Στην ταβέρνα να τρως μόνο… – Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

 

Στην ταβέρνα να τρως μόνο... - Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

Στην ταβέρνα να τρως μόνο… – Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

 

Αυτά είναι τα μυστικά της

 

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι…» τραγουδάμε ρυθμικά εδώ και μέρες – μαζί μας και οι επώνυμες, που εγκατέλειψαν το «κλεινόν άστυ» και βρίσκονται σε νησιά και παραθαλάσσιους προορισμούς εντός Ελλάδας.

Με ένα μαγιό όλη ημέρα, απολαμβάνουν βουτιές και ηλιοθεραπεία, δείχνοντας τα κάλλη τους. Ίχνος κυτταρίτιδας ούτε παραπανίσια κιλά, κορμί – λαμπάδα και φουλ γράμμωση είναι τα επιτεύγματα τους, προσπαθώντας και στις διακοπές να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους… ανέπαφη.

Πως το πετυχαίνουν; Με μερικά diet tips και fitness μυστικά που εφαρμόζουν ακόμα και στην παραλία για να μην δείξει η ζυγαριά ούτε γραμμάριο με την επιστροφή τους, αποκαλύπτοντας τον τρόπο που θα το κάνει και εσύ.

 

Στην ταβέρνα να τρως μόνο… – Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

 

Τα 2 tips της Μαρίας Μπεκατώρου για να μην πάρει κιλά στις διακοπές

Με ολοκαίνουριο σώμα εδώ και 2 χρόνια, η Μαρία ξεκινάει τις διακοπές της από την Σάμο, τόπο καταγωγής του άντρα της Αντώνη Αλεβιζόπουλου και συνεχίζει στην Κεφαλονιά που πήγαινε από παιδί με την οικογένεια της.

Σειρά έχουν οι Κυκλάδες με πρώτο σταθμό για φέτος τη Σύρο, συνεχίζοντας με το πλοίο της γραμμής για Μύκονο όπου συναντά τους κουμπάρους της Αντώνη Ρέμο και Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και την βαφτιστήρα της, Ελένη Πασχαλίδου, κάνοντας πολλές βόλτες στα Ματογιάννια αλλά και μπάνιο στις διάσημες πλαζ του νησιού .

 

Το καλοκαιρινό “τουρ” της Μαρίας δεν έχει σταματημό όπως και οι selfies που βγάζει με φόντο τις ελληνικές θάλασσες.

Tip 1: Εάν βρεθείς για μεσημεριανό στην ταβέρνα προτίμησε βραστά χόρτα και ψητές ντομάτες, που θα συνδυάσεις με πρωτεϊνη.

  Υποθερμιδική δίαιτα: Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Tip 2: Φόρεσε χαμηλά παπούτσια και κάνε πολλές βόλτες στο νησί που θα βρεθείς – ειδικά στις Κυκλάδες που είναι ανηφορικά.

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *