4 διατροφικά tips για να αποκτήσεις σώμα για μπικίνι, όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

4 διατροφικά tips για να αποκτήσεις σώμα για μπικίνι, όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

4 διατροφικά tips για να αποκτήσεις σώμα για μπικίνι, όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

Τα μοντέλα ξέρουν…

 

Όπου κι αν τη συναντήσεις γυρίζεις το κεφάλι…

Θες η καλλίγραμμη κορμοστασιά της, θες η “χαρά της ζωής” που τη διακρίνει, θες η γλύκα που εκπέμπει, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ο απόλυτος ορισμός του καλοκαιριού!

Κι εκείνη για άλλη μία χρονιά το ζει στο έπακρο, γεμίζει τις βαλίτσες της με όλων των ειδών τα μαγιό και τα πιο μοδάτα beachwear και δεν σταματά να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, μακριά από επαγγελματικές σκοτούρες και διλήμματα.

Μία φορά μοντέλο, για πάντα μοντέλο, λέει μια λαϊκή σοφή ρήση και στη θέα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου βρίσκει την απόλυτη… εφαρμογή.

Τι κι αν οι πασαρέλες και οι διεθνείς Οίκοι μόδας αποτελούν πλέον μακρινό παρελθόν για εκείνη, η αψεγάδιαστη εμφάνισή της την κατατάσσει στα σούπερ μόντελ της γενιάς της, ενώ οι γνώσεις της περί στυλ την χρίζουν εύκολα “ειδική” της μόδας.

 

Κι αυτό δεν είναι ούτε ευφυολόγημα, ούτε υπερβολή, αφού ο πρότερος τηλεοπτικός της βίος σε fashion εκπομπές υπήρξε στρωμένος με… ροδοπέταλα.

Το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν την βρήκε να κλείνει επιτυχημένα τον κύκλο της στο “My style rocks” τού ΣΚΑΪ, αφήνοντας την καρέκλα του κριτή για νέες προκλήσεις – απόλυτα σχετικές, φυσικά, με το δικό της… κάρμα, τη μόδα!

Η πόρτα του Star ανοίγει από το φθινόπωρο διάπλατα για εκείνη, αναλαμβάνοντας τα ηνία στο “Shopping Star”, που για 6 χρόνια κρατούσε με απόλυτη επιτυχία η “φίλη” της Βίκυ Καγιά.

Κι αν το ρίσκο της σύγκρισης (και του success) είναι μεγάλο, η Ηλιάνα έχει αποδείξει σε όλα τα projects που έχει αναλάβει στην TV τα τελευταία χρόνια, ότι το παίρνει και με το παραπάνω, δίνει τον εαυτό της σε αυτό που καλείται να φέρει εις πέρας και στο τέλος αναλαμβάνει την ευθύνη της… επιτυχίας ή της αποτυχίας.

  Επίπεδη κοιλιά σε χρόνο dt: Τι κάνουν Σκορδά, Καινούργιου, Παπαγεωργίου και Φουρέιρα

 

4 διατροφικά tips για να αποκτήσεις σώμα για μπικίνι, όπως αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

 

 

Πάντως, εκείνη, ως χαρακτηριστική Υδροχόος, κάνει άλλη μία ανατροπή στην επαγγελματική της ζωή και οραματίζεται να τα καταφέρει για άλλη μία φορά. Μέχρι τότε θα ξεκαλοκαιριάσει στα Κουφονήσια, αγαπημένο της καλοκαιρινό προορισμό, με ένα μαγιό όλη μέρα, χαρίζοντας άπειρα… οφθαλμόλουτρα (και μαθήματα στυλ) στους τυχερούς που θα τη δουν από κοντά!

 

Σώμα για μπικίνι με τα 4 διατροφικά tips της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαθέτει αναλογίες μοντέλου και μια ψηλόλιγνη κορμοστασιά χάρμα οφθαλμών.

Η Ηλιάνα δεν κάνει αυστηρές δίαιτες πείνας ούτε στερείται τις… γουρουνιές, απλώς φροντίζει να απολαμβάνει τα πάντα με μέτρο και τόσο… όσο. «Πλέον δεν προσέχω τη διατροφή μου, δεν είμαι πια μοντέλο, δεν είμαι υποχρεωμένη να κάνω όλη τη μέρα γυμναστική και να κάνω μια συγκεκριμένη διατροφή.

Τώρα θέλω απλά να περάσω καλά, μεγάλωσα κι εγώ. Απολαμβάνω τη ζωή μου», λέει και… φαίνεται. Ωστόσο, δεν ξεφεύγει από μερικούς διατροφικούς κανόνες που έμαθε τον καιρό του μόντελινγκ:

 

Τρώει κάθε 3-4 ώρες, ενώ καταναλώνει 5 γεύματα τη μέρα.

Συνδυάζει πάντα πρωτεΐνη με σαλάτα – ειδικά το βράδυ.

Δεν μετράει τις θερμίδες που λαμβάνει.

Πηγαίνει στο γυμναστήριο (κάνει Pilates) ή περπατά σε ανηφορικούς δρόμους (στα Κουφονήσια).

 

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *