει να πιστέψεις, γιατί θα απογοητευτείς. Στα μέσα του μήνα, ξαφνικές ειδήσεις σε σοκάρουν κλονίζοντας την σταθερότητα. Ο Ιούνιος τελειώνοντας, επιφυλάσσει όμορφες, ρομαντικές στιγμές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Ταύρε, ένας σημαντικός μήνας ξεκινά για σένα. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα, σε ευνοεί η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, για να επικοινωνήσεις με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Το ρομαντικό στοιχείο είναι έντονο και πολύ γρήγορα οι φιλίες μετατρέπονται σε έρωτες. Οι βόλτες, οι διαδρομές και οι περίπατοι, κρύβουν κάτι το ειδυλλιακό. Οι αιώνιοι εραστές, Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και νιώθεις άνετα με την συντροφιά ενός ατόμου.

Αναπτύσσεται οικειότητα, που εγγυάται ασφάλεια και την σταθερότητα. Με τον Ουρανό στο ζώδιο σου όμως γίνεσαι απρόβλεπτος και μπορεί να εκραγείς χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ευτυχώς που ταυτόχρονα έχεις και τον ευεργέτη Δία και μετριάζονται τα νεύρα. Η πανσέληνος του μήνα στον Τοξότη, στις 4/6 βγάζει από μέσα σου φόβους και ανασφάλειες για το μέλλον. Δεν είσαι σίγουρος για τα συναισθήματα και δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά. Αναρωτιέσαι αν θέλεις να προχωρήσει μια ερωτική κατάσταση, ή όχι.

Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18/6 διαψεύδει όνειρα και ελπίδες και αντιλαμβάνεσαι πως είχες δίκιο που εμπιστεύτηκες το ένστικτο σου. Ο μήνας τελειώνει με νέες επαφές, γνωριμίες και ανανεωτικές εκδρομές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ μου Δίδυμε, ο Ιούνιος μπαίνει δυναμικά και φέρνει σημαντικές εξελίξεις στο ζώδιο σου. Τις πέντε πρώτες μέρες του μήνα νιώθεις την ευχαρίστηση που προσφέρει η ανεβασμένη σου, αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Η επιτυχή έκβαση των ερωτικών σου είναι βέβαιη και δεδομένη. Σε όλο τον υπόλοιπο μήνα οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης, συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα που σε ευνοεί. Είσαι επικοινωνιακός, δραστήριος κι εξωστρεφής. Έχεις διάθεση να φλερτάρεις, να κοινωνικοποιηθείς και να διασκεδάσεις.

  Η Πανσέληνος των «σκουληκιών» στις 07/03/2023 φέρνει πιέσεις, εντάσεις, διλήμματα, αλλά και ξαφνικές λύσεις για 4 ζώδια

Αν επιθυμείς να κρατήσεις κρυφή την ερωτική σου ζωή, είναι η κατάλληλη περίοδος! Η πανσέληνος στις 4/6 στον Τοξότη, ευνοεί τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ανεβάζει την εξωστρέφεια. Δέχεσαι πολλές προσκλήσεις για εξόδους, κάνοντας σημαντικά βήματα στις σχέσεις. Με τη νέα σελήνη στους Διδύμους, στις 18/6, αντιλαμβάνεσαι πως γίνεται πολύς θόρυβος για το τίποτα και διαψεύδονται κάποιοι στόχοι σου. Αναθεωρείς και αλλάζεις πορεία πλεύσης.

Η δημοσιοποίηση των ερωτικών δεν σε βοηθά αφού δεν ενδιαφέρουν κανένα και προτιμάς να τα φυλάξεις στην ψυχή σου. Ο μήνας τελειώνει με την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης που είχες στην αρχή και την αίσθηση της ασφαλούς ερωτικής ζωής.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ μου Καρκίνε, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας σημαντικών εξελίξεων στα αισθηματικά σου. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιο σου με τον Ποσειδώνα, σε πριμοδοτούν να περάσεις όμορφα και να ζήσεις υπέροχες αισθησιακές στιγμές. Έχεις ένα καταπληκτικό ατού με την Αφροδίτη πάνω σου και μπορείς να κατακτήσεις τον στόχο. Ευνοείσαι για ταξίδια και εκδρομές. Μετά τις 5/6 η Αφροδίτη σε εγκαταλείπει. Μαζί με τον αιώνιο εραστή της τον Άρη, συνταξιδεύει στον Λέοντα, όλο το υπόλοιπο μέρος του μήνα.

Εκεί είναι που χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να κλονιστούν οι σταθερές σχέσεις. Χάνεται η εμπιστοσύνη και η ασφάλεια. Ξαφνικά ανατρέπονται οι ισορροπίες και τα συναισθήματα αλλάζουν. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 σου δημιουργεί μεγαλύτερη ανασφάλεια και άγχος. Επιθυμείς να έχεις στα χέρια σου περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία για να αφεθείς ερωτικά.

Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18/6 σε ωθεί να κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να συλλέξεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, αλλά βρίσκεις αδιέξοδο. Οι προσπάθειες βαίνουν άκαρπες και διαψεύδονται τα όνειρα σου. Τα ψέματα παραμένουν κρυφά και ανεξιχνίαστα. Το τέλος του μήνα σε ανταμείβει για την υπομονή σου και φέρνει τον Ερμή στο ζώδιο σου, όπου αποκαλύπτεται το παρασκήνιο και βγαίνουν όλα στο φως!

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού είναι ιδιαίτερα σημαντικός για σένα. Τις πέντε πρώτες μέρες του μήνα, δεν είσαι πολύ ενεργητικός και εξωστρεφής. Έχεις άλυτα προβλήματα με το ερωτικό παρελθόν και έως τις 5/6, προσπαθείς να βγάλεις άκρη. Μάλλον δεν χειρίστηκες σωστά την κατάσταση και τώρα παλεύεις να το μαζέψεις. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα σε βοηθούν σε αυτό γιατρεύοντας τις πληγές. Τον υπόλοιπο μήνα οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης συνταξιδεύουν στο ζώδιο σου και σε βγαίνεις από την δύσκολη θέση που είχες περιέλθει.

Γίνεσαι αυθόρμητος, διεκδικητικός, δραστήριος, αλλά συνάμα γλυκός, ερωτικός και αισθησιακός. Κερδίζεις το ενδιαφέρον του αντικείμενου του πόθου σου. Κανένας δεν αντιστέκεται στην γοητεία, την χάρη και την ομορφιά σου. Παρόλα αυτά ένα άτομο που δεν φαντάζεσαι σε σοκάρει με την συμπεριφορά του. Στις 4/6 η πανσέληνος στον Τοξότη σου χαρίζει κι άλλους πόντους εύνοιας.

 

Γίνεται ακριβώς μέσα στον τομέα των ερωτικών σου και έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι αφού μπορείς να πετύχεις ότι έχεις βάλει στόχο. Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18/6, θέλει λίγη προσοχή, γιατί σου κόβει την φόρα και σε φέρνει ακόμα μια φορά, πίσω στα παλιά. Ο μήνας τελειώνει με εσωστρεφή διάθεση από δυσάρεστα νέα που αφορούν σε παρελθούσες εμπειρίες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ μου Παρθένε, ο μήνας αυτός του Ιουνίου φέρνει σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά ζητήματα που σε απασχολούν. Τις πέντε πρώτες μέρες του μήνα, η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, σε ευνοούν ώστε να ισορροπήσεις τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στρέφεις τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πάνω σου, εκπέμποντας γλύκα και καλοσύνη. Μπορείς να κάνεις ένα ερωτικό όνειρο πραγματικότητα. Τον υπόλοιπο μήνα οι αιώνιοι εραστές συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα και ξυπνούν μέσα στην ψυχή παρελθοντικούς έρωτες.

Τα συναισθήματα είναι έντονα, δυνατά και κάνουν την καρδιά σου να χτυπά. Μάλλον τα παραφουσκώνεις μέσα στο μυαλό σου, χωρίς λόγο. Από την άλλη, ο κρυφός έρωτας σε εξιτάρει και σε βγάζει από τον λήθαργο. Η πανσέληνος στον Τοξότη στις 4/6 σε ωθεί σε μυστικές διεργασίες. Το ερωτικό παρασκήνιο και ευνοείται και σε βολεύει. Έρχεται όμως η νέα σελήνη στους Διδύμους, στις 18/6, να σου ανοίξει τα μάτια για να δεις καθαρά ποιον έχεις απέναντι σου.

  Με ποιο ζώδιο ταιριάζεις για γάμο; Κάνε το τεστ!

Από την μια το παραμύθι και από την άλλη το σοκ. Μαθαίνεις πράγματα που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις. Έρχονται αποκαλύψεις που ξαφνιάζουν. Τον αιφνιδιασμό και την απογοήτευση, βάζει στην άκρη ο Ερμής, που στο τέλος του μήνα εισέρχεται στον Καρκίνο που σε ωθεί σε καινούργιο σχεδιασμό του μέλλοντος.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ μου Ζυγέ, ο Ιούνιος είναι μήνας σημαντικών εξελίξεων στα αισθηματικά σου. Οι πρώτες πέντε μέρες του μήνα θα είναι λίγο άβολες γιατί η διάθεση είναι πεσμένη και με μειωμένη ζωτικότητα. Πρέπει να δώσεις συγχώρεση για να προχωρήσεις. Οι αιώνιοι εραστές του ζωδιακού, Αφροδίτη και Άρης, συμπορεύονται όλο τον υπόλοιπο μήνα στον Λέοντα, που είναι αρκετά ευνοϊκό για το δικό σου ζώδιο. Παράλληλα συνεχίζεις να παλεύεις με τα φαντάσματα του παρελθόντος, προσπαθώντας να κρατήσεις αποστάσεις.

Μη μεγαλοποιείς την κατάσταση! Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού γίνεται στον Τοξότη στις 4/6. Κυριολεκτικά μπαίνει το καλοκαίρι για σένα και γίνεσαι εξωστρεφής, επικοινωνιακός και δέχεσαι προτάσεις για εξόδους και βόλτες. Η ερωτική διάθεση ανεβαίνει και μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια. Η νέα σελήνη γίνεται στους Διδύμους στις 18/6. Ταξίδια και περιπετειώδης έρωτες σε συναρπάζουν.

Τα συναισθήματα εμπεριέχουν και νότες ρομαντισμού και γλυκά λόγια. Παράλληλα χρειάζεται λίγη προσοχή γιατί το παρελθόν επιμένει να σε ενοχλεί με ξαφνική επικοινωνία που πρέπει να αποφύγεις γιατί θα απογοητευτείς. Το τέλος του μήνα σου εξασφαλίζει το άνοιγμα μιας καινούργιας σελίδας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, ο Ιούνιος είναι ένας σημαντικός μήνας για σένα και για τα αισθηματικά σου. Οι πέντε πρώτες μέρες του μήνα, είναι πολύ ευνοϊκές και ελπιδοφόρες. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σε βοηθούν να διώξεις τις απαισιόδοξες σκέψεις. Ασχολείσαι με τον σχεδιασμό ενός πολυπόθητου ταξιδιού με ευχάριστη παρέα, ή απλά την διασκέδαση. Κατόπιν και σε όλη την διάρκεια του μήνα, οι αιώνιοι εραστές, Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται μέσα στο ζώδιο του Λέοντα, αυξάνοντας την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια.

Εκεί βέβαια χρειάζεται προσοχή γιατί ίσως η υπερβολή της προσωπικής σου έκθεσης οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις ένα άλλο πρόσωπο. Η πανσέληνος του μήνα γίνεται στο ζώδιο του Τοξότη στις 4/6. Η εξωστρέφεια και οι δημόσιες εμφανίσεις είναι αδιαπραγμάτευτες και δεν επιθυμείς να τις διακόψεις. Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18/6 έχει νέα σχέδια για σένα. Χρειάζεσαι περισσότερη ηρεμία και ησυχία και αποτραβιέσαι.

Είσαι όμως πολύ δραστήριος από την φύση σου και διοχετεύεις την ενέργεια στην σεξουαλική ορμή. Παράλληλα με το πάθος βγαίνει και το ρομαντικό συναίσθημα. Το τέλος του μήνα σε ωθεί και πάλι σε εξωστρέφεια, ταξίδια και γνωριμίες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, ίσως ο Ιούνιος να είναι ο σημαντικότερος μήνας για σένα και τα αισθηματικά σου, αφού φιλοξενεί την πανσέληνο στο ζώδιο σου. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα η διάθεση σου δεν είναι πολύ καλή και έχεις νοσταλγική τάση, αναπολώντας τα παλιά. Η ανάμνηση ενός παλιού έρωτα εξιτάρει την φαντασία σου . Οι πληγές όμως είναι πολλές και αναλαμβάνει η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα να τις κλείσουν δια παντός.

Από κει και πέρα οι αιώνιοι εραστές Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται στο ζώδιο του Λέοντα και ανεβαίνει η διάθεση και η ψυχολογία. Ονειρεύεσαι και πάλι τον έρωτα! Προσοχή στην ανατροπή που φέρνουν κάποιες υποχρεώσεις. Η πανσέληνος στις 4/6 στο ζώδιο σου, σε ωθεί να αναλάβεις τα ηνία και να δραπετεύσεις, με ευχάριστη παρέα. Οι δελεαστικές προτάσεις για εκδρομές δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Τα σχέδια επιτυγχάνονται!

Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 18/6, φέρνει ανθρώπους στο πλάι σου, αλλά πρέπει να εξεταστούν οι προθέσεις τους, γιατί δεν είναι τόσο αγνές. Υπάρχει ένα μυστικό, ή ένα παρασκήνιο, που προσπαθεί να μπερδέψει τα συναισθήματα σου. Ο μήνας τελειώνει με την μυστικότητα να εντείνεται και να σε προβληματίζει.

  Τους φθονούν γιατί είναι ωραίοι – Αυτά είναι τα ζώδια που ματιάζονται εύκολα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας πολύ σημαντικών εξελίξεων στον αισθηματικό τομέα σου. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, δίνουν μια ευχάριστη νότα χαράς και αισιοδοξίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυξάνονται οι μετοχές σου στον έρωτα και το διακριτικό φλερτ δεν αφήνει κανένα πρόσωπο ασυγκίνητο. Κατόπιν οι αιώνιοι εραστές, Αφροδίτη και Άρης γίνονται συνταξιδιώτες στο ζώδιο του Λέοντα όπου θα παραμείνουν έτσι όλο τον υπόλοιπο μήνα.

Η ερωτική έλξη είναι ολοφάνερη για το αντικείμενο του πόθου σου. Έχεις ανεβασμένη ερωτική λίμπιντο και αυξημένη σεξουαλική διάθεση. Η πανσέληνος στον Τοξότη γίνεται στις 4/6 και φέρνει στο φως ανομολόγητους φόβους και άγχη για σχέση του παρελθόντος, ή έναν κρυφό έρωτα. Η νέα σελήνη όμως στις 18/6 σε βγάζει από το τέλμα και ανοίγονται νέοι δρόμοι. Οι διαδρομές και οι μετακινήσεις φανερώνουν έρωτες ρομαντικούς, παραδεισένιους.

Φεύγει η μαυρίλα που έτρωγε τα συναισθήματα και τα σωθικά σου. Νέος δρόμος ελπιδοφόρος ανοίγεται μπροστά σου. Εξάλλου πρέπει να εκμεταλλευτείς τον Δία και τον Ουρανό, που βρίσκονται στον τομέα των ερωτικών σου και φέρνουν ανανεωτικούς έρωτες. Το τέλος του μήνα με τον Ερμή να κινείται απέναντι από το ζώδιο σου, βαδίζεις στον σωστό δρόμο .

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με πολύ σημαντικές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, δεν δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ενασχόληση σου με τα ερωτικά. Εκτός αν το ερωτικό ενδιαφέρον τοποθετείται μέσα στον επαγγελματικό χώρο. Εκεί δεν γίνονται πολλά πράγματα γι’ αυτό τον υπόλοιπο μήνα που η Αφροδίτη συμπορεύεται με τον Άρη, ως αιώνιοι εραστές στον Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι από το δικό σου αλλάζουν τα πράγματα.

Τα βλέμματα στρέφονται πάνω σου και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Παρόλα αυτά θέλει προσοχή να μη ξεφύγεις από τα επιτρεπτά όρια και χαλάσεις την εικόνα σου. Η πανσέληνος γίνεται στις 4/6 στο ζώδιο του Τοξότη και είναι άκρως ευνοϊκή για σένα. Διανθίζονται οι διαπροσωπικές σχέσεις κι έχεις την τύχη με το μέρος σου. Επαφές, γνωριμίες, σύσφιξη σχέσεων!

Η νέα σελήνη που γίνεται στους Διδύμους στις 18/6 μπορεί να σε προσγειώσει ανώμαλα αν είχες παραδοθεί άνευ όρων. Διαψεύσεις, ουτοπίες, ψέματα και απογοήτευση μπορεί να βγάλει όλα τα κακώς κείμενα. Το τέλος του μήνα επιφυλάσσει κάποια νέα που δεν τα λες ευχάριστα και είναι απόρροια των επιλογών σου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, ο Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού και φέρνει σπουδαίες εξελίξεις στα συναισθηματικά σου. Τις πρώτες πέντε μέρες του μήνα η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα, είναι πολύ ευνοϊκοί για σένα και προάγουν τον ρομαντικό έρωτα που έχεις ανάγκη και υπάρχει στο δρόμο σου. Έχεις την τύχη με το μέρος σου και μπορείς να κινηθείς προς το άτομο που βλέπεις ότι υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον. Μετά οι αιώνιοι εραστές, Αφροδίτη και Άρης συμπορεύονται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια του μήνα.

 

Οι ανάγκες σου και οι προτεραιότητες αλλάζουν. Στέκεσαι, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr στις λεπτομέρειες που όμως κάνουν την διαφορά και αναλύεις τα συναισθήματα του ατόμου που ενδιαφέρεσαι. Η πανσέληνος γίνεται στις 4/6 στον Τοξότη και φωτίζονται τα άγχη και οι αμφιβολίες που έχεις για τα συναισθήματα του άλλου. Διαπιστώνεις ότι βλέπεις με λάθος τρόπο τα πράγματα και τρέφεις φρούδες ελπίδες για κάτι ανέφικτο. Η νέα σελήνη γίνεται στις 18/6 στους Διδύμους και απογοητεύεσαι.

Οι προσδοκίες σου διαψεύδονται! Μπορείς να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου στο τέλος του μήνα που ο Ερμής περνάει στην ευνοϊκότερη θέση για σένα. Καταλαμβάνει τον τομέα των ερωτικών σου και φέρνει νέες προτάσεις, νέα ερωτικά σκιρτήματα και καινούργιες περιπέτειες με διασκεδάσεις και ανεβασμένη διάθεση.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *