Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

 

Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

 

Ετήσιες Προβλέψεις 2024: Οι πιο τυχερές ερωτικές στιγμές του νέου έτους για όλα τα ζώδια βάση των διελεύσεων της Αφροδίτης . Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά σου μέσα στο 2024; Δες πότε θα έχεις ερωτική “ρέντα” από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου.

Όπως κάθε έτος, έτσι και το 2024 θα φέρει όμορφες και τυχερές στιγμές στον καθένα μας. Το συγκεκριμένο άρθρο είναι βασισμένο στις διελεύσεις της Αφροδίτης κατά τη διάρκεια του έτους και τον τρόπο και το χρονικό διάστημα που θα βοηθήσει κάθε ζώδιο να ανανεωθεί μέσα από την ευλογία του έρωτα. Τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου, θα ευνοηθούν τις παρακάτω περιόδους.

 

Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

 

Κριός
Κριέ μου, τα καλύτερα διαστήματα για εσένα ξεκινούν από την 5η Απριλίου και μάλιστα με καρμικές και κομβικές αλλαγές, μιας και η έκλειψη εκείνου του μήνα κορυφώνεται στο δικό σου ζώδιο. Έτσι, μπορείς να απολαύσεις μεγάλες μεταβολές στα ερωτικά σου, όπως μία ξαφνική γνωριμία και σχέση, όπως αντίστοιχα και μία κρίση στη σχέση που έχεις εκείνο το διάστημα.

Η περίοδος χάριτος σταματά στις 29 Απριλίου, όμως ξεκινά και πάλι στις 11 Ιουλίου, προσφέροντας ανανέωση, φλερτ, καλοκαιρινούς έρωτες ή αναθέρμανση του δεσμού σου, μέχρι και την 5η Αυγούστου. Από τις 29 Αυγούστου ως και τις 23 Σεπτεμβρίου διανύεις μία τελική ευθεία ευκαιριών στα ερωτικά σου και μάλιστα με καλές προοπτικές, αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού συναντά με θετικές όψεις τον Πλούτωνα και το Δία.

 

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, είσαι το ‘παιδί’ της Αφροδίτης, οπότε μην φοβάσαι τίποτα! Η 29η του Απρίλη αποτελεί την αφετηρία πολλαπλών αισθηματικών ευκαιριών, χάρη στον πλανήτη αυτόν που επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο μέχρι τις 23 Μάϊου. Το ίδιο διάστημα μπορείς να ανανεωθείς ψυχολογικά κι εμφανισιακά, ελκύοντας με αυτοπεποίθηση πιο θετικές καταστάσεις στην καθημερινότητά σου.

Η περίοδος 5 ως 29 Αυγούστου είναι επίσης τυχερή στα ερωτικά, ενώ αν επιθυμείς να πας ένα βήμα παραπέρα το δεσμό σου, να η ευκαιρία σου! Απέναντί σου θα περάσει ο κυβερνήτης του ζωδίου σου από τις 23 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 του Οκτώβρη, προσφέροντάς σου παθιασμένες στιγμές με τον έρωτά σου, αλλά και γνωριμίες βασισμένες στο πάθος και την απόλυτη αφοσίωση.

 

Δίδυμοι
Αγαπημένε Δίδυμε, είναι ούτως ή άλλως μία θετική χρονιά, παρά τις δυσκολίες της, χάρη στον Δία στο ζώδιό σου κατά το 2024, ενώ η Αφροδίτη κάνει ποδαρικό απέναντί σου, στον Τοξότη ως τις 23 Ιανουαρίου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα κατά το διάστημα μεταξύ 23 Μαΐου και 17 Ιουνίου, όπου η Αφροδίτη από το ζώδιό σου, σού επιτρέπει να ερωτευτείς ανέμελα, να φλερτάρεις, να βελτιώσεις το παρουσιαστικό σου και να απολαύσεις ένα σωρό τυχερές στιγμές!

  Δεκέμβριος 2022: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

Η εύνοια δεν περιορίζεται εκεί, αφού ο πλανήτης της αγάπης στο Ζυγό, τη θέση κυριαρχίας του, θα σου δωρίσει ακόμη πιο ευνοϊκά αισθηματικά, μέσα από την ενδυνάμωση των θεμελίων μίας σχέσης σου, μία καινούρια γνωριμία ή την απόκτηση οικογένειας κατά την περίοδο από 29 Αυγούστου μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου. Από τις 17 Οκτωβρίου ως τις 11 Νοεμβρίου, θα μπορέσεις και πάλι είτε να χαρείς νέες επαφές, είτε να κάνεις σημαντικές κουβεντούλες με το άλλο σου μισό και να γίνετε πιο ενωμένοι.

 

Καρκίνος
Καρκινάκι μου, το 2024 σου προσφέρει ήδη από τις αρχές του σημαντικές ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις, χάρη στην Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η οποία σχηματίζει στην πλειοψηφία της θετικές όψεις, από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου. Ακόμη κι αν δεν πρόλαβες να εκμεταλλευτείς αυτό το άμεσο διάστημα για να ‘φτιάξεις’ τα αισθηματικά σου, η εύνοια επαναφέρεται από τις 17 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου, γιατί ο πλανήτης της αγάπης θα είναι στο δικό σου ζώδιο και θα συναντήσει τον Ποσειδώνα με θετική όψη.

Ο έρωτας των ονείρων σου ‘παραμονεύει’! Τέλος, από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 17 του Οκτώβρη η τύχη σου στον έρωτα υπερισχύει και πάλι. Μάλιστα, αυτή τη φορά η τύχη είναι με το μέρος σου, ώστε να μπορέσεις να δημιουργήσεις την οικογένεια που πάντα ονειρευόσουν.

 

Λέων
Λέοντά μου, έχει απίστευτο ενδιαφέρον το 2024, όπου ως τις 23 Γενάρη υπάρχει τύχη κι ανανέωση. Από τις 16 Φεβρουαρίου ως και τις 11 Μαρτίου η Αφροδίτη από απέναντί σου, στον Υδροχόο, σου χαρίζει απρόσμενα ευνοϊκές στιγμές στα αισθηματικά. Τα καλύτερα νέα είναι πως ξεκινά κι ένας ‘συνοδικός κύκλος’ μεταξύ Άρη και Αφροδίτης εκείνο το διάστημα που θα σου προσφέρει πολλαπλές ερωτικές κατακτήσεις ή τη σταθεροποίηση του δεσμού σου μακροπρόθεσμα.

Από τις 11 Ιουλίου μέχρι τις 5 Αυγούστου ο πλανήτης του έρωτα είναι ‘επάνω σου’, αυξάνοντας επικίνδυνα τη γοητεία σου, οπότε για ακόμη μία φορά κάνεις θραύση. Τέλος, μεταξύ της 17ης του Οκτώβρη και της 11ης Νοεμβρίου θα διανύσεις ένα τελικό τυχερό διάστημα όπου δημιουργείς νέες επαφές, φλερτάρεις, ανανεώνεις τον υφιστάμενο έρωτά σου ή μπορείς ακόμη και να σκεφτείς μήπως αποκτήσεις απογόνους!

 

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, εννοείται θα έχεις κι εσύ ευκαιρίες στον έρωτα, μολονότι σε πιέζει λιγάκι ο Κρόνος από τους Ιχθείς μέσα στο 2024! Ήδη από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 16 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω ωριμάζει τον τρόπο σκέψης σου κι αναζητάς γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές. Το ίδιο ζώδιο επισκέπτεται και πάλι από τις 11 Νοεμβρίου ως τις 7 Δεκεμβρίου, με αντίστοιχη ερωτική τύχη για σένα.

Μεταξύ 11 Μαρτίου και 5 Απριλίου θα έχεις επίσης ένα τυχερό διάστημα στα ερωτικά και μάλιστα με δραστικές μεταβολές, μιας και θα είναι περίοδος εκλείψεων. Παράλληλα, από τις 5 ως τις 29 Αυγούστου, ο ίδιος πλανήτης στο δικό σου ζώδιο, αυτή τη φορά σε ευνοεί σε πολυάριθμα επίπεδα. Αρχικά, η ψυχολογία σου ανεβαίνει, σημειώνεις ερωτικές κατακτήσεις ή καλύτερη επικοινωνία με το δεσμό σου, ενώ αν θέλεις να κάνεις μικρές αλλαγές στην εμφάνισή σου, θα πετύχουν.

  Απόκριες - Καρναβάλι 2023: Οι αποκριάτικες στολές που ταιριάζουν στο ζώδιο σου!

 

Ζυγός
Αγαπημένε Ζυγέ, από τις 16 του Φλεβάρη ως και τις 11 Μαρτίου σε περιμένει ένα σούπερ ερωτικό και τυχερό διάστημα με καλές προοπτικές. Ο συνοδικός κύκλος εντός αυτού του διαστήματος θα σε αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο από την προσωπική σου ζωή και μάλιστα κάποιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν τότε, μπορεί αρχικά να δείχνουν ‘φιλελεύθερες’, αλλά η πλειοψηφία θα καταλήξει να σταθεροποιηθεί.

Φοβερές μεταβολές στα αισθηματικά σου θα έχεις επίσης κατά το διάστημα από τις 5 ως τις 29 Απριλίου, όπου οι εκλείψεις θα επηρεάσουν άμεσα το ζώδιό σου με νέες σχέσης ή την επισημοποίηση των υπαρχόντων. Βέβαια, αν ο δεσμός σου σε δυσαρεστεί, θα κατορθώσεις να απελευθερωθείς. Από τις 29 Αυγούστου μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, όπως αντίστοιχα και τις 7 Δεκεμβρίου ως το τέλος του 2024 βιώνεις ακόμη μία περίοδο χάριτος.

 

Σκορπιός
Σκορπιέ μου, από τις 11 Μαρτίου μέχρι τις 5 Απριλίου η Αφροδίτη από τους Ιχθείς είσαι σε θέση να σου προσφέρει τον απόλυτο έρωτα ή απίστευτα ρομαντικές στιγμές στη σχέση σου. Αν θεωρείς ότι βρήκες τον κατάλληλο άνθρωπο, θα σκεφτείς να σταθεροποιηθείς μαζί του. Μάλιστα, από τις 29 Απριλίου ως τις 23 Μαΐου, αν δεν πρόλαβες να εκμεταλλευτείς το προαναφερθέν διάστημα, τώρα ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σε χτυπήσει με τα βέλη του.

Μεταξύ της 23ης Σεπτεμβρίου ως και τις 17 Οκτωβρίου με τον πλανήτη της ομορφιάς και του έρωτα στο δικό σου, πλέον, ζώδιο, θα κατορθώσεις να ανανεωθείς μέσα-έξω, ελκύοντας πιο υγιείς και ισορροπημένες καταστάσεις στα αισθηματικά, δίχως την απουσία του πάθους!

 

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, οι δυνατότητες που σου δωρίζει το 2024 είναι υπέρ-αρκετές για να φτιάξεις την προσωπική σου ζωή με τον τρόπο που ονειρεύεσαι, ήδη από την αρχή του έτους ως τις 23 Ιανουαρίου. Από τις 5 ως και τις 29 του Απρίλη πολύ είναι και περίοδος εκλείψεων, εσύ μπορείς να περιμένεις τύχη στα ερωτικά και πάρα πολύ σημαντικές εξελίξεις που θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου, γιατί διαφορετικά θα αναγκαστείς να αλλάξεις πολλά πράγματα. Από τις 23 Μαϊου ως τις 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη θα είναι απέναντί σου, στο Δίδυμο, με αποτέλεσμα να ‘τραβάς’ αβίαστα προς εσένα τον έρωτα και την τύχη σε γενικότερο επίπεδο. Σημαντικό διάστημα είναι κι εκείνο από τις 17 Οκτωβρίου μέχρι τις 11 του Νοέμβρη, όπου θα μπορέσεις να κάνεις δραστική ανανέωση της εμφάνισής σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ακτινοβολώντας λάμψη και γοητεία.

  Μπορούμε να μαντέψουμε από το ζώδιό σου τι σου αρέσει περισσότερο στα Χριστούγεννα

 

Αιγόκερως
Αιγόκερέ μου, το 2024 με την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο από τις 23 Ιανουαρίου ως τις 16 του Φλεβάρη και μάλιστα η πλειοψηφία των όψεών της είναι θετική, προσφέρει προοπτικές μακροημέρευσης στον έρωτα. Σου επιτρέπει να γιορτάσεις και να ευχαριστηθείς τον Άγιο Βαλεντίνο ξέγνοιαστα. Συνεχίζοντας με το διάστημα μεταξύ 29 Απριλίου και 23 Μαΐου, θα δεις ότι μπορείς να γίνεις πολύ εκφραστικός και δημιουργικός για χάρη της αγάπης.

Ένα ακόμη διάστημα που θα σε βοηθήσει να ζήσεις απίθανες ερωτικές εμπειρίες είναι εκείνο μεταξύ 17 Ιουνίου και 11 Ιουλίου, όπου θα μαγνητίζεις την αγάπη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, χάρη στην εσωτερική σου λάμψη. Ο πλανήτης της ομορφιάς και της ικανοποίησης ξανάρχεται κατά ‘πάνω σου’ από τις 11 Νοεμβρίου όπου και παραμένει έως και τις 7 Δεκεμβρίου. Εκείνο το διάστημα προσφέρεις αγάπη στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να σε αγαπήσει ακόμη περισσότερο ο περίγυρός σου.

 

Υδροχόος
Υδροχόε μου, θα δεις ότι το 2024 είναι σημαδιακό για τα ερωτικά σου, με αστείρευτο πάθος, πολλαπλές εμπειρίες κι έναν αέρα ανανέωσης. Εκτός του Πλούτωνα που θα σε αλλάξει ολιστικά, η Αφροδίτη από τις 16 Φεβρουαρίου μέχρι τις 11 Μαρτίου θα σου προσφέρει τύχη στον έρωτα, θα σου αυξήσει τη δημιουργικότητα, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση θα καταλάβεις πόσο τυχερός είσαι, αποφασίζοντας να την μονιμοποιήσεις.

Η περίοδος από τις 23 Μαΐου ως 17 Ιουνίου είναι ακόμη λίγες εβδομάδες χάριτος, όπου είσαι… και φαίνεσαι πιο ερωτεύσιμος από ποτέ! Καλοκαιρινοί έρωτες έρχονται εντός των ημερομηνιών μεταξύ 11 Ιουλίου και 5 Αυγούστου με τον πλανήτη της ομορφιάς απέναντί σου. Η χρονιά κλείνει ήδη από τις 7 Δεκεμβρίου ως και τα τέλη της πολύ ευνοϊκά σε ζητήματα αγάπης.

 

Ιχθείς
Αγαπημένε Ιχθύ, μπορεί να σε ζόρισε το προηγούμενο έτος, αλλά το 2024 θα σε αποζημιώσει με μία σειρά ξαφνικών γεγονότων κατά το διάστημα από τις 11 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου. Την περίοδο εκείνη έχουμε εκλείψεις και την Αφροδίτη στο δικό σου ζώδιο, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό να γνωρίσεις έναν καινούριο έρωτα ή να απελευθερωθείς από έναν δυσλειτουργικό.Διελεύσεις Αφροδίτης 2024: Πότε θα είναι η τυχερή στιγμή στα ερωτικά για κάθε ζώδιο το Νέο έτος;

17 Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου, όπως και 5 ως 29 Αυγούστου η τύχη στην αγάπη ενεργοποιείται και πάλι, επιτρέποντάς σου να βιώσεις καλοκαιρινούς έρωτες ή να πας ένα βήμα παραπέρα με το δεσμό σου. Ο Κρόνος από το ζώδιό σου, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr μπορεί να σε πιέζει, αλλά σου ανοίγει τα μάτια και ξέρεις πλέον τι πραγματικά επιθυμείς από τον εαυτό σου και τους άλλους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *