Τέλειο κορμί πριν το καλοκαίρι: Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Κορινθίου κι 3 ακόμη επώνυμες Ελληνίδες

 

Τέλειο κορμί πριν το καλοκαίρι

Τέλειο κορμί πριν το καλοκαίρι: Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Κορινθίου κι 3 ακόμη επώνυμες Ελληνίδες
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

 

Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Κορινθίου κι 3 ακόμη επώνυμες Ελληνίδες

 

Συνταγές που χρησιμοποιούν και μικρά κολπάκια για να καίνε γρήγορα το λίπος

 

Όλα τα επιφωνήματα θαυμασμού ταιριάζουν σε αυτές τις εικόνες!

Και πώς αλλιώς, αφού μία προς μία οι αγαπημένες μας σταρ δείχνουν χωρίς… αιδώ τα hot κορμιά τους, φορώντας τα πιο trendy μαγιό της σεζόν και είναι πανέτοιμες να κάνουν τις πρώτες τους βουτιές. Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργο που δεν έχουν ίχνος κυτταρίτιδας, λίπους ή περιττών κιλών, μην προβληματίζεσαι!

Τα κορίτσια εφαρμόζουν εδώ και μήνες τα δικά τους tips, πίνουν “μαγικά” ποτά, κάνουν “έξυπνους” συνδυασμούς τροφών, φτιάχνουν μόνες τους light νοστιμιές και “λιώνουν” στη γυμναστική, αποφεύγοντας, φυσικά, ό,τι παχυντικό και ανθυγιεινό που “τοποθετείται” εντέχνως στα επίμαχα σημεία!

Απαραίτητη προϋπόθεση της επιτυχίας; Κρέμασε μια φωτογραφία τους στο ψυγείο, σε εμφανές σημείο, για να την βλέπεις όποτε πας να… πέσεις με τα μούτρα σε γλυκά, αλμυρά και συναφή εδέσματα! Και φυσικά, “διπλοτσέκαρε” το δικό τους tip για να πάρεις έξτρα… κουράγιο!

 

Από την Λίτσα Αναστασάκη

 

Τέλειο κορμί πριν το καλοκαίρι: Τι κάνει η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Κορινθίου κι 3 ακόμη επώνυμες Ελληνίδες

 

Πως πετυχαίνουν το τέλειο κορμί λίγο πριν το καλοκαίρι οι επώνυμες Ελληνίδες

 

Βίκυ Καγιά

 

 

Προσπάθησε να τρως κάθε δύο ώρες, επενδύοντας στη μεσογειακή διατροφή. Έτσι, από τη μία ποτέ δεν θα πεινάς πολύ και δεν θα γίνεσαι λαίμαργη και από την άλλη ο μεταβολισμός σου θα δουλεύει διαρκώς. Αν θέλεις γλυκό, λίγο παγωτάκι δεν έβλαψε κανέναν!

 

Δέσποινα Βανδή

 

 

Φρόντισε να τρως ένα καλό πρωινό που θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου. Δοκίμασε μια κρέπα με 4 κ.σ. φαγόπυρο, αμάρανθο και 1 ασπράδι. Πρόσθεσε γιαούρτι από γάλα καρύδας, μύρτιλλα, τσία, ηλιόσπορο, φουντούκια, καρύδια και λίγο σιρόπι αγαύης.

 

Υβόννη Μπόσνιακ

 

 

Κάνε τουλάχιστον 40 λεπτά περπάτημα με άδειο στομάχι για να χάσεις λίπος και προσπάθησε να αποφύγεις τους υδατάνθρακες. Πες “όχι” στις πατάτες και το ψωμί μετά τις 4 το απόγευμα και δώσε έμφαση στα φρούτα και λαχανικά, που θα αναμείξεις σε δροσερές και χορταστικές σαλάτες.

 

Δούκισσα Νομικού

 

 

Κάνε όλα τα τηγανητά στον φούρνο. Θα γίνουν εξίσου νόστιμα αλλά πιο υγιεινά. Φτιάξε τις αγαπημένες σου συνταγές πιο ελαφριές, για να γλιτώσεις θερμίδες, επιλέγοντας, για παράδειγμα, μια σπιτική κόκκινη σάλτσα από φρέσκια ντομάτα με μυρωδικά και ελάχιστο λάδι για τη μακαρονάδα σου – πάντα ολικής!

 

Μαρία Κορινθίου

 

 

Κοιμήσου τουλάχιστον για 8 ώρες και μην καταναλώσεις το κυρίως γεύμα σου το βράδυ. Ο λόγος; Η έλλειψη ύπνου εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού και αποτελεί τροχοπέδη στην απώλεια βάρους, ενώ αν καταναλώνεις τις περισσότερες θερμίδες στο βραδινό, έχεις διπλάσιες πιθανότητες να παχύνεις, συγκριτικά με όσους γευματίζουν νωρίτερα.

 

Φαίη Σκορδά

 

 

Πρόσεξε τις εξόδους σου. Όταν πρόκειται να βγεις το βράδυ, φρόντισε το μεσημεριανό γεύμα σου να είναι «ελαφρύ» (π.χ., σαλάτα με τόνο ή ένα αβγό και ψωμί ολικής), ενώ λίγο πριν από την έξοδο φάε ένα μικρό σνακ (π.χ., 2 κράκερ με 1 φέτα τυρί χαμηλών λιπαρών). Έτσι το στομάχι θα είναι γεμάτο και δεν θα πέσεις με τα μούτρα στον μπουφέ!

 

youweekly.gr

  Έτσι εξαφάνισα το λίπος πάνω μου: Η Δέσποινα Βανδή εξηγεί πως διατηρεί το κορμί της χωρίς να παίρνει κιλά-BINTEO

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *