Αλάσκα: Η ίδια αρκούδα τον «κυνηγούσε» κάθε νύχτα- Τον έσωσαν μετά από μια εβδομάδα

 

 

Αλάσκα: Η ίδια αρκούδα τον «κυνηγούσε» κάθε νύχτα

Αλάσκα: Η ίδια αρκούδα τον «κυνηγούσε» κάθε νύχτα- Τον έσωσαν μετά από μια εβδομάδα

Τον έσωσαν μετά από μια εβδομάδα

 

Ο απεγνωσμένος άνδρας είχε χαράξει ένα SOS στην οροφή της απομακρυσμένης καλύβας του >>>

 

Ένας άνδρας που επί μία εβδομάδα δεχόταν επιθέσεις από την ίδια αρκούδα στο καταφύγιό του στην Αλάσκα,το καλοκαίρι του 2021, σώθηκε από την αμερικανική ακτοφυλακή μετά από τις απεγνωσμένες εκκλήσεις του για βοήθεια.

Αξιωματικοί παρατήρησαν το δραματικό SOS που είχε χαράξει στην οροφή της απομονωμένης και απομακρυσμένης «καλύβας» του. Τον είδαν να κουνά τα χέρια του στον αέρα και να καλεί σε βοήθεια.

 

Αλάσκα: Η ίδια αρκούδα τον «κυνηγούσε» κάθε νύχτα- Τον έσωσαν μετά από μια εβδομάδα

 

Η ακτοφυλακή δεν αποκάλυψε τα στοιχεία του άνδρα, παρά μόνο την ηλικία του – περίπου 60 ετών. Ζούσε στο συγκεκριμένο καταφύγιο από τις 12 Ιουλίου. Στο σημείο που βρισκόταν, δεν υπήρχε κάλυψη από κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

Ο άνδρας περιέγραψε με μελανά χρώματα πώς του επιτέθηκε μία αρκούδα, η οποία επέστρεφε ξανά και ξανά στο καταφύγιό του, κάθε νύχτα. Είχε σχεδόν ξεμείνει από σφαίρες και η πόρτα του καταφυγίου του ήταν διαλυμένη, όπως μεταδίδουν οι New York Times.

 

Φωτογραφία από Ακτοφυλακή των ΗΠΑ

 

«Κάποια στιγμή, η αρκούδα τον έσυρε μέχρι τον ποταμό, είχε ένα πιστόλι. Είπε ότι η αρκούδα επέστρεφε κάθε νύχτα και δεν είχε κοιμηθεί εδώ και μέρες», δήλωσε ο διοικητής Jared Carbajal στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με μία έκθεση των υγειονομικών αρχών της Αλάσκα, από το 2000 έως το 2017 νοσηλεύτηκαν 68 άτομα με τραύματα από αρκούδες, σε 66 διαφορετικά περιστατικά. Δέκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από επίθεση αρκούδας την ίδια χρονική περίοδο.

  Έκανα φιλότιμες προσπάθειες να γίνω καλή μητριά αλλά κατέληξα απλά η σύζυγος του πατέρα τους

 

Με πληροφορίες από New York Times

lifo

filoitexnisfilosofias.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *