Κάνει τις ατασθαλίες της και δεν παχαίνει – Το tip της Μελέτη για θανατηφόρο κορμί πριν και μετά τις διακοπές

 

Κάνει τις ατασθαλίες της και δεν παχαίνει

Κάνει τις ατασθαλίες της και δεν παχαίνει - Το tip της Μελέτη για θανατηφόρο κορμί πριν και μετά τις διακοπές

Το tip της Μελέτη για θανατηφόρο κορμί πριν και μετά τις διακοπές

 

Περιλαμβάνει και παγωτό το πλάνο

 

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι…» τραγουδάμε ρυθμικά εδώ και μέρες – μαζί μας και οι επώνυμες, που εγκατέλειψαν το «κλεινόν άστυ» και βρίσκονται σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Με ένα μαγιό όλη ημέρα, απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, δείχνοντας τα κάλλη τους. Ίχνος κυτταρίτιδας ούτε παραπανίσια κιλά, κορμί – λαμπάδα και φουλ γράμμωση είναι τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας και στις διακοπές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους… ανέπαφη.

 

Πως το πετυχαίνουν;

Με μερικά diet tips και fitness μυστικά που εφαρμόζουν ακόμα και στην παραλία για να μην δείξει η ζυγαριά ούτε γραμμάριο με την επιστροφή τους, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που θα το κάνει και εσύ.

 

Κάνει τις ατασθαλίες της και δεν παχαίνει – Το tip της Μελέτη για θανατηφόρο κορμί πριν και μετά τις διακοπές

 

Τα μυστικά της Ελεονώρας Μελέτη για να μη παχύνεις στις διακοπές

Από τη Λίτσα Αναστασάκη

 

Η Ελεονώρα Μελέτη παντρεύτηκε (και θρησκευτικά) με τον Θοδωρή Μαροσούλη, βάφτισε και την κόρη της Αλεξάνδρα, που είναι 5 ετών (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό), και είναι έτοιμη για διακοπές. Κάνει… προθέρμανση σε πισίνες και κοντινές παραλίες και ετοιμάζεται οικογενειακώς για να οργώσει τα ελληνικά νησιά όπως κάθε χρόνο.

Για την Ελεονώρα οι οικογενειακές διακοπές είναι ιερές και κανόνας απαράβατος από τότε που έγινε μανούλα, να τις περνάει με το κοριτσάκι της, που στερείται όλο τον χρόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ο κλήρος φέτος θα δείξει λίγες μέρες Κεφαλονιά, όπως κάθε χρόνο, αφού είναι το αγαπημένο νησί της παρουσιάστριας από μικρό παιδί, και στη συνέχεια όπου … φυσάει ο άνεμος (κυριολεκτικά), αφού η Ελεονώρα επιδίδεται πολλές ώρες στο σερφ.

  Η επιστήμη μίλησε – Με αυτές τις τροφές θα κάψεις το κοιλιακό λίπος

Το μενού των διακοπών είναι… ειδικό, που σημαίνει «δεν στερούμαι τίποτα, τρώω τα πάντα», με τα παγωτά (μάνγκο κατά προτίμηση) να έχουν την τιμητική τους!

 

Tip 1: Κάνε το αγαπημένο σου σπορ και στις διακοπές για να μη χάσεις τη φόρμα σου.

Tip 2: Κάνε όσες ατασθαλίες θέλεις λόγω διακοπών, γιατί οι τύψεις… παχαίνουν!

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *