«Γενικά αποφεύγω το ψωμί και…» – Τα Diet Tips της Κατερίνας Στικούδη που την κρατούν αδύνατη

 

«Γενικά αποφεύγω το ψωμί και…»

«Γενικά αποφεύγω το ψωμί και...» - Τα Diet Tips της Κατερίνας Στικούδη που την κρατούν αδύνατη

Τα Diet Tips της Κατερίνας Στικούδη που την κρατούν αδύνατη

 

Τα τρία πράγματα που δεν τρώει!

 

Η Κατερίνα Στικούδη είναι από τις πιο εντυπωσιακές μαμάδες της ελληνικής showbiz. Κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να χάσει όλα τα κιλά που έβαλε στην εγκυμοσύνη της και σε λίγες εβδομάδες από την γέννα επέστρεψε στα κανονικά της κιλά και αναλογίες.

 

Ποια είναι τα μυστικά της Στικούδη για το τέλειο σώμα της

Από την Λίτσα Αναστασάκι και το περιοδικό YOU

 

«Γενικά αποφεύγω το ψωμί και…» – Τα Diet Tips της Κατερίνας Στικούδη που την κρατούν αδύνατη

 

Θα μείνει στην ιστορία η εικόνα της όταν 2 εβδομάδες μετά τη γέννηση του γιου της εμφανίστηκε στο γυαλί με… πλάκα κοιλιά, σαν να μην γέννησε ποτέ!

Σκληρή προπόνηση , πολύ κολύμπι τώρα το καλοκαίρι και μέτρο στην ποσότητα που βάζει στο πιάτο της: Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας της καλλίγραμμης Κατερίνας Στικούδη.

Όπως τονίζει η ίδια:

«Γενικά αποφεύγω το ψωμί, τα τηγανητά και τα λιπαρά και δεν πίνω πολύ νερό ταυτόχρονα με το γεύμα μου. Συνοδεύω το μεσημεριανό μου με μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά και το καλύτερο μου είναι να ρίχνω στο μπολ τα αγαπημένα μου μανιτάρια πλευρώτους».

 

Τι είχε αποκαλύψει επίσης αποκλειστικά στο You για την διατροφή της:

«Φυσικά και τρώω, σας το δείχνω κιόλας όταν κάθε φορά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα θα πάρω παραπάνω κιλά και κατευθείαν θα πουν ότι είμαι έγκυος. (γελάει)

Θα φάω, μπορεί να φάω και παραπάνω, όμως έχω πρόγραμμα. Προσέχω τα γαλακτομικά και το βραδινό μου, μέχρι στις 6-7 το απόγευμα, δεν τρώω πολύ ψωμί και πίνω πολύ νερό.

Ποτέ μου δεν έχω κάνει υπερβολές, γιατί οδηγούν σε λάθος αποτέλεσμα. Επίσης, επειδή εγώ γυμνάζομαι, εάν δεν φάω δεν θα έχω ενέργεια για να γυμναστώ»

 

  Ποιες τροφές μειώνουν την πείνα!

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *