Το… έχασε το κορμί ο Χατζηγιάννης: Η «γεμάτη» δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια για να χάσετε 10 κιλά σε χρόνο ντετέ

 

Το έχασε το κορμί ο Χατζηγιάννης

Το έχασε το κορμί ο Χατζηγιάννης

Η «γεμάτη» δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια για να χάσετε 10 κιλά σε χρόνο ντετέ

 

Έτσι διατηρεί την υπέροχη σιλουέτα της

 

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι μια από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές Ελληνίδες, με την ίδια να έχει τα δικά της μυστικά για μια υπέροχη σιλουέτα.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια στο παρελθόν μίλησε για τα λάθη που έκανε και μέσα σε λίγους μήνες πήρε 10 κιλά, αλλά και τη σωστή διατροφή που τη βοήθησε να επανέλθει στο φυσιολογικό της βάρος και να το διατηρήσει:

 

 

Το… έχασε το κορμί ο Χατζηγιάννης: Η «γεμάτη» δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια για να χάσετε 10 κιλά σε χρόνο ντετέ

 

«Κάποια στιγμή στη ζωή μου λίγο το παράκανα, λίγο που έφαγα παραπάνω, λίγο που έλεγα ότι εντάξει δεν παχαίνω εγώ –όλα αυτά δηλαδή που σκέφτεται κάποιος που συνήθως είναι αδύνατος– πήρα περίπου 10 κιλά.

Αυτά τα κιλά αποφάσισα να τα χάσω, αλλά πριν από αυτό, πήγα σε έναν διατροφολόγο, έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί πιστεύω ότι είναι πολλά πράγματα που κάποιος πρέπει να κοιτάξει πριν πει απλώς ξεκινώ μια δίαιτα.

Έκανα διατροφή για έναν χρόνο, και όχι για ένα με δύο μήνες, έναν χρόνο σταθερά. Την τήρησα στρατιωτικά και έχασα τελικά παραπάνω κιλά από αυτά που ήθελα, έχασα γύρω στα 14. Εύκολα πήρα τα άλλα 4 και πια είμαι εντάξει.

Το προσωπικό μου συμπέρασμα είναι ότι η σημασία της ψυχολογίας είναι το “Α” και το “Ω” για όλα τα πράγματα.

Στην αρχή ήθελα να χάσω πέντε κιλά για τα γυρίσματα μιας ταινίας, ξεκίνησα διατροφή δειλά δειλά χωρίς να είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρω και τελικά έφτασα να έχω χάσει 14 κιλά. Ήθελα να φτάσω 60 ή ιδανικά 57, αλλά έφτασα 51-52 και όταν είδα τον εαυτό μου σε μια άλλη ταινία είπα φτάνει.

Με είδα στην πρεμιέρα της ταινίας και είχε αλλάξει το πρόσωπό μου, είχα γωνίες και κοψίματα που δεν τα είχα ποτέ και αποφάσισα και πάρω ένα δύο κιλά. Είχα γίνει σκελετός. Έχασα 11 κιλά και τώρα επειδή ξέρω τι σημαίνει καλή διατροφή δε θέλω να τα ξαναπάρω».

 

 

Η διατροφή της Ζέτας Μακρυπούλια

 

Δευτέρα

Πρωινό: 1 καφές και 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί. Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών. Μεσημεριανό: Ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου με σαλάτα μαρούλι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.

 

Τρίτη

Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: 1 μικρή σαλάτα ρόκα με μια κ.σ. ελαιόλαδο, 1 μερίδα μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα χωρίς τυρί. Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.

 

Τετάρτη

Πρωινό: 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με 1 κομμένο μήλο. Δεκατιανό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 μερίδα φασολάκια μαγειρεμένα με ελαιόλαδο. Απογευματινό: 1 μικρό κομματάκι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.

 

Πέμπτη

Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι, 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 μήλο. Μεσημεριανό: Σαλάτα μπρόκολο με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.

 

Παρασκευή

Πρωινό: 1 καφές, 1 γιαούρτι 2% με δημητριακά. Δεκατιανό: 1 μπάρα δημητριακών. Μεσημεριανό: 1 μερίδα αρακά μαγειρεμένο με ελαιόλαδο. Απογευματινό: κομμάτι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.

 

Σάββατο

Πρωινό: 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι και 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 σαλάτα ρόκα με μια κ.σ. ελαιόλαδο και ψητό στήθος κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας. Βραδινό: 1 γιαούρτι 2% με 1 κ.γ. μέλι και 1 χούφτα καρύδια.

 

Κυριακή

Πρωινό: 1 καφές και 1 μπάρα δημητριακών. Δεκατιανό: 1 μήλο και 1 χούφτα αμύγδαλα. Μεσημεριανό: 1 σαλάτα ρόκα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο με ψητό μπιφτέκι κοτόπουλου. Απογευματινό: 1 μπάρα δημητριακών. Βραδινό: 1 τοστ με γαλοπούλα και μαύρο ψωμί.

 

Το… έχασε το κορμί ο Χατζηγιάννης: Η «γεμάτη» δίαιτα της Ζέτας Μακρυπούλια για να χάσετε 10 κιλά σε χρόνο ντετέ

athensmagazine.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.

Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.

Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.

-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

  Αυτά είναι τα μπαχαρικά που αδυνατίζουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *