Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος

 

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος

 

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος. Τα ζώδια αυτά πέρασαν από πολλούς υφάλους και εμπόδια στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Τέλος οι υποχωρήσεις και οι παραχωρήσεις

Το 2024 θα είναι μια χρονιά που θα κάνει τα ζώδια, που θα σου αναφέρουμε παρακάτω, να δουν την ζωή τους αλλιώς και να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση των πραγμάτων και των καταστάσεων. Πέρασαν από πολλούς υφάλους και εμπόδια στο παρελθόν και ήρθε η ώρα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους!

Επιτέλους θα έχουν την δύναμη να σταθούν στα πόδια τους! Θα έχουν αυτοπεποίθηση, ενέργεια και σιγουριά και αυτό θα φαίνεται σε κάθε απόφασή τους. Πάνε να δούμε σε αναφερόμαστε:

 

Ετήσιες προβλέψεις 2024: Αυτά τα ζώδια θα αποκτήσουν μεγάλη δύναμη το νέο έτος

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε η ώρα να πάρει την «εκδίκησή» του και να ανακτήσει τη χαμένη του δύναμη. Το 2024 θα δεις έναν Ταύρο που δεν θα αναγνωρίζεις και θα τρίβεις τα μάτια σου. Ο λόγος; Ο Δίας θα είναι στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι τις 26/5 και θα του δώσει ώθηση για μεγάλα πράγματα. Καταρχάς, θα το γεμίσει ενέργεια, αυτοπεποίθηση, τύχη και ευκαιρίες!

Θα είναι στον πρώτο οίκο του προσφέροντάς του, σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Από εκεί και πέρα που θα περάσει στον 2ο οίκο του, τότε αναμένεται και η υλική και συναισθηματική του εξασφάλιση, ενώ τον Ιούνιο θα έχει και τον Άρη στο ζώδιό του και και θα κερδίζει τη μια μάχη μετά την άλλη.

  Ποια ζώδια ξέρουν να αγαπούν πραγματικά;

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το που θα μπει ο Δίας στο ζώδιό σου, δεν θα πάρεις απλά τα πάνω σου, άλλος άνθρωπος θα γίνεις. Κι η αλήθεια είναι ότι σου χρειάζεται ένα μπουστάρισμα, κυρίως εσένα του α’ δεκαημέρου που μπούχτισες από τον Κρόνο και έχασες τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια σου.

Θα ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και τη διάθεσή σου να τα ρίξεις όλα πίσω από την πλάτη σου και να περάσεις καλά. Θα έχεις χαρές τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο και ευκαιρίες να αποκτήσεις ό,τι λαχταρά η ψυχή σου! Ασταμάτητος θα είσαι, όταν περάσει ο Άρης πάνω σου, τον Ιούλιο.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέχρι να φύγει ο Δίας από τον 7ο οίκο σου, θα έχεις συνεχώς ευκαιρίες για σχέσεις και συνεργασίες που θα σου φέρουν χαρά και κέρδη και θα βγεις ιδιαίτερα ωφελημένος. Θα δεις να σου ανοίγονται πόρτες και να κερδίζεις το χαμένο έδαφος και μάλιστα απρόσμενα. Εκτός από αυτοπεποίθηση, μιας και πλέον θα είσαι δημοφιλέστατος, θα σταθείς δυναμικά στα πόδια σου και όταν αργότερα ο Δίας περάσει στον 8ο οίκο σου, τότε θα… μιλήσει το χρήμα.

Ό,τι θέλεις εσύ θα γίνεται! Από την άλλη, 23 Μαρτίου, με τον Άρη στον φίλο σου, Ιχθύ, θα ξεσαλώσεις. Αν, μάλιστα, κινείσαι βάσει ενστίκτου, τότε εσύ θα έχεις το μαχαίρι και το πεπόνι κι ό,τι θέλεις εσύ θα γίνεται, χωρίς καμία προσπάθεια.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το θέμα είναι για σένα να συνειδητοποιήσεις πόση δύναμη θα έχεις, έτσι ώστε να αλλάξεις την ζωή σου συθέμελα. Ο Πλούτωνας κάνει δυναμική επανεμφάνιση στο ζώδιό σου, ο Άρης θα είναι πάνω σου τον Φεβρουάριο και εκεί είναι που θα πάρεις μεγάλη φόρα.

  Ανήκετε σε ένα από αυτά τα ζώδια; Τότε είναι πολύ πιθανό να γίνετε πλούσιες

Από την άλλη, σύμφωνα με το www.astrology.gr με τον Δία στον 4ο οίκο σου να σε διευκολύνει πολλά θέματα οικογενειακά και του σπιτιού θα λυθούν είτε έτσι είτε αλλιώς και θα απελευθερωθείς. Από τις 26/5 που θα περάσει ο Δίας στον 5ο οίκο, καθώς στο ερωτικό παιχνίδι θα υπάρχει μόνο ένας νικητής και αυτός θα είσαι εσύ.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *