Ζώδια: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2023 στο Σκορπιό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2023 στο Σκορπιό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2023 στο Σκορπιό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Νέα Σελήνη Νοεμβρίου 2023 στο Σκορπιό.

Ένας ακραίος μηνιαίος κύκλος Σελήνης ανοίγεται μπροστά μας στις 13 Νοεμβρίου! Αναμένουμε έναν επεισοδιακό νέο κύκλο φεγγαριού, όπου η ατμόσφαιρα γύρω μας θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη. Δες αναλυτικά τις προβλέψεις από την Αθηνά Βαγενά για όλα τα ζώδια.

 

Κάθε Νέο Φεγγάρι όταν γεννιέται στον έναστρο Ουρανό, φέρνει την λήξη και ολοκλήρωση ενός κύκλου και την έναρξη ενός νέου… Αυτή την φορά, το Νέο Φεγγάρι σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού (20ο 43’) την Δευτέρα στις 13 Νοεμβρίου 2023, κλείνοντας τον κύκλο Εκλείψεων που προηγήθηκαν την περίοδο του Οκτωβρίου, μπαίνοντας τώρα σε ένα νέο κεφάλαιο, όπου τα γεγονότα του θα κορυφωθούν με την Πανσέληνο της 27ης Νοεμβρίου και θα πάρουν μία τελική μορφή με το επόμενο νέο Φεγγάρι που σχηματίζεται στις 13 Δεκεμβρίου!

Στο φαινόμενο της Νέας Σελήνης Νοεμβρίου, παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη από το Σκορπιό (σε σύνοδο με τα Φώτα), του Ουρανού από τον Ταύρο (σε αντίθεση με τα φώτα), την συγκλίνουσα όψη τριγώνου του Ποσειδώνα με τα Φώτα και εξάγωνου του Πλούτωνα με τα Φώτα. Τι σημαίνουν όμως όλα αυτά;

Αναμένουμε έναν επεισοδιακό νέο κύκλο φεγγαριού, όπου η ατμόσφαιρα γύρω μας θα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη και ο ανθρώπινος ψυχισμός αναμένεται να δοκιμαστεί, μέσα από ξαφνικές ανατροπές, αλλαγές, αιφνιδιασμούς και γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση!

Η ακρότητα στην ανθρώπινη συμπεριφορά, ο φόβος και η ανάγκη να ελέγξουμε και να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας, τα συμφέροντά μας, αυτά που μας ανήκουν, θα είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου! Είναι όμως και μία περίοδος που θα δούμε να εκδηλώνονται φυσικά φαινόμενα, θα υπάρχει ροπή ατυχημάτων, θα βγουν στην φόρα σκάνδαλα και αποκαλύψεις.

Υπάρχει όμως θετική χροιά με αυτό το Νέο Φεγγάρι;;; Ναι, είναι ένα φεγγάρι που μας φέρνει αντιμέτωπους με την ωμή αλήθεια, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάποιες καταστάσεις και να κάνουμε επιμέρους αλλαγές στην ζωή μας. Επιπλέον αυτή την περίοδο ενισχύεται πολύ περισσότερο το σθένος, η αγωνιστικότητα για την εκπλήρωση ονείρων, σχεδίων ζωής, ενώ παρατηρούμε συγκεκριμένοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, μέσα από ξαφνικά γεγονότα να βλέπουν την ζωή τους να αλλάζει και να παίρνει μία νέα μορφή ίσως και καλύτερη από αυτήν που είχαν φανταστεί.

Επρόκειτο για έναν κάπως ακραίο κύκλο φεγγαριού, όπου η συνάντηση του Ήλιου με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού και το τρίγωνο τους με τον Ποσειδώνα, μας δίνουν το μήνυμα ότι έχει έρθει η ώρα να δώσουμε τον δικό μας αγώνα για τα όνειρα και τα ιδανικά μας, έστω και αν το κλίμα γύρω μας είναι ασταθές, αβέβαιο, ηλεκτρισμένο ή και ανατρεπτικό!

Η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου επηρεάζει «στενά» και φέρνει ανατροπές και αλλαγές σε Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου καθώς και σε όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στο 3ο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων.

 

Κριός
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου είναι εξαιρετικά σημαντική για όλους και ιδιαίτερα για σένα γιατί ο κυβερνήτης του ζωδίου σου ο Άρης, συναντά τον ήλιο και εγκαινιάζει ένα νέο διετή κύκλο κατά τον οποίο είναι φανερό ότι θα υπερβείς στις δυνάμεις σου και θα κάνεις την προσωπική σου ανατροπή σε όλα τα επίπεδα. Το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε θέματα που συνδέονται με τα οικονομικά που μοιράζεσαι ή διαχειρίζεσαι με τρίτους.

  “Καλύτερα να μείνουμε φίλοι!” Ποια ζώδια μπορούν από εραστές να γίνουν δυο καλά φιλαράκια;

Ανοίγει ένας νέος κύκλος όπου καλείσαι να τακτοποιήσεις χρεωστικά υπόλοιπα, να κάνεις την έναρξη φορολογικών δραστηριοτήτων να κάνεις εκκινήσεις για θέματα μισθώσεων / πωλήσεων ή ακόμα και γραφειοκρατικών διαδικασιών. Όλα αυτά φαίνεται ότι μπορούν να λειτουργήσουν θετικά έστω κι αν οι εξελίξεις μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτες και να έχεις αρκετό στρες λόγω νέων δεδομένων που προκύπτουν τώρα.

Η Νέα Σελήνη αναμένεται όμως και να βγάλει στην επιφάνεια κάποιους φόβους ή δυσάρεστα συναισθήματα που είχες κρύψει πολύ βαθιά μέσα σου, όμως τώρα θα καταφέρεις να δουλέψεις πάνω σε αυτά προκειμένου να ενισχύσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να ξαλαφρώσεις από οτιδήποτε βάραινε τον ψυχισμό σου. Χαρακτηριστική θα είναι αυτή την περίοδο η τονισμένη λίμπιντο, το πάθος, ο δυναμισμός και η ανάγκη σου να δώσεις τον δικό σου αγώνα προκειμένου να κερδίσεις ότι είχε μείνει πίσω στη ζωή σου.

 

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου τον Σκορπιό με την συμμετοχή του Άρη και του Ουρανού, αναμένεται λοιπόν να είναι ένα φεγγάρι αρκετά εκρηκτικό, επαναστατικό και γεμάτο δυναμικές αλλαγές για τη ζωή σου. Οι εκκινήσεις και οι ανακατατάξεις της περιόδου αφορούν τον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου. Εκεί συνειδητοποιείς ότι με κάποιους ανθρώπους δεν είναι εύκολο να συνυπάρξεις.

Αλλάζεις πρωτίστως εσύ, αφυπνίζεσαι και σοκάρεις τους πάντες με την ξαφνική αλλαγή στην στάση και στη συμπεριφορά σου. Ρήξεις, χωρισμοί, διασπάσεις συνεργασιών είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου. Η θετική συμμετοχή του Ποσειδώνα στο φαινόμενο, υποδηλώνει ότι έστω και κάτω από δύσκολες συνθήκες θα αναγνωρίσεις ότι υπάρχουν άτομα που σε αγαπούν πραγματικά και είναι στο πλευρό σου , θα γεννηθούν νέες φιλίες ενώ μέσα από αλλαγές που εσύ θα πραγματοποιήσεις αυτή την περίοδο θα δεις σταδιακά να εκπληρώνονται κάποιες επιθυμίες σου που τις θεωρούσες μπλοκαρισμένες ή και εμποδισμένες.

 

Δίδυμοι
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου σε φορτίζει με αρκετό στρες και φέρνει ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων για θέματα που αφορούν την εργασία, το πρόγραμμά σου, την καθημερινότητά σου και τη ρουτίνα σου. Πιθανές ανατροπές και αλλαγές στα προγράμματα σου, αναπροσαρμογές στις συνήθειες που εργαζόσουν μέχρι σήμερα είναι μερικές από τις τάσεις της περιόδου. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθείς με πολλά νέα πράγματα και θα πάρεις πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις πολλές υποθέσεις που μπορεί να σου φαινόντουσαν πρόκληση.

Μέσα από προκλήσεις και δοκιμασίες αναδύονται όμως και σημαντικές ευκαιρίες για να εκπληρώσεις στόχους που αφορούν το όραμα της καριέρας σου.Αυτή την περίοδο θα ασχοληθείς περισσότερο και με θέματα φυσικής κατάστασης και θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να βάλεις σε έναν καλό προγραμματισμό τον εαυτό σου προκειμένου να νιώσεις περισσότερη ευεξία.

 

Καρκίνος
Ανήκεις στα ζώδια πού βρίσκονται απόλυτα τυχερά από την επιρροή της Νέας Σελήνης του Νοεμβρίου, η οποία ανοίγει ένα νέο κύκλο στην αισθηματική σου ζωή, είτε προσφέρει και την προοπτική για να προχωρήσουν θέματα που αφορούν τα παιδιά ή ακόμα και την τεκνοποίηση. Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να δεις να αναζωπυρώνεται η ερωτική φλόγα στα αισθηματικά είτε να γεννιέται ένας νέος έρωτας από εκεί που δεν το περίμενες ή δεν το φανταζόσουν. Οι μέρες σου γεμίζουν Με αδημονία ενθουσιασμό και με πολλά νέα δημιουργικά σχέδια που σε κάνουν να αισθάνεσαι ολοκληρωμένος και απόλυτα ευτυχισμένος.

  Το κουμπί κάθε ζωδίου ώστε να το φέρεις στα δικά σου μέτρα και σταθμά!

 

Λέων
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου κρίνεται αρκετά προκλητική για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα, το διάστημα αυτό αναμένεται να είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τον ψυχισμό σου. Αλλάζεις πορεία και κατεύθυνση ζωής, όχι επειδή εσύ το επέλεξες, αλλά επειδή οι συνθήκες σε έφεραν σε μία νέα πορεία. Εσύ αυτό το διάστημα καλείσαι να πιστέψεις πολύ περισσότερο στην εσωτερική σου δύναμη, να μην ξύνεις πληγές του παρελθόντος ή και να μην επικεντρώνεσαι στις αδυναμίες σου.

Πιθανές ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, είτε προβλήματα στην οικογένεια, μπορεί να προκαλέσουν αναταραχή και φόβο θα μπορέσουν όμως να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ανακουφιστείς φτάνοντας στην επόμενη Νέα Σελήνη του Δεκεμβρίου που αναμένεται να είναι άκρως ευεργετική για το δικό σου ζώδιο

 

Παρθένος
Δυναμικές πρωτοβουλίες καλείσαι να πάρεις με τη νέα σελήνη του Νοεμβρίου που σχηματίζεται στο ζώδιο του Σκορπιού με την συμμετοχή του Άρη αλλά και του Ουρανού. Ανοίγονται πόρτες ευκαιριών, σημαντικές προτάσεις, συμφωνίες που δίνουν αέρα αλλαγής, ενώ βρίσκεσαι διαρκώς σε κίνηση και σε υπερένταση προκειμένου να προχωρήσουν επιτυχώς όλα όσα ξεκινούν στη ζωή σου αυτή την περίοδο.

Το νέο αυτό φεγγάρι θα φέρει την εκπλήρωση σχεδίων σε θέματα που αφορούν σχέσεις – συνεργασίες και θα τονωθεί πολύ περισσότερο το αίσθημα της συντροφικότητας – ομαδικότητας! Τι πρέπει να προσέξεις με αυτή την Νέα Σελήνη;;;; Την βιασύνη στις αποφάσεις και στις μετακινήσεις σου!

 

Ζυγός
Η νέα σελήνη του Νοεμβρίου στρέφει την ενέργειά σου σε θέματα που συνδέονται άμεσα με τα οικονομικά σου αναζητώντας να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να καλύψεις κάποια κενά τα οποία δημιουργούνται ξαφνικά και σου προξενούν ανασφάλεια. Το διάστημα αυτό βλέπεις το χρήμα να φεύγει πολύ γρήγορα από τα χέρια σου, ενώ προκύπτουν και ανατροπές οι οποίες αποσυντονίζουν.

Θα κληθείς να βρεις λύσεις σε υποθέσεις που βρίσκονται εν εξελίξει και αφορούν γραφειοκρατικά ζητήματα, μισθώσεις , οι πωλήσεις. Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για να πάρεις κάποιο μεγάλο οικονομικό ρίσκο ή για να πραγματοποιήσεις μία μεγάλη επένδυση. Σε συναισθηματικό επίπεδο νιώθεις ότι δεν υπάρχει η σταθερότητα που ζητάς, το γεγονός αυτό σε κάνει να νιώθεις έντονη ανασφάλεια και αβεβαιότητα, ίσως είναι καιρός να δουλέψεις περισσότερο με θέματα που αφορούν τη βελτίωση της αυτοπεποίθησης σου.

 

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη του μήνα σχηματίζεται στο δικό σου ζώδιο με τη συμμετοχή του Άρη αλλά και του Ουρανού εγκαινιάζεται λοιπόν ένας νέος κύκλος που αναμένεται να είναι επεισοδιακός αλλά και απελευθερωτικός. Το διάστημα αυτό σε αιφνιδιάζουν οι στάσεις και οι συμπεριφορές ανθρώπων που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στην ζωή σου και που θα λειτουργήσουν αλλόκοτα ή με τρόπο που δεν θα μπορείς να κατανοήσεις.

Ρήξεις και χωρισμοί σε σχέσεις και σε συνεργασίες είναι από τις βασικές τάσεις της περιόδου όπου θα αναγκαστείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις στη ζωή σου μία νέα αρχή στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές σου δυνάμεις. Η περίοδος αυτή κρίνεται απελευθερωτική απο καταστάσεις δυσλειτουργικές ενώ βγαίνουν στην επιφάνεια και αλήθειες ίσως και με τρόπο σοκαριστικό. Δείξε τη δέουσα προσοχή σε θέματα φυσικής κατάστασης. Συγκράτησε την επιθετικότητα και την σκληρότητα ενώ χρειάζεται να θυμάσαι ότι αυτός που σε κάνει να θυμώνεις είναι αυτός που σε ελέγχει.

  Στην Αρχαία Ελλάδα είχαμε άλλα ζώδια – Ποιο ήταν το δικό σας;

 

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου από το ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί πολύ μεγάλη εσωτερική ένταση σε σένα φίλε μου Τοξότη, το διάστημα αυτό νιώθεις αρκετά κουρασμένος από τις ξαφνικές εξελίξεις που υπάρχουν στην εργασία σου ενώ μέσα σε όλα καλείσαι να συμπαρασταθείς και να υποστηρίξεις πρόσωπα της οικογένειας με αποτέλεσμα ο χρόνος σου να είναι αρκετά περιορισμένος.

Το διάστημα αυτό αναγκάζεσαι να αλλάξεις συνήθειες, τρόπο εργασίας ενώ το άγχος σου θα αγγίζει κόκκινο. Κάποιες αποκαλύψεις στα επαγγελματικά θα σου δημιουργήσουν μεγάλο εκνευρισμό. Εν τέλει θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις όποιες δυσκολίες και μέσα από τις προκλήσεις θα αναδειχθείς αρκετά πιο δυνατός και με πολύ περισσότερο ενισχυμένη την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Εμπιστέψου το ένστικτό σου που αποτελεί τον καλύτερο οδηγό για τις σωστές επιλογές που καλείσαι να πάρεις.

 

Αιγόκερως
Η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου από το φιλικό για εσένα ζώδιο του Σκορπιού έχει θετικό πρόσημο για σένα φίλε μου Αιγόκερε. Το διάστημα αυτό ευνοείσαι για την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, για να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις επιθυμίες και μεγάλα σχέδια που έχεις για τη ζωή και το μέλλον σου, ενώ μεγάλη εύνοια δέχεσαι και για νέες γνωριμίες ή και νέες συμφωνίες που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις πολλά από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Μεγαλώνει ο κοινωνικός σου κύκλος και δέχεσαι υποστήριξη από άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Ο έρωτας καραδοκεί από κει που δεν το περιμένεις στην πιο ανύποπτη στιγμή.

 

Υδροχόος
Ένα Νέο Φεγγάρι γεννιέται στο ζώδιο του Σκορπιού εστιάζοντας το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν τους στόχους, την καριέρα, το γάμο και το μέλλον σου. Δίνεις το δικό σου αγώνα να διακριθείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων ανοίγοντας ένα νέο επαγγελματικό κύκλο. Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο να βρεθείς σε σύγκρουση με το οικογενειακό σου περιβάλλον, είτε εσύ ο ίδιος να είσαι σε πολύ μεγάλη ψυχολογική αναστάτωση εξαιτίας της αιφνίδιας τροπής κάποιων προσωπικών σου υποθέσεων.

Πιθανές χωροταξικές αλλαγές σε σπίτι ή στην επαγγελματική έδρα είναι μέσα στις τάσεις της περιόδου. Μην ξεχνάς ότι ο επιμένων νικά, και με θάρρος, υπομονή και πείσμα θα καταφέρεις να βάλεις και πάλι σε μία ρότα την επαγγελματική σου πορεία, εκπληρώνοντας στόχους που αφορούν και την πορεία των οικονομικών σου!

 

Ιχθύς
Ξαφνικά νέα μηνύματα, προτάσεις, συμφωνίες και γνωριμίες παρουσιάζονται τώρα ως τη μοναδική σου ευκαιρία για να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να εκπληρώσεις μεγάλα σχέδια που κάνεις για το μέλλον σου. Φίλε μου Ιχθύ η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού θα προσφέρει την ανακούφιση για κάποιο ζήτημα που αφορά ένα νομικό έγγραφο, ένα ταξίδι, είτε θα λάβεις μία σημαντική απάντηση για κάτι που περίμενες εδώ και καιρό.

Ένα μεγάλο σχέδιο ζωής μπαίνει τώρα στα σκαριά, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr και σε γεμίζει με όνειρα ανακτώντας και πάλι την πίστη ότι έρχονται καλύτερες μέρες! Εργασίες που αφορούν ταξίδια, τουρισμό, εκπαίδευση και νομικά έχουν μία άκρως θετική και ανανεωτική τροπή για σένα!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *