Ρεπόρτερ έτρεξε να καλύψει έκτακτο γεγονός και τελικά της έγινε πρόταση γάμου

 

Ρεπόρτερ έτρεξε να καλύψει έκτακτο γεγονός και τελικά της έγινε πρόταση γάμου

Ρεπόρτερ έτρεξε να καλύψει έκτακτο γεγονός και τελικά της έγινε πρόταση γάμου

 

Μια στιγμή που θα της μείνει χαραγμένη στο μυαλό για πάντα (Βίντεο)

Η Βάλερι Μπελ, ρεπόρτερ στο τηλεοπτικό δίκτυο WBMA στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα θα θυμάται για μια ζωή την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της κι όχι για το μονόπετρο που της έδωσε αλλά για τον τρόπο και τη στιγμή που γονάτισε μπροστά της.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Μπελ έσπευσε να καλύψει μία έκτακτη είδηση αναφορικά με περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Μόλις έφτασε στο σημείο όπου υποτίθεται είχε σημειωθεί το βίαιο συμβάν, άρχισε να συγκεντρώνει πληροφορίες από έναν αστυνομικό.

Όσο εκείνη άκουγε με προσοχή τον αστυνομικό, από πίσω της βρισκόταν ο αγαπημένος της, ο πυροσβέστης Μπλέικ Μπιόρνσον, με ένα κουτί που περιείχε το μονόπετρο δαχτυλίδι. Γονατιστός της ζήτησε να τον παντρευτεί κι η ρεπόρτερ δίχως κανέναν δισταγμό του είπε το πολυπόθητο «ναι» κάνοντας τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα.

 

Ρεπόρτερ έτρεξε να καλύψει έκτακτο γεγονός και τελικά της έγινε πρόταση γάμου

 

 

«Ακόμη προσπαθώ να συνειδητοποιήσω αυτό που συνέβη πριν από λίγο. Θεέ μου! Νόμιζα ότι υπήρχαν παιδιά μέσα στη λίμνη», είπε η Μπελ στο βίντεο. Και αργότερα σχολίασε στο λογαριασμό της στο Instagram:

  Πόσες επιπλέον θερμίδες "καίμε" όταν κάνει πολύ κρύο;

«Νόμιζα ότι πήγαινα να καλύψω μια έκτακτη είδηση, αλλά δεν γνώριζα ότι όλο αυτό ήταν μέρος μιας “συνωμοσίας” για να μου κάνουν μια τεράστια έκπληξη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valerie Bell (@valeriebell_5)

«Ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Είμαι το πιο τυχερό κορίτσι του κόσμου», πρόσθεσε αργότερα η δημοσιογράφος στο Twitter.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, όπου εργάζεται η Μπελ, ο αγαπημένος της μαζί με κάποιους φίλους, περιλαμβανομένων εκείνων στο αστυνομικό τμήμα της Pell City κανόνισαν να της μείνει αξέχαστη η πρόταση γάμου.

 

 

Αλλά και η αστυνομία έσπευσε αργότερα να συγχαρεί τη δημοσιογράφο: «Συγχαρητήρια, Βάλερι Μπέλ και Μπλέικ. Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να παίξουμε το μικρό μας ρόλο στην ιδιαίτερη μέρα σας», σχολίασε στο Facebook.

 

Πηγή:.in.gr

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *