Κάν’ το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί… λαμπάδα!

 

Κάν' το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί... λαμπάδα!

Κάν’ το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί… λαμπάδα!

 

Σωστή διατροφή και μικρά μυστικά για καλλίγραμμη σιλουέτα

Τρεις επώνυμες… Κατερίνες μάς επαναφέρουν στην τάξη και μας βάζουν σε πρόγραμμα, προκειμένου να φέρουμε τις γραμμές μας στα… ίσα τους!

Με ποιο τρόπο; Υιοθετώντας τα υγιεινά μενού και τα fitness μυστικά τους, έτσι όπως εκείνες τα έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς σε δηλώσεις τους.

 

Κάν’ το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί… λαμπάδα!

 

Κατερίνα Παπουτσάκη

Κορμί… λαμπάδα και αναλογίες μοντέλου έχει η όμορφη ηθοποιός και μανούλα δύο αγοριών, που λατρεύει το φαγητό και δύσκολα μπορεί να μπει σε πρόγραμμα διατροφής. Η ίδια έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό pescetarian και όχι vegetarian (τρώει δηλαδή ακόμα τα ψάρια) και όπως υποστηρίζει:

 

Κάν' το όπως οι 3 Κατερίνες για κορμί... λαμπάδα!

«Νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που απέκλεισα το κρέας από τη ζωή μου», ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στα φρούτα και στους φυσικούς χυμούς λαχανικών. Αποφεύγει κάθε είδους junk food, φροντίζοντας να γεμίζει το ψυγείο της με φρούτα, που είναι το καλύτερο σνακ για να κόψει τις λιγούρες.

Παράλληλα ασκείται με pilates και yoga, που τη βοηθούν όχι μόνο να μειώνει τους πόντους στο σώμα της αλλά να αποκτά και περισσότερη ευλυγισία.

 

Κατερίνα Γερονικολού

«Για τη διατροφή, έχω ορισμένους κανόνες τους οποίους δεν παραβαίνω εύκολα.

Για παράδειγμα, τρώω 5 γεύματα τη μέρα, καταναλώνω γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά και πίνω πολύ νερό», έχει πει η όμορφη ηθοποιός σε συνέντευξή της, επιλέγοντας κυρίως μεσογειακά πιάτα, που ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία της.

 

Φουλ στα επαγγελματικά της με θέατρο και γυρίσματα μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι λίγο, ωστόσο έχει ξεκινήσει pilates και σχοινάκι, κάνοντας ενδιάμεσα πολλούς κοιλιακούς στο σπίτι. Η μεγάλη της αγάπη, βέβαια, από την εποχή του lockdown, είναι τα rollers, που ανυπομονεί να τα ξαναφορέσει!

  Εξι μυστικά για μία επιτυχημένη και αποτελεσματική δίαιτα

 

Κατερίνα Καραβάτου

Δεν έχει ανάγκη από δίαιτες και στερήσεις, αφού πάντα υπήρξε μια γυναίκα με αδύνατο και καλογυμνασμένο σώμα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είναι χάρμα οφθαλμών και όχι χωρίς κόπο αλλά και με συγκεκριμένο τρόπο, που αφορά στη διατροφή και την άσκησή της.

 

Οι καλές συνήθειες δεν ξεχνιούνται εύκολα (το σώμα της θυμάται την ενόργανη που έκανε σε μικρή ηλικία), οπότε συνεχίζει να ασκείται όχι σε κάποιο γυμναστήριο (πού χρόνος με δύο παιδιά!) αλλά κάνοντας περιτονική γυμναστική (είδος άσκησης των μυών της κοιλιάς), που βοηθά κατ’ επέκταση και στην καλή υγεία των εσωτερικών οργάνων του σώματος.

Το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της; «Η πειθαρχία σε ένα πρόγραμμα καλής διατροφής», λέει η ίδια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *