Το βασανισμένο και κακοποιημένο σκυλί κρύφτηκε ανάμεσα στα λάστιχα για να προφυλαχθεί από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους

 

Το βασανισμένο και κακοποιημένο σκυλί κρύφτηκε ανάμεσα στα λάστιχα για να προφυλαχθεί από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους

Το βασανισμένο και κακοποιημένο σκυλί κρύφτηκε ανάμεσα στα λάστιχα για να προφυλαχθεί από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους

 

Το μόνο που ήθελε ήταν να τελειώσουν όλα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Αλλά οι διασώστες αρνήθηκαν να τον αφήσουν να καθίσει εκεί και να υποφέρει (Εικόνες & Βίντεο)

Ένας φτωχός αθώος τετράποδος φίλος που δεν έπρεπε να λάβει τίποτα άλλο παρά την αγάπη και την καλοσύνη των κηδεμόνων του, πετάχτηκε έξω από το σπίτι από τη σκληρή οικογένειά του.

Στην αρχή προσπάθησαν να του κόψουν και τα δύο αυτιά, μετά τον άφησαν να πεινάσει μέχρι να γίνει πετσί και κόκαλο. Όταν δεν διασκέδαζαν με το καημένο το κουτάβι, απλά το έδιωξαν.

 

Το κουτάβι θεώρησε σκόπιμο να κρυφτεί στον σωρό των μεταχειρισμένων ελαστικών πίσω από ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Ο ιδιοκτήτης της υπηρεσίας προσπάθησε να τον πείσει να φύγει, αλλά τίποτα δεν πέτυχε. Άφησε στην άκρη φαγητό και νερό, ελπίζοντας να βγει από την κρυψώνα του για να φάει, αλλά μάταια…

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου αυτοκινήτων τηλεφώνησε στο «DAR Animal Rescue» και του ζήτησε να έρθουν για να βοηθήσουν τον σκύλο. Απάντησαν αμέσως στο αίτημα. Όταν ένας διασώστης πλησίασε το τετράποδο, εκείνος του μίλησε ήρεμα και του υποσχέθηκε να τον βοηθήσει.

Προφανώς είχε εγκαταλείψει τους ανθρώπους και τον εαυτό του και χρειαζόταν κάποιον που θα μπορούσε να εμπιστευτεί ξανά.

 

 

Το βασανισμένο και κακοποιημένο σκυλί κρύφτηκε ανάμεσα στα λάστιχα για να προφυλαχθεί από τους κακούς και αδίστακτους ανθρώπους

 

Η γυναίκα τον πήρε στην αγκαλιά της και τον έβαλε στο αυτοκίνητο.

  Η γραμμή της μοίρας στη χειρομαντεία: τι δείχνει για σένα;

Ο σκύλος, που αργότερα ονομάστηκε Κούπερ, είχε επίσης μια σοβαρή περίπτωση κνησμού. Τη στιγμή που μεταφέρεται στο αυτοκίνητο μυρίζει το φαγητό. Τότε ο σωτήρας του συνειδητοποιεί ότι το καημένο το σκυλί πεινούσε σοβαρά.

Απλώς δεν ένιωθε ασφαλής αφήνοντας αυτό το ελαστικό!

Καθώς ο Κούπερ άρχισε να τρώει, η ουρά του γινόταν όλο και πιο ενεργητική. Αυτό χρειαζόταν περισσότερο: να νιώθει ασφάλεια και να χορταίνει! Αφού ο Κούπερ είχε γεμάτο στομάχι, ήρθε η ώρα να πάει στην κτηνιατρική κλινική.

Ο γιατρός τον εξέτασε και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο καημένος Κούπερ χρειαζόταν μερικές μέρες θεραπείας και ότι ήταν καλύτερο να μείνει στην κλινική. Ο Κούπερ ήταν μόλις 10 μηνών! Ήταν απλά ένα κουτάβι! Το μόνο που ήθελε ο Κούπερ ήταν να φάει και να ξεδιψάσει. Αυτά τα δύο πράγματα αποδείχτηκαν πολύ καλό σημάδι!

Με τον καιρό, ο Κούπερ συνέχισε να δυναμώνει μέσω της διατροφής και της ιατρικής φροντίδας. Ήταν ώρα να μεταφερθεί στο καταφύγιο DAR. Ήταν ακόμα φοβισμένος, αλλά οι νέοι του φίλοι συνέχισαν να τον καθησυχάζουν.

Ήξεραν ότι η αγάπη ήταν το καλύτερο φάρμακο. Το αγαπημένο πράγμα του Cooper τόσο στο καταφύγιο όσο και στην κτηνιατρική κλινική ήταν να τρώει. Οι νέοι του φίλοι τον τάισαν με χαρά γιατί τελικά χρειαζόταν πραγματικά να ξαναβρεί τα χαμένα κιλά του!

 

Ο Κούπερ έχει κάνει τεράστια πρόοδο.

Η γούνα του άρχισε να ανακάμπτει και να γίνεται όμορφη και λαμπερή! Σύντομα, οι εθελοντές πήραν τα καλύτερα δυνατά νέα! Μια οικογένεια στην Αγγλία άπλωσε χείρα βοηθείας, θέλοντας να υιοθετήσει τον Κούπερ και να του προσφέρει ένα μέρος για να το αποκαλεί σπίτι.

  Αλλάξτε την ενέργεια του χώρου σας, διώξτε τις εντάσεις και κερδίστε χαμόγελα!!!

Η μεταμόρφωση του Κούπερ είναι απλώς ένα θαύμα. Το βασανισμένο και άρρωστο σκυλάκι, που κρύφτηκε από τους πρώην ιδιοκτήτες του σε ένα λάστιχο, έχει τώρα μια οικογένεια που το αγαπά. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένος.

Για να δείτε τη διάσωση και τη μεταμόρφωση του Cooper, δείτε το παρακάτω βίντεο:

 

 

pet-sitting.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *