Το κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί: «Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά…» – Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για να μένει πάντα νέα

 

Το κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί: «Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά…»

Το κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί: «Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά...» - Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για να μένει πάντα νέα

Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για να μένει πάντα νέα

 

Πώς διατηρεί υγιή, λεία και λαμπερή την επιδερμίδα της

 

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς κι αυτό γιατί, ακόμη και άβαφη, “μαγνητίζει” τα βλέμματα σε κάθε της εμφάνιση.

Έχει λαμπερή και λεία επιδερμίδα, χωρίς στίγματα και σημάδια, γι’ αυτό και οι θαυμαστές της απορούν πως το δέρμα της δεν έχει αλλάξει καθόλου όλα αυτά τα χρόνια, μετά από δύο γέννες και συχνή “ταλαιπωρία” με το μακιγιάζ που απαιτεί η δουλειά της να φορά σε πολλές εμφανίσεις της, φωτογραφήσεις.

Η ίδια, λοιπόν, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο, αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό της για να μένει πάντα νέα. Τι περιλαμβάνει, δηλαδή, η ρουτίνα ομορφιάς της.

 

Το κάνει κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί: «Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά…» – Το μυστικό της Αθηνάς Οικονομάκου για να μένει πάντα νέα

 

Το μυστικό ομορφιάς της Αθηνάς Οικονομάκου

Ποιο είναι το μυστικό της ομορφιάς σου; Πώς διατηρείσαι για πάντα νέα;

Ακούγεται λίγο αστείο, αλλά πραγματικά δεν κάνω τίποτα! Δεν ακολουθώ κάτι συγκεκριμένο. Το αντίθετο θα έλεγα. Ένα μυστικό είναι ότι φροντίζω να ενυδατώνω καλά το πρόσωπό μου γιατί έτσι απλώνεται καλύτερα το μακιγιάζ.

Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν πολυχρησιμοποιώ τακτικά κρέμες, ούτε κάνω μάσκες ή πάω σε αισθητικούς. Τα ξεχνάω και τα βαριέμαι. Το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην κοιμάμαι ποτέ χωρίς να έχω καθαρίσει το πρόσωπό μου.

  Μυστικά για λάμψη σε επιδερμίδα και μαλλιά

 

 

 

 

Πώς να αντιγράψεις εύκολα το μακιγιάζ της

Αφού απλώσεις την αντηλιακή σου κρέμα και απορροφηθεί καλά εφάρμοσε μια ιδέα από ένα υγρό makeup για να σου χαρίσει τέλεια κάλυψη στην επιδερμίδα σου.

Στη συνέχεια πέρασε μια μπεζ σκιά από το καπάκι και δημιούργησε ένα ελαφρύ σβήσιμο στην εξωτερική γωνία των ματιών σου συμπληρώνοντας με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

Για μια sun-kissed όψη άπλωσε μερικές πινελιές από μια μπρονζέ πούδρα κατά μήκος των ζυγωματικών σου, ενώ για τα χείλη επίλεξε ένα λαμπερό κραγιόν σε nude τόνο.

Τέλος, για να πετύχεις αυτό το ανάλαφρο αυτό χτένισμα χρησιμοποίησε μια στρογγυλή βούρτσα και το σεσουάρ σου που θα σου δώσουν αυτό το υπέροχο εφέ.

 

Bonus tip

Για εύκολο και γρήγορο ντεμακιγιάζ, όπου και εάν βρίσκεσαι, χρησιμοποίησε υγρά μαντηλάκια καθαρισμού, που θα αφαιρέσουν τα υπολείμματα του μακιγιάζ σου σε χρόνο dt!

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *