«Κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει» – Όλες οι στιγμές που η Μαίρη Συνατσάκη ”λύγισε” λόγω της μητρότητας

 

«Κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει»

«Κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει» – Όλες οι στιγμές που η Μαίρη Συνατσάκη ”λύγισε” λόγω της μητρότητας

Όλες οι στιγμές που η Μαίρη Συνατσάκη ”λύγισε” λόγω της μητρότητας

 

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει δει τη ζωή της να αλλάζει σε πολύ μεγάλο βαθμό από τότε, που έγινε μητέρα και ήρθε στη ζωή η κόρη της, η μικρή Ολίβια με την influencer να δημοσίευει στα social media το πως περνάνε την καθημερινότητά τους.

Ασφαλώς και η Μαίρη Συνατσάκη ήθελε να γίνει μητέρα σε κάθε περίπτωση όμως δε διστάζει να μιλάει ανοιχτά και να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα δύσκολα κομμάτια της μητρότητας, αλλά και εκείνα, που μπορεί να μην της είναι ευχάριστα.

Την Κυριακή (5/11) η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή τους 11 μήνες ζωής της Ολίβιας αποφάσισει να δημοσιεύσει στο instagram ένα βίντεο ”γροθιά” στο στομάχι δείχνοντας τα κομμάτια, που όλες οι μαμάδες βιώνουν τα πρώτα χρόνια της μητρότητας.

 

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τους 11 μήνες ζωής της Ολίβια

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό.

Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά!

Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ.

Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτiκό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια.

  Το 12χρονο τότε κορίτσι με τα πράσινα μάτια που έγινε ένα από τα διασημότερα εξώφυλλα του National Geographic φωτογραφήθηκε ξανά μετά από 30 χρόνια

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική.

Τα καταφέρνουμε», έγραψε η Μαίρη

 

 

Η απάντηση της Συνατσάκη για την δήλωση της για το φύλο της Ολίβιας

«Μάλλον αυτό που έχω στο μυαλό μου και στην καρδιά μου πολλές φορές το επικοινωνώ με λέξεις που δεν είναι σωστές.

Ίσως αν έλεγα ότι θα αποδεχτώ το παιδί μου όπως θέλει να είναι να είχε καλύτερη αποδοχή σαν ατάκα. Χρειάστηκε πολύ για να εξηγήσω τι εννοώ. Με ενδιαφέρει βασικά να μιλήσω για την αποδοχή.

Δεν θέλω να ξενίζω με αυτό που πω γιατί στην ουσία είναι αγάπη και αποδοχή. Το απόσταγμα είναι πλήρης αποδοχή σε αυτό που θέλει ο άνθρωπος να είναι. Εγώ θα είμαι εκεί», αναφέρει η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *