Το αποτοξινωτικό ρόφημα της Ελένης Φουρειρα που την επανέφερε στα κιλά της – Τι μείωσε στο φαγητό μετά την εγκυμοσύνη

 

Το αποτοξινωτικό ρόφημα της Ελένης Φουρειρα που την επανέφερε στα κιλά της

Το αποτοξινωτικό ρόφημα της Ελένης Φουρειρα που την επανέφερε στα κιλά της - Τι μείωσε στο φαγητό μετά την εγκυμοσύνη

Τι μείωσε στο φαγητό μετά την εγκυμοσύνη

 

Τα tips για να εμφανιστούν και πάλι οι κοιλιακοί σου

 

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η Ελένη Φουρέιρα. Πριν μερικούς μήνες έφερε στον κόσμο το παιδάκι της με τον Αλμπέρτο Μποτία και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Πλέον έχει μοιράσει την καθημερινότητα της στις συναυλίες της και στην οικογένεια της.

Σε λίγους μήνες ωστόσο μετά την γέννα της, η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να επιστρέψει στις κανονικές αναλογίες του σώματος της και οι κοιλιακοί της να είναι πιο φανεροί από πριν…

 

Το αποτοξινωτικό ρόφημα της Ελένης Φουρειρα που την επανέφερε στα κιλά της – Τι μείωσε στο φαγητό μετά την εγκυμοσύνη

 

Πως κατάφερε όμως η Φουρέιρα να επαναφέρει κοιλιακούς και κιλά στα κανονικά τους;

Από το περιοδικό YOU

Μπορεί να έγινε πρόσφατα μανούλα αλλά τις… σωματικές της χαρές δεν τις έχασε με τίποτα! Πρώτον και κύριον μειώνει το αλάτι, αφού προκαλεί κατακράτηση υγρών και πρήξιμο στα πόδια και δεύτερον (για να διευκολύνει την αποτοξίνωση στο σώμα της) πίνει άφθονο νερό αλλά και το αγαπημένο της αποτοξινωτικό ρόφημα με ρόδι, λεμόνι κι ανανά.

 

Χαλασμός κάτω από τη φωτογραφία της στο Instagram με κοιλιακούς φέτες

Η Ελένη είναι μια πολυάσχολη μαμά, η οποία καταφέρνει να τα κάνει όλα και τέλεια! Τρέχει με τη μουσική, βγάζοντας συνεχώς τραγούδια που γίνονται επιτυχίες, ενώ ετοιμάζει και την βάφτιση του μικρού της. Μάλιστα, έχουμε αποκλειστικές πληροφορίες σχετικά με το που θα γίνει η τελετή.

  Οι γονείς του δεν με ήθελαν και εκείνος τους έβγαλε από τη ζωή του

Ταυτόχρονα με όλα αυτά και με τα παιχνίδια με το μπέμπη της που δεν τα χορταίνει, προσπαθεί να είναι και σε φόρμα! Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και όχι αδίκως.

6 μήνες μετά τη γέννα κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να έχει επίπεδη κοιλιά με τους κοιλιακούς της να έχουν εμφανιστεί σε χρόνο dt.

Σε φωτογραφία μάλιστα που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πόζαρε με crop, οι θαυμαστές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό και έβαλαν “φωτιά” στα σχόλια. Όλοι έσπευσαν να την αποθεώσουν, όπως άλλωστε κάνουν σε κάθε φωτογραφία τους.

 

 

youweekly.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *