Με vintage έπιπλα και πολλά φυτά εσωτερικού χώρου – Φωτογραφίες από το cozy σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

 

Με vintage έπιπλα και πολλά φυτά εσωτερικού χώρου - Φωτογραφίες από το cozy σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

Με vintage έπιπλα και πολλά φυτά εσωτερικού χώρου – Φωτογραφίες από το cozy σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

 

Εκεί μένει με τον σύζυγό της!

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι από τις πιο επιτυχημένες και αγαπητές τραγουδίστριες στην Ελλάδα έχοντας χαρίσει μοναδικές επιτυχίες στον κόσμο. Η πορεία της στο τραγούδι ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδονίδη.

Το 2004 συμμετείχε στην δεύτερη ακρόαση νέων ερμηνευτών που πραγματοποίησε η δισκογραφική εταιρεία Μικρή Άρκτος του Παρασκευά Καρασούλου, όπου διακρίθηκε και ακολούθως συμμετείχε με δύο τραγούδια στο άλμπουμ Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου.

Το 2005 κυκλοφόρησε από τη Μικρή Άρκτο ο πρώτος της προσωπικός δίσκος σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Κώστα Τσίρκα, με τίτλο Εκατό μικρές ανάσες.

Το 2006 συμμετείχε στον δίσκο Πεθαίνοντας στην Αθήνα του Σταμάτη Κραουνάκη, που κυκλοφόρησε από τη Λυχνία και περιείχε την μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το 2007 κυκλοφόρησε το CD-single Εν λευκώ, σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Από το έτος εκείνο είδε την καριέρα της να εκτοξεύετται στα ύψη, με το συγκεκριμένο τραγούδι να ακούγεται μέχρι και σήμερα.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Νατάσσα Μποφίλιου είναι παντρεμένη με τον ηχολήπτη Χρήστο Κορτσέλη. Το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο και ενωμένο, γεγονός που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι δυο τους μένουν σε ένα πανέμορφο και πολύ cozy σπίτι στην Καλλιθέα στην Αθήνα. Μάλιστα, φωτογραφία από την οικεία τους, έχει μοιραστεί η τραγουδίστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

  Ο τοπ τρόπος να χάσεις κιλά - Το εφάρμοσε και η Νατάσα Μποφίλιου

 

Με vintage έπιπλα και πολλά φυτά εσωτερικού χώρου – Φωτογραφίες από το cozy σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

 

Φωτογραφίες από το σπίτι της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καλλιθέα

Όσον αφορά το εσωτερικό του σπιτιού, έχει πολλά έπιπλα από ξύλο και ρατάν, όπως και φυτά εσωτερικού χώρου που “καθαρίζουν” τον αέρα. Στο σαλόνι της έχει vintage πολυθρόνες σε πράσινο χρώμα, αλλά και μεγάλες μπαλκονόπορτες που κάνουν πιο φωτεινό το χώρο.

 

 

 

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *