Ρόφημα πριν το πρωϊνό: επιταχύνει τον μεταβολισμό και καίει το λίπος στην κοιλιά!

 

Ρόφημα πριν το πρωϊνό

Ρόφημα πριν το πρωϊνό: επιταχύνει τον μεταβολισμό και καίει το λίπος στην κοιλιά!

 

Εάν έχετε πάρα πολύ λίπος στην κοιλιά, θα πρέπει σε γενικές γραμμές να αλλάξετε τρόπο ζωής.

Προσπαθήστε να κόψετε την κατανάλωση ζάχαρης, να πίνετε αρκετό νερό και να κοιμάστε καλά. Επίσης, θα πρέπει να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες σας και να προσπαθήσετε να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Υπάρχει όμως ένα συγκεκριμένο ρόφημα, φτιαγμένο 100% από φυσικά υλικά, το οποίο συνδυάζει σπανάκι, τζίντζερ και λεμόνι και το οποίο, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα περιττά κιλά στην κοιλιά πιο εύκολα.

Είναι ένας ισχυρός συνδυασμός που στοχεύει στο λίπος της κοιλιάς. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία έχει τη δυνατότητα να επιταχύνει τη διαδικασία καύσης λίπους. Επίσης, συμμετέχει στην παραγωγή της καρνιτίνης, μίας χημικής ένωσης η οποία χρησιμοποιεί το σώμα σας για να μετατρέψει το λίπος σε ενέργεια.

Ως εκ τούτου, αυτό το ρόφημα θα σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε την παχυσαρκία, να μειώσετε γενικά το βάρος σας, αλλά κυρίως να ρίξετε το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Αν πιείτε αυτό το ρόφημα πριν καν φάτε το πρωινό σας, θα επιταχύνετε τον μεταβολισμό σας, θα έχετε περισσότερη ενέργεια και θα “λιώσετε” το λίπος στην κοιλιά σας. Είναι προτιμότερο να το πιείτε το πρωί, με άδειο στομάχι, 30 λεπτά πριν το πρωινό.

 

Ρόφημα πριν το πρωϊνό: επιταχύνει τον μεταβολισμό και καίει το λίπος στην κοιλιά!

 

Συστατικά:

— 1 λεμόνι

— Μια χούφτα σπανάκι

— 1 ποτήρι νερό

— Ένα κομμάτι τζίντζερ (2-3 εκατοστά)

  Οι 3 τροφές που καίνε το λίπος στην κοιλιά

 

Μέθοδος:

Στραγγίξτε και ανακατέψτε όλα τα υλικά και πιείτε το ρόφημα αμέσως.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση, ένα ρόφημα, όσο υγιεινό και αν είναι, δεν μπορεί ποτέ από μόνο του να σας κάνει να χάσετε κιλά. Είναι πάντα σώφρον να επιλέγετε υγιεινά ροφήματα και τροφές, αλλά αν δεν αποτελούν μέρος μιας συνολικότερης υγιούς και δραστήριας στάσης ζωής, τότε δεν θα χάσετε κιλά με αποτελεσματικό, σωστό και μακροπρόθεσμο τρόπο. Επίσης, προτού αποφασίσετε να δοκιμάσετε κάποια νέα δίαιτα, ή πλάνο διατροφής, ή κάποιο “μαγικό” ρόφημα, πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

 

Πηγή: iatropedia.gr

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση