Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

 

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

 

Δες αναλυτικά τις ερωτικές σου προβλέψεις από την Χριστίνα Στεργίου.

Εβδομάδα απογοήτευση έρχεται στον έρωτα για την πλειοψηφία των ζωδίων! Μόλις πούμε το περίφημο ‘Καλή Χρονιά’, η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα αρχίσουν να… κονταροχτυπιούνται! Έτσι, οι Λέοντες, οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου περιμένουν μία ερωτική απογοήτευση ή μία αποστασιοποίηση.

Την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου του 2024, ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος. Άρα, τουλάχιστον, οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνεύσεις αρχίζουν να φθίνουν για τους περισσότερους. Πλέον με καθαρή κρίση ωθούμαστε στις σωστές επιλογές.

Πολύ θετική είναι η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, το ζώδιο της έξαρσής του κατά την Πέμπτη, στις 4 Ιανουαρίου. Μολονότι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι θα νιώθουν υπερένταση και θα είναι πιο επιρρεπείς στις αντιπαραθέσεις, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι θα παρατηρήσουν αυξημένη λίμπιντο και ευκαιρίες στα ερωτικά τους.

Το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, το τετράγωνο Ηλίου/Χείρωνα μπορεί να πληγώσει τους Κριούς, τους Αιγόκερους, τους Καρκίνους και τους Ζυγούς του 2ου δεκαημέρου μέσα από σκληρές λογομαχίες. Είναι σημαντικό να προσέξουν οι συγκεκριμένες ζωδιακές ομάδες τον τρόπο που φέρονται, καθώς και να θέσουν υγιή όρια, προκειμένου να αποτρέψουν τυχόν χειριστικές συμπεριφορές.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τις προβλέψεις του ζωδίου σας, ώστε να δείτε τι σας επιφυλάσσει η συγκεκριμένη περίοδος από την 1η ως και τις 7 Ιανουαρίου.

 

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα αυτή κρύβει πάθη και λάθη! Πρόσεξε πώς προσεγγίζεις τον άνθρωπο που θέλεις να βάλεις στη ζωή σου, γιατί οι όψεις της εβδομάδας υποδεικνύουν ότι το κάνεις με λάθος τρόπο. Αντίστοιχα, εσύ που είσαι δεσμευμένος, μίλησε πιο γλυκά στο ταίρι σου και δείξε περισσότερη κατανόηση. Αυτό το διάστημα λες πράγματα που δεν εννοείς πραγματικά και παράλληλα πληγώνεις βαθιά το πρόσωπο που αγαπάς. Συγχρόνως, είναι σημαντικό να θέσεις υγιή όρια στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, διαφορετικά δεν θα μπορέσεις να αποτρέψεις μία χειριστική συμπεριφορά στο μέλλον.

 

Ταύρος

Ταύρε μου, είσαι από τους σχετικά ευνοημένους της τρέχουσας εβδομάδας. Η λίμπιντο κι αντίστοιχα η διάθεσή σου είναι ανεβασμένες. Πλέον, με την ορθοδρομή του Ερμή είσαι σε θέση να αξιολογήσεις ανθρώπους και καταστάσεις με καθαρή κρίση. Προσπάθησε να λάβεις οποιαδήποτε σημαντική απόφαση μετά την Τρίτη και μαζί, δούλεψε ως προς τις ανασφάλειές σου. Δεν αισθάνεσαι ακόμη έτοιμος για ένα μεγάλο βήμα, αφού η αυτοεκτίμησή σου δεν είναι σταθερή. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, ώστε να καταλάβει τις ερωτικές και συναισθηματικές του ανάγκες αυτή τη στιγμή κι αντίστοιχα, μην πιέζεις τον άνθρωπο για τον οποίο θρέφεις αισθήματα.

  Βρες το “κουμπί” κάθε ζωδίου και κάνε την επικοινωνία σας ακόμα καλύτερη!

 

Δίδυμοι

Αγαπημένε Δίδυμε, κρατήσου γερά και διατήρησε την ψυχραιμία σου. Αν παρατηρείς ότι προσπαθείς πάρα πολύ για να διατηρήσεις ζωντανή μία σχέση ή για να αποδώσει το φλερτ σου, τότε κατά πάσα πιθανότητα τα αισθήματα δεν είναι αμοιβαία! Η τρέχουσα εβδομάδα σε βρίσκει με μία συναισθηματική ακύρωση ή αποστασιοποίηση, οπότε απαιτείται ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία από την μεριά σου. Το διάστημα των επανασυνδέσεων έχει πλέον λήξει και όποιος έρωτας είχε επανεμφανιστεί το Δεκέμβρη χωρίς αγνές προθέσεις, τώρα θα γίνει… καπνός! Η λίμπιντό σου, παρ’ όλα αυτά, είναι ανεβασμένη και παρατηρούνται κάποιες περιστασιακές ευκαιρίες στα αισθηματικά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, έχεις τα νεύρα σου αυτή την εβδομάδα, όμως η καλή η χρονιά.. δεν φαίνεται πάντα από το ‘πρωί’! Μην το βάζεις κάτω, κράτησε την ψυχραιμία σου και απόφυγε να ανταλλάξεις σκληρές κουβέντες. Σε γενικές γραμμές είσαι από τους σχετικά ευνοημένους της εβδομάδας, εφόσον σου χαρίζεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις όποια εμπόδια έχουν έρθει στο πέρασμά σου. Ο Άρης από τον Αιγόκερω, το απέναντι ζώδιο από το δικό σου, υποδεικνύει ότι πρέπει να επινοήσεις δημιουργικούς τρόπους να εκφράσεις την αστείρευτη εσωτερική σου ενέργεια. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξωτερικευτεί διασπαστικά.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η περίοδος χάριτος τελειώνει… Πρόκειται για μία τελική ευθεία επανασυνδέσεων, αφού ο Ερμής πλέον ορθοδρομεί. Μην είσαι σκληρός, όμως με τον εαυτό σου και σταμάτα να αυτομαστιγώνεσαι! Όποιες δυσκολίες κι αν έρθουν τώρα, το σύμπαν σε προετοιμάζει για κάτι καλύτερο. Αυτό μπορεί να είναι είτε μία νέα γνωριμία, είτε η βαθιά συμφιλίωση με τις ατέλειές σου. Το θετικό είναι πως η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σε βοηθά να κάνεις νέες και πιο ποιοτικές γνωριμίες, να ανανεωθείς, ενώ αν έχεις δεσμό μπορείς να αποκαταστήσεις την παιχνιδιάρικη διάθεση που είχε κάποτε.

  Τι λένε τα άστρα για τον Ιανουάριο 2022;

 

Παρθένος

Παρθένε, κάνε λίγη υπομονή, γιατί η συγκεκριμένη εβδομάδα έχει συγχύσεις, αλλά και καλές εξελίξεις! Ξεκινάει πιο δύσκολα από ο,τι κλείνει, οπότε είναι απόλυτα φυσιολογικό αρχικά να ανησυχήσεις για τα αισθηματικά σου. Ήδη από Δευτέρα με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου αισθάνεσαι συναισθηματικά ακυρωμένος, πάνω στην προσπάθειά σου να φέρεις έναν άνθρωπο πιο κοντά σου. Πάντως, η είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω, πέρα από το γεγονός πως αυξάνει τη λίμπιντό σου, αυξάνει και τις ερωτικές σου ευκαιρίες. Αν έχεις δεσμό, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

 

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

 

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, ξεκίνησε γυμναστική ή κάνε οτιδήποτε άλλο μπορεί να διοχετεύσει δημιουργικά την περίσσεια ενέργειά σου. Είναι μία εβδομάδα γεμάτη εντάσεις. Μαλώνεις με την οικογένεια, το ταίρι σου, τους συναδέλφους σου… ενώ αν είσαι ελεύθερος, σου τη δίνουν όλα! Κάνε λίγη υπομονή και μην ανταλλάξεις σκληρές κουβέντες για τις οποίες πιθανότατα αργότερα να μετανιώσεις! Αν συζείς με το ταίρι σου, πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κινήσεις για να γλυκάνει το κλίμα στο σπίτι προκαταβολικά, πριν ξεκινήσουν οι αντιπαραθέσεις! Πάντως, η λίμπιντό σου είναι δυνατή, χαρίζοντάς σου απίθανες ερωτικές στιγμές.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, πρόσεχε λίγο πώς επικοινωνείς με τους άλλους, διότι ο Άρης από τον Αιγόκερω κάνει το λόγο σου λίγο ευθύ και ψυχρό. Είναι μία περίοδος όπου δεν συνιστάται να έχεις τρομερές απαιτήσεις από τα αισθηματικά σου. Πιο σοφό, από μέρους σου, θα ήταν να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στη δική σου προσωπική ανάπτυξη. Η αυτοεκτίμησή σου, με την ορθοδρομή του Ερμή πρόκειται να πάρει τα πάνω της. Επομένως, θα αισθανθείς πολύ καλύτερα μετά την Τρίτη. Επιδιώκεις νέες γνωριμίες και φλερτ κατά τα τέλη του διαστήματος.

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, η εβδομάδα αυτή διακρίνεται από ξεκαθαρίσματα. Οι επανασυνδέσεις τελειώνουν και οι νέοι έρωτες ξεκινούν. Θα ‘πιάσεις’ τον εαυτό σου αυτό το διάστημα να αισθάνεται απογοήτευση από τις επιλογές που έκανε τον προηγούμενο μήνα. Το τετράγωνο Αφροδίτης και Κρόνου σε επηρεάζει άμεσα, προκαλώντας συναισθηματικές απογοητεύσεις και ακυρώσεις. Τουλάχιστον, η Αφροδίτη από το δικό σου ζώδιο σε ανανεώνει, επιτρέποντάς σου να προχωρήσεις άμεσα παρακάτω με αισιοδοξία. Προφανώς, αν είσαι σε σχέση, μπορείτε μαζί να προσπεράσετε κάποια εμπόδια.

  3+1 ζώδια που τραβάνε τα ευρώ πάνω τους σαν μαγνήτης!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση τα ερωτικά σου, παρά τις όποιες δυσκολίες που συναντάς. Οι νέες επαφές εκτιμώνται κατά τα τέλη της εβδομάδας. Σε περίπτωση που ακόμη επιδιώκεις μία επανασύνδεση, το σύμπαν σου την αρνείται προς το παρόν, ζητώντας σου να κάνεις υπομονή. Από τα μέσα της εβδομάδας κι έπειτα η κρίση σου γίνεται πιο ξεκάθαρη και οδηγείσαι σε πιο σωστές αποφάσεις. Η αυξημένη λίμπιντο με την είσοδο του Άρη στο δικό σου ζώδιο, είναι πλέον εμφανής, όμως παράλληλα βρίσκεσαι σε μία μόνιμη υπερένταση προκαλώντας προβλήματα στον έρωτα.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, η συγκεκριμένη εβδομάδα δεν είναι και τόσο… συναρπαστική. Το καλό είναι ότι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Τοξότη σου χαρίζει ευκαιρίες περιστασιακών γνωριμιών και νέων επαφών ή της ανανέωσης της σχέσης σου, όμως καλό είναι να τις επιδιώξεις μετά το πρώτο μισό της περιόδου. Το τετράγωνο Αφροδίτης και Κρόνου μπορεί να σου παρουσιάσει μία ακύρωση στο φλερτ, η οποία θα επιδράσει αρνητικά στην αυτοεκτίμησή σου. Βρίσκεσαι σε μία εσωτερική σύγχυση και η ανάγκη σου να δείξεις στον κόσμο ότι είσαι δυνατός σε αναγκάζει να κάνεις μία λάθος πρώτη εντύπωση στα αισθηματικά, οδηγώντας σε ακόμη περισσότερα προβλήματα.

 

Ιχθείς

Ιχθύ μου, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr αν θέλεις να διεκδικήσεις έναν σημαντικό έρωτα, άφησέ το για το δεύτερο μισό της εβδομάδας! Ο Ερμής ορθοδρομεί, ενώ η επιρροή της σκληρής όψης μεταξύ Αφροδίτης και Κρόνου αρχίζει να φθίνει, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας σου. Από την Πέμπτη κι έπειτα γίνεσαι περισσότερο δραστήριος, κοινωνικός κι εξωστρεφής, οπότε θα παρατηρήσεις τη δημοτικότητά σου να αυξάνεται.

Ως επακόλουθο, θα σημειώσεις μεγάλες επιτυχίες στον έρωτα. Αν έχεις δεσμό, το ταίρι σου σε θαυμάζει και μαζί μπορείτε να ανακαλύψετε συναρπαστικές δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν.

 

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις από 01/01/2024 ως 07/01/2024 – Το 2024 κάνει ποδαρικό φέρνοντας προκλήσεις

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *