Ζώδια: Αυτά είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Ιανουάριο 2024

 

Ζώδια: Αυτά είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Ιανουάριο 2024

Ζώδια: Αυτά είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Ιανουάριο 2024

 

Ζώδια: Αυτά είναι τα απόλυτα τυχερά ζώδια στον έρωτα για τον Ιανουάριο 2024. Η αλήθεια είναι πως θεωρείται ένας αρκετά ερωτικός μήνας και οι πολυάριθμοι αστρολογικοί παράγοντες θα χαρίσουν εύνοια στα παρακάτω ζώδια.

Αν δεν ανήκει το ζώδιο, αλλά ο ωροσκόπος σας σε κάποιο από τα ακόλουθα, τότε η εύνοια είναι πιθανή και για εσάς!

6 Ζώδια θα σταθούν απόλυτα τυχερά στον έρωτα τον Ιανουάριο 2024. Μάθε στο άρθρο της Χριστίνας Στεργίου

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ως και την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη, όποιος πρόλαβε να επανασυνδεθεί μαζί σου… πρόλαβε. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αυξάνει τη γοητεία σου κι αφιερώνεις περισσότερο χρόνο από ο,τι συνηθίζεις για να βελτιώσεις το παρουσιαστικό σου. Οι αισθηματικές κατακτήσεις έρχονται σχεδόν παθητικά προς εσένα κατά τη διάρκεια του μήνα, ενώ με την είσοδο αργότερα της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, η λίμπιντό σου εκτοξεύεται.

Κατά την Πανσέληνο που κορυφώνεται στα τέλη του μήνα, δεν αποκλείεται να γίνει ο λόγος σου πιο συναισθηματικός κι εκφραστικός, αλλά πρόσεξε, γιατί υπάρχουν τάσεις υπερβολής! Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, κράτα μικρό καλάθι στις 9.1 και 19.1, λόγω δύσκολων όψεων που επηρεάζουν αρνητικά τα αισθηματικά σου με εντάσεις και παρεξηγήσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, καλώς ήρθες στην πιο όμορφη λίστα των ερωτευμένων ζωδίων του Ιανουαρίου! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί γεγονότα όπως μία σημαντική γνωριμία ή την έναρξη μίας σχέσης. Μάλιστα, οι όψεις που σχηματίζει το φαινόμενο είναι στην πλειοψηφία τους θετικές, άρα εκτιμάται ότι οι εξελίξεις θα είναι ποιοτικές.

  3 ζώδια που κοιτούν τη δουλειά τους και μένουν μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες

Τα ερωτικά ειδύλλια μέσα από το εργασιακό περιβάλλον είναι, επίσης, ένα ενδεχόμενο, μιας κι αυτό ενεργοποιείται από τη διέλευση της Αφροδίτης στον Τοξότη ως τις 23 του μηνός. Από εκεί και πέρα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ως και τα τέλη του μήνα αυξάνει τη γοητεία και τις κατακτήσεις σου ακόμη περισσότερο!

 

ΛΕΩΝ

Λέοντά μου, από πού να ξεκινήσω; Παλιοί και νέοι έρωτες σου χτυπούν ασύστολα την πόρτα. Κάνεις, απλά, θραύση! Αρχές του μήνα, βέβαια, η αναδρομή του Ερμή λήγει, άρα θα επικεντρωθείς στο καινούριο από εκεί και πέρα. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη αποτελεί τρομερή εύνοια στα ερωτικά, φτιάχνοντας το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σου ή επιτρέποντάς σου να ζήσεις έναν έρωτα.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, όμως, προετοιμάσου για κάποιες ασυνεννοησίες στις 9 και τις 19 του μηνός. Η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, κατά τα τέλη του μήνα, θα σου ‘ανοίξει’ τα μάτια σχετικά με το τι πραγματικά επιθυμείς στην αγάπη, καθώς και ποιος αξίζει να παραμείνει στη ζωή σου. Εκείνο το διάστημα γίνεσαι πιο εκφραστικός, αλλά φτάνεις κατά στιγμές και σε επίπεδο σαπουνόπερας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε μου, εννοείται ότι ανήκεις σε ένα από τα 6 ζώδια που έχουν τύχη στον έρωτα τον Ιανουάριο του 2024! Η Νέα Σελήνη από τον Αιγόκερω ενεργοποιεί θέματα ερωτικών, οπότε αν είσαι σε σχέση κάνεις σκέψεις δημιουργίας οικογένειας, ενώ αν είσαι ελεύθερος έχεις τις επιθυμητές εξελίξεις στα αισθηματικά! Κατά τις ημερομηνίες 9.1 και 19.1, μείνει επιφυλακτικός εφόσον ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, διότι οι σκληρές όψεις σε επηρεάζουν αρνητικά, φέρνοντάς σου εμπόδια κι απογοητεύσεις στην αγάπη.

  Το Ερωτικό Προφίλ Των Ανδρών Ανά Ζώδιο

Δεν αποκλείεται εκείνο το διάστημα να υπάρξουν ασυνεννοησίες, οπότε άφησε τις ερωτικές εξομολογήσεις για άλλη στιγμή. Το καλύτερο κομμάτι είναι η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, όπου η αυτοπεποίθηση, ο ερωτισμός και οι κατακτήσεις σου θα αυξηθούν κι άλλο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπημένε Τοξότη, προφανώς και θα βρισκόσουν στην παρούσα λίστα, χάρη στην Αφροδίτη που ‘βολτάρει’ στο δικό σου ζώδιο, επηρεάζοντας ένα προς ένα όλα τα δεκαήμερα! Εκτιμώνται νέοι έρωτες, φλερτ, ανανέωση, γνωριμίες, ενώ αν υπάρχει κάποιος δεσμός αποκτά πιο καλή διάθεση. Έχε κατά νου πως αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, στις 9.1 και 19.1 κορυφώνονται δύσκολες όψεις που επηρεάζουν αρνητικά τα αισθηματικά σου με εμπόδια και ακυρώσεις.

Παράλληλα, το διάστημα επανασυνδέσεων σταματά, εφόσον ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη. Από εκεί και πέρα, το ενδιαφέρον σου γυρνά προς το καινούριο. Η Πανσέληνος στα τέλη του μήνα εντείνει την ανάγκη σου για όμορφα συναισθήματα, αλλά η έκφρασή σου συγκλίνει προς την υπερβολή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπημένε Αιγόκερε, μέσα σε όλη τη διάρκεια του μήνα έχεις ευκαιρίες για καινούριες ενάρξεις οποιουδήποτε ενδιαφέροντος. Μέσα σε αυτές, θα είναι και μία καινούρια επαφή, σχέση ή ακόμη αν βρίσκεσαι σε δεσμό να σκεφτείς αυτό το ‘ένα βήμα παραπέρα’. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη ως τις 23 του μηνός σε βοηθά να κάνεις παρασκηνιακές συναντήσεις.

Από εκείνη την ημέρα ως και τα τέλη του Γενάρη, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr προχωρά στο δικό σου ζώδιο, που συμβολίζει ότι πλέον κατανοείς τις πραγματικές ανάγκες σου σχετικά με την αγάπη και ‘φανερώνεις’ την υφιστάμενη γνωριμία σου ή γενικώς δεν έχεις πια αμφιβολίες για την προσωπική σου ζωή και τις επιλογές σου.

  Τα ζώδια που πεθαίνουν να κουτσομπολεύουν!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *