Τα 12 Ζώδια Συζητούν και Σχεδιάζουν το 2024

 

Τα 12 Ζώδια Συζητούν και Σχεδιάζουν το 2024

Τα 12 Ζώδια Συζητούν και Σχεδιάζουν το 2024

 

Τα σχέδια των ζωδίων για το 2024, ποια από αυτά θα γίνουν πραγματικότητα;

Μία νέα χρονιά καταφθάνει και κάπως κουμπωμένοι και καχύποπτοι φοβόμαστε να είμαστε και τόσο αισιόδοξοι, σε όποιο ζώδιο και να ανήκουμε.

Ρωτήσαμε τα 12 ζώδια να μας πουν τι σχεδιάζουν για το 2024, οι απαντήσεις τους μας ξάφνιασαν και έτσι σας τις ετοιμάσαμε σε άρθρο

 

Τα 12 Ζώδια Συζητούν και Σχεδιάζουν το 2024

 

ΚΡΙΟΣ: «Άσε μας μωρέ την ξέρουμε την τύχη μας τόσα χρόνια»! Ο Κριός δεν είναι απαισιόδοξος αλλά αντιδραστικός, είναι γεγονός ότι έχει περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια, από πολλούς αστρολογικούς παράγοντες και καθώς σχεδιάζει το 2024, τον πιάνουν τα νεύρα του γιατί σκέφτεται ότι για μία ακόμα φορά όλα θα πάνε στραβά (Κριέ, τουλάχιστον αποχωρεί ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω που σε τσάκισε)!

ΤΑΥΡΟΣ: «Άκουσα ότι θα είμαι το ζώδιο της χρονιάς, ισχύει»;  Φυσικά και ισχύει φίλε μου Ταύρε, το πλανητικό σκαρώνει τυχερά παιχνίδια για το ζώδιο σου το νέο έτος. Ξέρω βέβαια ότι σου αρκεί να έχεις λεφτά και έρωτα δίπλα σου … και ναι από αυτή την πλευρά θα βρεθείς ικανοποιημένος!

ΔΙΔΥΜΟΣ: «Γουστάρω, θα περάσει ο Δίας στο ζώδιο μου»! Τα χαστούκια του Κρόνου συνεχίζονται και το 2024, όμως όντως θα περάσει ο Δίας στο δικό σου ζώδιο και θα σηκώσεις κεφάλι, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, θα βρεις και πάλι την αισιοδοξία σου ενώ ανοίγονται ευκαιρίες για ταξίδια και γνωριμίες που τόσο σου αρέσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: «Τίποτα καλό για τα Καρκινάκια; Θα σηκώσουμε κεφάλι»; Παραπονιάρικο Καρκινάκι, σίγουρα έρχονται καλύτερες μέρες όπου θα ενισχυθεί η ψυχολογία σου, θα σταθεροποιήσεις σχέδια, θα έχεις φίλους συνοδοιπόρους και … θα έρθει επαγγελματική εύνοια!

  Τα 4 ζώδια που η τύχη τους χαμογελά στα συναισθηματικά

ΛΕΩΝ: «Όλα καλά θα πάνε , άκουσα για φήμη και καταξίωση»! Αισιόδοξος πάντα ο Λέοντας, σχεδιάζοντας το 2024, στέκεται στις πληροφορίες που έχει λάβει ότι τα επαγγελματικά του θα έχουν άνοδο, εξέλιξη και ότι θα ακουστεί το όνομά του … Ναι Λιοντάρι μου κάτι τέτοιο θα προκύψει και θα σε ανεβάσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: «Πάλι ζόρια θα φέρει ο Κρόνος»; Ναι Παρθένε μου, συνεχίζει μία ακόμα χρονιά που ο Κρόνος είναι απέναντί σου και τα εμπόδια έρχονται από τους άλλους, από τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες. Όμως η χρονιά θα έχει και τα ωραία της, και τα ανοίγματά της και τις νέες προοπτικές της, για αυτό μην μασάς!

ΖΥΓΟΣ: «Αφού θα φύγει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, όλα καλά θα πάνε»! Με ψυχολογία τσακισμένη από τον Πλούτωνα, αισθάνεσαι ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί! Εγώ σου υπόσχομαι ότι το 24 θα σε βρει πιο ενδυναμωμένο και με γεμάτο πορτοφόλι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: «Δεν θα σου αποκαλύψω τα σχέδιά μου για το 2024» Μυστικοπαθής όπως πάντα, δεν μπορούμε να του βγάλουμε λέξη του Σκορπιού για τα σχέδια που κάνει για το 2024, εμείς όμως ξέρουμε… Αναπτύσσει την προσωπική του ζωή, παντρεύεται, ή δεσμεύεται και … πιάνει επιτέλους χρήματα στα χέρια του!

ΤΟΞΟΤΗΣ: «Θα βάλω μυαλό το 2024; Εγώ ποτέ»; Δεν χάνει το χιούμορ του ο Τοξότης ποτέ και για το 2024, αρνείται να βάλει μυαλό αλλά ο Κρόνος από τους Ιχθείς έχει άλλα σχέδια! Τοξότη μου, θα φορτωθείς ευθύνες, που θέλοντας ή μη θα ωριμάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: «Κανά φράγκο θα πιάσω στα χέρια μου το 2024»;  Φυσικά ο Αιγόκερως σχεδιάζει πάντα ότι έχει να κάνει με το οικονομικό του, το μυαλό του είναι στις υποχρεώσεις που τρέχουν και πώς θα καταφέρει να κάνει αποταμίευση! Δεν θέλω να σε απογοητεύσω Αιγόκερε, αλλά δεν αλλάζουν πολύ οι οικονομικές συνθήκες.

  Η ερωτική επανασύνδεση και τα μυστικά της- Η σωστή προσέγγιση για κάθε ζώδιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: «Περιμένω τον Πλούτωνα στο ζώδιο μου, θα του δείξω εγώ»! Έσω έτοιμος είναι ο Υδροχόος για το καλωσόρισμα του Πλούτωνα, όχι δεν τον φοβάται γιατί τολμά να κάνει ριζικές αλλαγές ζωής, η παρουσία του όμως ίσως λίγο τον καταπιέσει, γιατί αυτές οι ριζικές και μεταμορφωτικές αλλαγές, δεν θα είναι επιλογή του!

ΙΧΘΥΣ: «Και μόνο ότι θα έχω τον Κρόνο στο ζώδιο μου, δεν θέλω να ακούσω ή να σχεδιάσω τίποτα»! Καλά βρε Ιχθύ μην το παίρνεις και κατάκαρδα, θα σε ζορίσει ο Κρόνος αλλά θα σε ανασυντάξει στην πραγματικότητα! Θα έχει και τα καλά του το 2023, και από πλευράς προσωπικής – συναισθηματικής, αλλά και όλο σούρτα – φέρτα θα είσαι

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *