Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί με τον Έλληνα αγαπημένο της

 

Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα

Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί με τον Έλληνα αγαπημένο της

Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί με τον Έλληνα αγαπημένο της

 

Πολλές φορές ο απλός κόσμος αναφέρει πως οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα παρα μόνο πράματα να τους ενώνουν.

Ως ενίσχυση αυτής της άποψης αναφορικά για τις σχέσεις των λαών Ελλάδας και Τουρκίας στάθηκε και ο καταστροφικός σεισμός στη γείτονα χώρα.

Ενώ χαρακτηριστικό παράδειγμα ενίσχυσης πως στον έρωτα δεν υπάρχουν σύνορα ήταν και ο γάμος ανάμεσα στον Κρητικό Γιώργο και την Τουρκάλα Γκαζμέ το Σάββατο (17/06) ενώ το ερωτευμένο ζευγάρι κρατάει ήδη στην αγκαλιά του το 1,5 ετών μωράκι τους!

 

Ο έρωτας που δεν κοιτάζει σύνορα

Ο 31χρονος Γιώργος Σκινιά της Βιάννου και η 28χρονη Γκαζμέ γνωρίστηκαν στην καφετέρια που δούλευε η νεαρή κοπέλα στο κέντρο του Ηρακλείου πριν από 6 χρόνια ενώ έχουν αποκτήσει και μια κορούλα.

 

 

Ο μπαμπάς της Γκαζμέ έφθασε στην Κρήτη ως πολιτικός πρόσφυγας το 2000 και ένα χρόνο αργότερα ήρθαν στο νησί η μητέρα της, ο αδερφός της και η ίδια, ενώ δύο από τα αδέρφια της γεννήθηκαν στην Ελλάδα.

Η Γκαζμέ έχει τελειώσει ελληνικό σχολείο και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά ενώ έχει σπουδάσει διακόσμηση. Η νεαρή δηλώνει ότι τα μοναδικά ζητήματα που αντιμετώπισαν ήταν γραφειοκρατικής φύσεως.

 

«Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα, θρησκεία, χρώματα»

Εκείνη έπρεπε να βαφτιστεί Ορθόδοξη Χριστιανή για να γίνει ο γάμος και η βάφτιση της κορούλας τους. «Το να βαφτιστώ όμως ήταν κάτι που το ήθελα ούτως ή άλλως και το έκανα με μεγάλη χαρά. Η βάφτιση μου έγινε στη Ψαρή της Βιάννου πριν δύο χρόνια όπου έλαβα το όνομα Μυρσίνη!» αναφέρει με έκδηλο ενθουσιασμό στο Cretalive.

  Δεν Μπορούσα τα Γυμναστήρια και τις Διατροφές. Έκανα 3 Πράγματα Μόνη μου και Μεταμορφώθηκα

 

Στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα: Τουρκάλα βαφτίστηκε Χριστιανή για να παντρευτεί με τον Έλληνα αγαπημένο της

Ο γάμος έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στην Ανώπολη, στις 17/6/2023, με κουμπάρα την Ελένη και νονό του μωρού (σύντεκνο, όπως λένε και στην Κρήτη) τον Ανδρέα.

Η Μυρσίνη λοιπόν, μέσω του Cretalive, θέλει να μεταφέρει το μήνυμα ότι: «στην αγάπη δεν υπάρχουν σύνορα θρησκεία χρώματα ❤ και είναι πάνω από όλα»!

 

enimerotiko.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *