Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της Φαίης Σκορδά – Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια

 

Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της Φαίης Σκορδά

Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της Φαίης Σκορδά - Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια

Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια

 

Τα πιο… hot πόδια της ελληνικής τηλεόρασης με διαφορά, με το υπόλοιπο κορμί της φυσικά να ακολουθεί… κατά πόδας!

Η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά, μετά τη γέννηση των δύο παιδιών της είδε το σώμα της να αλλάζει και δεν… επαναπαύτηκε στο καλό της DNA, που τη θέλει αδύνατη εκ γεννετής!

Από την Λίτσα Αναστασάκη και το περιοδικό YOU

 

Έτσι με ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής καταφέρνει να είναι σούπερ fit, απολαμβάνοντας μια ζηλευτή σιλουέτα.

 

Το πρωινό, το μεσημεριανό και το βραδινό της Φαίης Σκορδά – Το ενδεικτικό διατροφικό της πλάνο για επίπεδη κοιλιά και τέλεια πόδια

 

Το ενδεικτικό μενού διατροφής της Φαίης Σκορδά

Ένα ενδεικτικό ημερήσιο μενού της Φαίης περιλαμβάνει για πρωινό, καφέ ή τσάι, μισό γκρέιπφρουτ, μια φέτα ψωμί του τοστ με βούτυρο και μέλι.

Συχνά στο μεσημεριανό της τραπέζι σερβίρει στο πιάτο της 1/2 κούπα τόνο και σαλάτα μαρούλι, μια φέτα ψωμί ολικής, ενώ για το βράδυ επιλέγει 90 γρ. κοτόπουλο στον ατμό και μισό φλιτζάνι φασολάκια.

 

Φωτογραφία της με μπικίνι και ελάχιστο μακιγιάζ

Όπως προαναφέραμε, διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz με τους περισσότερους να κοιτάνε τα μακριά της πόδια! Ακούει στο όνομα Φαίη Σκορδά και πριν μερικές ημέρες έκανε χαλαρές διακοπές μετά το φινάλε του Πρωινό μας .

Η παρουσιάστρια, αφού ολοκλήρωσε τις τηλεοπτικές τις υποχρεώσεις ξεκίνησε τα μπάνια στη θάλασσα. Μέσα από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύει στο instagram τη βλέπουμε χαλαρή και όπως πάνα κομψή.

  Η δίαιτα που θα χορτάσει ακόμη και τους πιο... λαίμαργους

Χαμογελαστή ποζάρει μέσα στο μπικίνι της, το οποίο έχει το χρώμα του δέρματος με την Φαίη Σκορδά να τραβάει όλα τα βλέμματα από το make up no make up look της.

 

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *