«Η πεθερά μου άλλαξε στα κρυφά το όνομα του γιου μου ενώ εγώ ανάρρωνα από την καισαρική. Δε θέλω να τη ξαναδώ»

 

«Η πεθερά μου άλλαξε στα κρυφά το όνομα του γιου μου ενώ εγώ ανάρρωνα από την καισαρική. Δε θέλω να τη ξαναδώ»

«Η πεθερά μου άλλαξε στα κρυφά το όνομα του γιου μου ενώ εγώ ανάρρωνα από την καισαρική. Δε θέλω να τη ξαναδώ»

 

Μία νέα μητέρα από τις ΗΠΑ στράφηκε στο διαδίκτυο για συμβουλές νωρίτερα φέτος, αφού ανακάλυψε μια ενοχλητική αλήθεια για το όνομα του νεογέννητου γιου της.

Η ανώνυμη γυναίκα αποκάλυψε ότι η πεθερά της είχε πείσει τον σύζυγό της να αλλάξει το όνομα του βρέφους χωρίς να το γνωρίζει εκείνη, ενώ ακόμα ανάρρωνε από την καισαρική τομή.

Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, η προδοσία έμεινε κρυφή από τη μητέρα του μωρού για δύο ολόκληρους μήνες και έμαθε την αλήθεια τυχαία.

Καταγράφοντας την ιστορία της προδοσίας στο Slate.com, η γυναίκα αποκάλυψε ότι σκόπευε να αντιμετωπίσει τη πεθερά της και να κόψει όλους τους δεσμούς μαζί της.

 

«Η πεθερά μου άλλαξε στα κρυφά το όνομα του γιου μου ενώ εγώ ανάρρωνα από την καισαρική. Δε θέλω να τη ξαναδώ»

 

Περιγράφοντας τον τρόπο με τον οποίο ανακάλυψε την εξαπάτηση του συζύγου της και της πεθεράς της, έγραψε:

Ο γιος μου είναι 2 μηνών και μόλις ανακάλυψα ότι ο σύζυγός μου έγραψε το μεσαίο όνομα του γιου μου ως “Finlay” αντί για “Finley “σε όλα τα νομικά έγγραφα του. Εγώ, φυσικά, είμαι οργισμένη, γιατί του είπα ότι ήμουν εντάξει με το μεσαίο όνομα αλλά ήθελα να λέγεται Finley – και συμφώνησε πριν ο γιος μας γεννηθεί.

Η μητέρα του έστειλε ένα δώρο Χριστουγέννων στο όνομα “Finlay”, και όταν έκανα ένα σχόλιο στο σύζυγό μου, δεν είχε ούτε την ευπρέπεια να μου το πει!

  ΗΠΑ: 13χρονος απέτρεψε τροχαίο και ακινητοποίησε σχολικό λεωφορείο στο Μίσιγκαν όταν λιποθύμησε ο οδηγός – Δείτε βίντεο

 

Η νέα μητέρα συνέχισε:

“Απλά με άφησε να πιστέψω για δύο μήνες ότι το μεσαίο όνομα του γιου μας γραφόταν Finley όταν νομικά δεν ήταν σωστό! Τα ανακάλυψα όλα αυτά όταν πήγα να ψάξω για την κάρτα κοινωνικής ασφάλισής του και το πιστοποιητικό γέννησης για να τα καταθέσω σωστά. Λέει ότι το μετάνιωσε μόλις ήρθε η κάρτα και φοβόταν να μου το πει.”

Ενώ πιστεύει ότι ο σύζυγός της φταίει εξίσου την παραμονή της στο σκοτάδι σε κάτι τόσο σημαντικό, η ανώνυμη μητέρα, ήταν περισσότερο αναστατωμένη με τη πεθερά της που χειραγώγησε τον γιο της.

 

Η γυναίκα πρόσθεσε:

“Τώρα εδώ είναι που γίνεται δύσκολο. Προφανώς η μητέρα του τον παρέσυρε σε αυτό, ενώ εγώ ξεκουραζόμουν μετά την καισαρική. Λάβετε υπόψη ότι ζει μερικές Πολιτείες μακριά, έτσι όλα έγιναν από το τηλέφωνο.

Προσπάθησε να τον πείσει να δώσει στον γιο μου ένα όνομα που μισούσα πολύ, λέγοντας ότι θα “τρελαθώ, αλλά θα το ξεπεράσω”.

Ο σύζυγός μου σκέφτηκε ότι το να αλλάξει το μικρό του όνομα ήταν υπερβολικό, αλλά προφανώς ενέδωσε στις πιέσεις της μητέρας του αλλάζοντας την ορθογραφία του μεσαίου ονόματός του, με τον τρόπο που ήθελε η μαμά του. Πιστεύει ότι το “Finlay” είναι πιο αρσενικό από το “Finley”.”

Αποκάλυψε ότι πάντα ήξερε ότι η μητέρα του συζύγου της δεν την συμπαθούσε και ότι η πεθερά της είχε ιστορικό χειραγώγησης.

Ωστόσο, το παράκανε όταν άλλαξε το όνομα του μωρού χωρίς τη γνώση της. “Δεν σεβάστηκε εμένα και το όνομα που είχα επιλέξει με τον σύζυγό μου για τον γιο μας. Πιστεύω πραγματικά ότι έγραψε επίτηδες ολόκληρο το όνομά του στο δώρο Χριστουγέννων, γνωρίζοντας ότι θα το δω.

  «Με κατέστρεψε η πεθερά μου, έβαζε στον καφέ μου αντισυλληπτικά και δεν κατάφερα να κάνω παιδιά»

 

Χειραγώγησε τον σύζυγό μου για να σκεφτεί ότι ήταν σωστό να μου ψέματα για κάτι τόσο σοβαρό όσο η ορθογραφία του ονόματος του γιου μας,” έγραψε η νέα μητέρα.

Πρόσθεσε ότι παρόλο που θεωρεί το σύζυγό της υπεύθυνο για τις ενέργειές του, πλέον προσπαθούν να ξεπεράσουν την προδοσία εμπιστοσύνης και η γυναίκα ομολόγησε ότι σκέφτεται να καλέσει την πεθερά της για αυτό που έκανε.

“Να την προσεγγίσω γι ‘αυτό; Να αφήσω τον σύζυγό μου να την προσεγγίσει γι ‘αυτό; Να της μιλήσουμε μαζί; Τι να της πω; Δεν έχω καμία επιθυμία να έχω καλές σχέσεις μαζί της, γι ‘αυτό δεν ανησυχώ να φερθώ καλά,” δήλωσε.

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η πεθερά τα έβαλε με λάθος νύφη !

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *