Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία

 

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία

 

“Είναι κρίμα γιατί ο χώρος του μόντελινγκ μπορεί να γίνει πολύ τοξικός κυρίως σε νεαρές κοπέλες αλλά και σε αγόρια που βρίσκονται στον χώρο” εξομολογήθηκε η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα για την υγεία μας” με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για την απώλεια κιλών που είχε και πως την επηρέασε.

«Ενδιαφέρει ένα μοντέλο πώς θα βγει στην παραλία γιατί μας έχουν επηρεάσει και τα social media, και τα πρακτορεία μας. Έχω να πω ότι είναι πολύ κρίμα, ακόμα και άτομα που κάνουμε αυτό το επάγγελμα, να το έχουμε στο μυαλό μας.

Έχω περάσει από το στάδιο του να με ενδιαφέρει πάρα πολύ πώς θα βγω στην παραλία, με πιάνει ένα κοινωνικό άγχος, και σκέφτομαι πολλές φορές πώς μπορεί να επηρεάσει κάτι τέτοιο, κοπέλες που δεν νιώθουν καθόλου καλά με το σώμα τους. Πλέον νιώθω καλά με τον εαυτό μου», είπε αρχικά η Μαριαγάπη Ξυπολιά.

 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε στη συνέχεια:

«Τελευταία φορά έκανα μία δίαιτα για να πάω ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα πέρσι, δύο μήνες μου πήρε να χάσω 10 κιλά. Και μετά μου γύρισε μπούμερανγκ, έβαλα πολλά κιλά απότομα και έπαθα βουλιμία.

Είναι κρίμα γιατί ο χώρος του μόντελινγκ μπορεί να γίνει πολύ τοξικός κυρίως σε νεαρές κοπέλες αλλά και σε αγόρια που βρίσκονται στον χώρο. Είναι δύσκολο να πιέζεσαι σωματικά και ψυχικά γιατί αυτό βγαίνει προς τα έξω και κάποια στιγμή σε προλαβαίνει».

 

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά ανέφερε επίσης:

«Είχα πολλά ορμονικά θέματα, τα γυναικολογικά μου ήταν χάλια για 5 μήνες, δεν είχα περίοδο. Τριχόπτωση, δεν το ήξερα, αλλά το έπαθα και αυτό και δεν ήξερα ότι είναι από αυτό. Αυτή η γενιά είναι πολύ κολλημένη για το πώς είναι το σώμα τους, παρόλο που έχουμε βγάλει από πάνω μας αυτό με τα κιλά.

  Τι φανερώνει ο τρόπος που κοιμάστε με τον σύντροφο σας για εσάς και τη σχέση σας

Απαντώ πως θα πρέπει να πάνε σε κάποιον διατροφολόγο. Έχω μία ισορροπημένη διατροφή και κάνω και την γυμναστική μου και είμαι καλά»

 

Κλείνοντας, η Μαριαγάπη Ξυπολιά είπε:

«Έτρωγα 1300 θερμίδες την ημέρα, και πολύ αυστηρά. Δεν ήξερα ότι αυτό θα επηρεάσει το σώμα και την ψυχή μου. Έκανα και fasting – διαθεματική νηστεία – εντάθηκε το πρόβλημα. Το πλήρωσα ακριβά αυτό που έκανα».

 

Newsit.gr

fumara.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *