«Μου είπε αυτό ο διατροφολόγος και έχασα 35 κιλά»: H Έλντα Πανοπούλου έμεινε μισή και άλλαξε η ζωή της

 

«Μου είπε αυτό ο διατροφολόγος και έχασα 35 κιλά»

«Μου είπε αυτό ο διατροφολόγος και έχασα 35 κιλά»: H Έλντα Πανοπούλου έμεινε μισή και άλλαξε η ζωή της

H Έλντα Πανοπούλου έμεινε μισή και άλλαξε η ζωή της

 

Η Έλντα Πανοπούλου έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αλλάξει τόσο πολύ εξωτερικά που κάποιοι σχεδόν δεν την αναγνωρίζουν.

 

Η αγαπημένη ηθοποιός που το κοινό λάτρεψε μέσα από τους ρόλους της σε τηλεοπτικές σειρές, ιδίως στο Ρετιρέ, έχει χάσει τόσα πολλά κιλά που η αλλαγή στο σώμα της είναι τεράστια.

Στην εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη στον ΑΝΤ1, Ζήσε αλλιώς, με καλεσμένη τη Μπέσυ Αργυράκη μίλησε ο διαιτολόγος της Έλντας Πανοπούλου, Κωνσταντίνος Ξένος, αναφέροντας πως η ηθοποιός κατάφερε να φτάσει στον στόχο της και να επιτύχει αυτά που ήθελε, αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και την νοοτροπία της απέναντι στο φαγητό και φυσικά ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες που της δόθηκαν.

 

«Μου είπε αυτό ο διατροφολόγος και έχασα 35 κιλά»: H Έλντα Πανοπούλου έμεινε μισή και άλλαξε η ζωή της

 

Έλντα Πανοπούλου: Αυτές τις τροφές έκοψε και κατάφερε να χάσει 32 ολόκληρα κιλά

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η Έλντα Πανοπούλου αναφέρθηκε στο σώμα της και στον τρόπο που χάνει κιλά όταν το επιθυμεί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ξεκίνησε να περπατάει καθημερινά, περιόρισε τις ποσότητες φαγητού που έτρωγε, ενώ έκοψε τελείως το junk food, τις επεξεργασμένες τροφές και τα γλυκά. Βέβαια δεν δίστασε να εξομολογηθεί πως μπορεί να χαλάσει την διατροφή της, για το αγαπημένο της παγωτό.

«Είχα φτάσει 97 κιλά και τα έχασα συμπτωματικά.

Δεν το επιδίωξα. Μετά από 26 χρόνια συνεχούς εργασίας χωρίς διακοπές, ενώ έκανα διακοπές και έτρωγα τα πάντα, γύρισα (από τις διακοπές) έχοντας χάσει 4 κιλά. Είπα, γιατί τα έχασα αυτά τα κιλά;

  28χρονη έχασε 46 κιλά και έμεινε μισή! Ποιο το μυστικό που της άλλαξε τη ζωή; (photos)

Και συνειδητοποίησα πως επειδή δεν μπορούσα να πηγαίνω με το αυτοκίνητο, έπρεπε να περπατά.

Έπρεπε να αλλάξω τρόπο ζωής. Και συνέχισα να περπατάω.

Και αύξησα το περπάτημα. Ξεκίνησα να περπατάω δυο ώρες μετά το φαγητό και σταμάτησα το junk food. Και αυτό στην ποσότητα.

Έχασα 32 κιλά σε τρία χρόνια. Οι δίαιτες και οι διατροφές υπόσχονται πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Σταμάτησα να φοράω το XL ανδρικό και μπήκα σε γυναικεία καταστήματα να βρω ρούχα της προκοπής να φορέσω.

Τα παγωτά είναι η μεγάλη αδυναμία μου κι έτσι τη χαλάω και ξαναρχίζω από την αρχή».

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση