Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

 

Δες παρακάτω τις εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από την αστρολόγο Χριστίνα Στεργίου για το τι θα συμβεί στα ερωτικά ανάλογα με το ζώδιο σου, την εβδομάδα από 08/01/2024 ως 14/01/2024. Η θετική σκέψη συναντά το νόμο της Έλξης αυτή την εβδομάδα.

 

Η θετική σκέψη είναι εκείνη που ενεργοποιεί τον νόμο της έλξης, φέρνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στους ανθρώπους και τις καταστάσεις που ονειρευόμαστε. Η εβδομάδα από τις 8 ως και τις 14 Ιανουαρίου μας το υπενθυμίζει, διότι όχι απλώς η πλειοψηφία των όψεων είναι τυχερές, αλλά επίσης κορυφώνεται και η Νέα Σελήνη του μήνα την Πέμπτη, στις 11 του μηνός.

Το τρέχων φαινόμενο ολοκληρώνεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, σχηματίζοντας θετική όψη με τον Ουρανό, τον πλανήτη των αλλαγών, καθώς και σκληρή όψη με τους Σεληνιακούς Δεσμούς. Η τελευταία μας επιτρέπει να διαχειριστούμε την ελεύθερή μας βούληση, να σπάσουμε κάποιο ενοχλητικό μοτίβο στις σχέσεις μας και να αλλάξουμε ολοκληρωτικά. Θυμηθείτε, όμως, ότι θα χρειαστεί σκληρή δουλειά και προετοιμασία για να καταφέρετε την πολυπόθητη αλλαγή.

Λίγη προσοχή θα χρειαστεί κατά την Τρίτη, με το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα που επηρεάζει τους μεταβλητούς (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) του 3ου δεκαημέρου. Εκείνοι, μάλλον ακούν αναλήθειες, παρερμηνεύουν τα λεγόμενα των άλλων ή δεν επικοινωνούν αποτελεσματικά. Αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα και τις ερωτικές εξομολογήσεις, λοιπόν!

Η Τετάρτη έρχεται να βοηθήσει τα 2α δεκαήμερα του Αιγόκερω, του Καρκίνου, το Ταύρου, του Σκορπιού και της Παρθένου με θετικές και ξαφνικές αλλαγές στα αισθηματικά, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ Ηλίου και Ουρανού. Αντίστοιχα, τις σχέσεις τους σταθεροποιούν ή δημιουργούν νέες με καλές προοπτικές, οι Αιγόκεροι, οι Ιχθείς, οι Παρθένοι και οι Καρκίνοι του 1ου δεκαημέρου, με το εξάγωνο Άρη/Κρόνου.

 

Εκτός της Νέας Σελήνης, την Πέμπτη, υπάρχει και το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα. Αποκαλείται η ‘όψη της Σταχτοπούτας’ από πολλούς αστρολόγους. Ο λόγος; Μας φέρνει τους κατάλληλους ανθρώπους, την κατάλληλη στιγμή, οι οποίοι είναι σε θέση να μας αγαπήσουν, καθώς και να ‘γιατρέψουν’ κάθε πληγή του παρελθόντος. Από αυτήν ευνοούνται τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), καθώς και οι Ζυγοί και οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου.

Η σκέψη μας σοβαρεύει κατά τα τέλη της εβδομάδας με τον Ερμή στον Αιγόκερω και βοηθά τους παρορμητικούς, καθώς και τους Παρθένους να δομήσουν καλύτερα τα λεγόμενά τους στον έρωτα και να γίνουν κατανοητοί. Αντίστοιχα, η Παρασκευή με το τρίγωνο Άρη/Δία προσφέρει αυξημένη λίμπιντο και τύχη σε οτιδήποτε επιδιώξουν στον έρωτα οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς πρόκειται να ξεδιπλωθεί η εβδομάδα στα αισθηματικά σας, με βάση το ζώδιό σας. Συνιστάται να συμβουλεύεστε και τον ωροσκόπο σας.

  Αυτό το ζώδιο είναι το πεπρωμένο σου

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

 

Κριός

Κριέ μου, αυτή τη βδομάδα μπορείς να ξεφύγεις από οτιδήποτε αρνητικό και να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς! Τα ερωτικά σου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, χάρη στις υπέροχες διελεύσεις της εβδομάδας και η ‘όψη της Σταχτοπούτας’ πλησιάζει ώστε να σου χαρίσει παραμυθένιες στιγμές! Εκφράσου, κοινωνικοποιήσου, τόλμησε, διεκδίκησε και θα δεις ότι μπορείς να έλξεις τον πολυπόθητο έρωτα! Αν θέλεις να τερματίσεις μία τοξική κατάσταση, το σύμπαν σε υποστηρίζει απόλυτα, ενώ αν θέλεις να επιδιώξεις σταθερότητα κι εξέλιξη στον υπάρχοντα δεσμό σου, όλα είναι πλέον στο χέρι σου!

 

Ταύρος

Αγαπημένε Ταύρε, ήρθε μία εβδομάδα δώρο και για εσένα! Από πού να ξεκινήσω; Από την Νέα Σελήνη που σου προσφέρει τη δυνατότητα να γίνεις καλύτερος άνθρωπος και να έρθεις σε επαφή με περισσότερο κόσμο; Από τις θετικές όψεις με τον Ουρανό και το Δία; Ή μήπως τον Ερμή στον Αιγόκερω;

Όλα τα παραπάνω είναι αστρολογικοί παράγοντες που σε βοηθούν να σπάσεις τα δεσμά του ‘πεπρωμένου’ σου και να πάρεις τη ζωή και τον έρωτα στα χέρια σου. Αποβάλλεις τοξικά μοτίβα, ελκύεις πιο κατάλληλους ανθρώπους, κάνεις πιο σωστές επιλογές στον έρωτα κι επικοινωνείς αποτελεσματικά και κατανοητά. Αντίστοιχα, αν έχεις ταίρι, επιλύετε όποια διαφορά υπάρχει και βρίσκετε τη χρυσή τομή.

 

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινάει με λίγες προκλήσεις, αφού το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σε αναγκάζει να πεις ή… να ακούσεις λίγα ψεματάκια. Εναλλακτικά, η όψη αυτή σου προσδίδει μία τάση να παρερμηνεύεις όσα σου λένε ή να μην επικοινωνείς τόσο αποτελεσματικά. Έτσι, η περίοδος αυτή ξεκινά με λίγες παρεξηγήσεις κι αποστασιοποίηση.

Ο ερωτισμός σου παρατηρείται αυξημένος, ενώ το τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Χείρωνα θα σε βοηθήσει πέρα από τις σαρκικές απολαύσεις, να ζήσεις έναν ποιοτικό έρωτα. Το σύμπαν σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που πραγματικά σε νοιάζονται, ενώ αν βρίσκεσαι σε σχέση, τα πράγματα γίνονται ολοένα και πιο θετικά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου, είσαι από τους τυχερότερους της εβδομάδας. Η συντριπτική πλειοψηφία των όψεων, συνδυαστικά με την Νέα Σελήνη σου επιτρέπουν να κάνεις νέα ξεκινήματα στον έρωτα. Αν είσαι σε σχέση, σκέφτεστε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, αρκεί να υπάρχουν γερά θεμέλια. Αν είσαι ελεύθερος, οι γνωριμίες διαδέχονται η μία την άλλη και το σύμπαν σου χαρίζει ‘υποψήφιους’ εραστές κι έναν δεσμό με καλές προοπτικές. Όχι μόνο πρόκειται να μακροημερεύσει, αλλά επίσης θα αποδειχθεί σταθμός στη ζωή σου, συμβάλλοντας θετικά στην προσωπική σου εξέλιξη.

  Οκτώβριος 2022: Αυτές είναι οι κατάλληλες και οι ακατάλληλες ημερομηνίες του μήνα

 

Λέων

Λέοντά μου, πρόσεξε λιγάκι στις αρχές της εβδομάδας, αφού η σκληρή όψη μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα σου δίνουν την τάση να παρερμηνεύεις το φλερτ, το σύντροφο ή τις προθέσεις των άλλων που σε προσεγγίζουν. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά όσα ακούς, καθώς και να επικοινωνείς πιο ξεκάθαρα με τους υπόλοιπους.

Όσο προχωρά η περίοδος αυτή, θα παρατηρήσεις ευκαιρίες στον έρωτα και μάλιστα καλής ποιότητας. Οι γνωριμίες σου θα είναι με ανθρώπους με ισχυρή ενσυναίσθηση και πρόθυμους να ‘γιατρέψουν’ τις πληγές του παρελθόντος. Αν έχεις δεσμό, με το ταίρι σου αρχίζετε να επικοινωνείτε βαθιά και ουσιαστικά.

 

Παρθένος

Παρθένε, η τρέχουσα εβδομάδα ξεκινά με λίγες εντάσεις και παρεξηγήσεις, αλλά μην το βάλεις κάτω! Το υπόλοιπό της ξεδιπλώνεται πολύ θετικά! Υπάρχουν ένα σωρό όψεις, όπως αναφέρθηκε στο εισαγωγικό κομμάτι του παρόντος άρθρου, που σου προσφέρουν γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες, σταθεροποίηση μίας σχέσης, όπως κι ευκαιρίες προσωπικής εξέλιξης.

Το καλύτερο είναι πως ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας σου υπόσχεται ακόμη περισσότερο φλερτ κι ερωτικούς διαλόγους! Μήπως ήρθε η ώρα να εκφράσεις τα αισθήματά σου; Αν το κάνουν σε εσένα, μην ξεχάσεις να ανταποδώσεις!

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η εβδομάδα είναι ένα Σκωτσέζικο ντους, αφού εσύ αναζητάς την ασφάλεια και τη σταθερότητα, όσο το σύμπαν σε αναγκάζει να προχωρήσεις σε δραστικές αλλαγές. Τόλμησε να αλλάξεις τον τόπο προσέγγισής σου στον έρωτα και θα δεις ότι το αστρολογικό σκηνικό θα σε υποστηρίξει σε κάθε προσπάθειά σου. Αποβάλλεις προβληματικά μοτίβα και τα αντικαθιστάς με μία πιο λειτουργική νοοτροπία.

Έτσι, ελκύεις πιο κατάλληλα άτομα για σχέση, τα οποία μακροπρόθεσμα θα σου σταθούν, βοηθώντας σε να γίνεις ακόμη καλύτερος άνθρωπος. Παράλληλα, σχετικά με εσένα, δεσμευμένε, κάνετε μαζί βήματα σταθεροποίησης της σχέσης σας, προχωρώντας πια μπροστά με σιγουριά.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, θεωρείσαι από τους ευνοημένους της εβδομάδας και όσο περνούν οι ημέρες θα γίνεται και πιο αισθητό. Αρχικά, εκτιμάται να ανταλλάξεις βαριές κουβέντες, όπου θα προκληθούν και αποστασιοποιήσεις στα αισθηματικά σου. Είναι λογικό, όντας το πιο παθιασμένο ζώδιο να κάνεις τέτοιου είδους… λάθη.

Έπειτα, αντιμετωπίζεις έξυπνα τα εμπόδια που προκύπτουν στον έρωτα και καταλαβαίνεις πως η αγάπη νικά τα πάντα. Όσο πιο γλυκός κι επικοινωνιακός γίνεσαι, τόσο πιο κοντά θα έρχεσαι με το ταίρι σου ή το πρόσωπο που προσεγγίζεις. Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να πλησιάσεις τον άνθρωπο της καρδιάς σου με τρόπο που του γεννά εμπιστοσύνη.

  Ποιο χαρακτηριστικό του δεν παραδέχεται ποτέ κάθε ζώδιο;

 

Τοξότης

Τοξότη μου, μην το βάζεις κάτω! Αρχικά, μην παίρνεις τόσο προσωπικά τα σκληρά λόγια που ακούς, αφού πρόκειται για μία εβδομάδα παρεξηγήσεων – τουλάχιστον κατά τις αρχές της. Θα δεις, όμως, ότι όσο ξεδιπλώνεται αυτή η περίοδος θα παρουσιάζονται ευκαιρίες στον έρωτα.

Η Πέμπτη είναι η πιο ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις ρομαντικές συζητήσεις, φλερτ, γνωριμίες ή να ξεκινήσεις μία ερωτική σχέση με σταθερές προοπτικές και βασισμένη στην αληθινή αγάπη. Μάλιστα, αν έχεις δεσμό, βγάζετε τα εσώψυχά σας. Ξεγυμνώνεστε ψυχικά, με αποτέλεσμα να καταλαβαίνετε καλύτερα ο ένας τις ανάγκες του άλλου.

 

Αιγόκερως

Αγαπημένε Αιγόκερε, πρόκειται για μία τρομερά ρομαντική εβδομάδα για εσένα! Υπάρχουν ένα σωρό όψεις που συνδυαστικά με την Νέα Σελήνη, σου επιτρέπεται το ξερίζωμα παλαιών αρνητικών καταστάσεων και η αντικατάστασή τους με νέες, πιο ταιριαστές στις ανάγκες σου. Αντίστοιχα, εσύ δεσμευμένε, περνάς πανέμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό! Να θυμάσαι, βέβαια, ότι τείνεις να γίνεσαι λιγάκι χειριστικός στον έρωτα, δίχως να το συνειδητοποιείς. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες είναι μέρος αυτού του διαστήματος, οπότε ακόμη κι αν δεν υπάρχει κανένα πρόσωπο να σε ενδιαφέρει, σύντομα θα εμφανιστεί.

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου, ο έρωτας για εσένα είναι ένα παιχνίδι πειραματισμού, κατά την τρέχουσα εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη αποκαλύπτει από ή προς το πρόσωπό σου κάποιες πληροφορίες στις οποίες βασίζεις τις επόμενες αποφάσεις στα αισθηματικά σου. Οι επανασυνδέσεις είναι πιθανές, όπως αντίστοιχα και οι κρυφές συναντήσεις.

Δεν πρόκειται, απαραίτητα για κάτι το ύποπτο, απλώς επιλέγεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι αξίζει να μείνει στη ζωή σου και τι όχι. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, δρας με γνώμονα την εξασφάλιση της σταθερότητας, σκεπτόμενος τις κατάλληλες κινήσεις μονιμοποίησης του δεσμού σου.

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, ξέρεις να εκφράζεσαι και ο λόγος σου πια είναι πιο ξεκάθαρος και δομημένος, οπότε γίνεται και πιο εύκολα κατανοητός. Στον έρωτα έχεις πολλές ευκαιρίες. Είσαι αρκετά εξωστρεφείς και τα φιλικά σου πρόσωπα πρόκειται να μεσολαβήσουν συνειδητά ή όχι στο να έλθεις σε επαφή με έναν σημαντικό έρωτα.

Βέβαια, σύμφωνα με το www.oroskopos.gr καλό θα είναι να επενδύσεις χρόνο κι ενέργεια στα αισθηματικά σου κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας, όπου οι γνωριμίες που γίνονται είναι πολλά υποσχόμενες. Αν, πάλι, έχεις δεσμό, είναι η ευκαιρία σας να μεταβείτε από το στάδιο του εραστή σε εκείνο του συντρόφου, προσφέροντας θερμή υποστήριξη σε κάθε τομέα.

 

Ζώδια: Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας από 08/01/2024 ως 14/01/2024 για όλα τα ζώδια

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *