Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024: Τι πρέπει να προσέξεις;

 

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024: Τι πρέπει να προσέξεις;

 

Πώς θα επηρεάσει το ζωδιο και τον ωροσκόπο σου η Πανσέληνος της 24ης Φεβρουαρίου; Δες τις προβλέψεις σου!

της Χριστίνας Στεργίου 
Αστρολόγος

 

Η Πανσέληνος στις 24 Φεβρουαρίου πλέον βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής και κάθε ζωή οφείλει να προσέξει κάποια πράγματα. Ο λόγος; Η συμμετοχή του Κρόνου με τον Ερμή σε ένα ζωάκι που δεν του ταιριάζει και τόσο. Άρα οι παρεξηγήσεις, η σκληρή κριτική και η ανάγκη για σκληρή πειθαρχία είναι εμφανείς.

Κορυφώνεται στο ζώδιο της Παρθένου, επηρεάζοντας τα πρώτα δεκαήμερα των ζωδίων. Η ισχύς της είναι αισθητή ως και τις 10 Μαρτίου. Αυτά, έχουν να καταλάβουν ότι χωρίς πρόγραμμα και πειθαρχία, λίγα πράγματα είναι εφικτά.

 

 

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024: Τι πρέπει να προσέξεις;

 

Κριός

Φίλε Κριέ, θα μετριάσεις τον ενθουσιασμό σου και να επικεντρωθείς σε όσες δραστηριότητες έχουν πραγματικά νόημα αυτή τη στιγμή. Μην εξαπλώνεσαι προς πολλαπλούς τομείς. Διαφορετικά θα πελαγώσεις και δεν θα έχεις κανένα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το να εισάγεις υγιεινές συνήθειες στο καθημερινό σου πρόγραμμα είναι μια καλή λύση, αλλά μόνο με μεγάλη πειθαρχία και πίστη στους στόχους σου και τον εαυτό σου που θα καταφέρεις.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η Πανσέληνος στην Παρθένο έρχεται να σου διδάξει ότι δεν μπορείς να επιτρέπεις στους φίλους σου να ‘έχουν γνώμη’ για τα ερωτικά σου. Αντίστοιχα, ούτε ο σύντροφός σου θα έπρεπε να σου απαγορεύει ή επιτρέπει να κάνεις παρέα με συγκεκριμένους ανθρώπους, εκτός κι αν κάποιο πρόσωπο σκοπεύει να παρέμβει στο δεσμό σου. Σε γενικές γραμμές, καλείσαι να φερθείς τίμια προς τον ερωτικό σου σύντροφο ή στόχο, θέτοντας υγιή όρια.

  Τι τύπο γυναίκας αναζητά κάθε άντρας ανάλογα με το ζώδιο του

 

Δίδυμος

Η Πανσέληνος του Μάρτη, Δίδυμε, θα βοηθήσει να κατανοήσει ότι οι κοντινοί άνθρωποι και η ζωή στο σπίτι είναι πάρα πολύ σημαντικά. Τόσο, που αποτελούν τα θεμέλια προς κάθε άλλο στόχο, όνειρο ή ασχολία σου. Αν στο σπίτι δεν περνάς όμορφα, τότε είναι πολύ πιθανό να μεταφέρει την αρνητική σου αύρα στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου, συναντώντας εμπόδια που δεν θα έβρισκες κάτω από διαφορετικές συνθήκες.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, η επικοινωνία είναι το κλειδί σε όλα: επαγγελματικά και προσωπικά. Και δεν μιλάω για τις απλές καθημερινές κουβεντούλες. Αναφέρομαι στην έκφραση όσων σκέφτεσαι κι αισθάνεσαι, δίχως υπερβολές και συναισθηματικές εξάρσεις. Θα χρειαστεί να αλλάξεις διάφορες από τις αντιλήψεις σχετικά με τον τρόπο που μιλάς στους άλλους και τις συμπεριφορές που ανεχόσουν μέχρι σήμερα. Κάποιες φορές, είναι σημαντικό να υπερισχύει η ‘ψυχρή λογική’.

 

Λέων

Λέοντά μου, πρέπει να βάλεις λίγο φρένο στα έξοδά σου, γιατί το τελευταίο διάστημα υπάρχει η πιθανότητα να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Κάτι αντίστοιχο οφείλεις να κάνεις και για την αυτοεκτίμησή σου – διαφέρει αρκετά από την έννοια της αυτοπεποίθησης, πράγμα που θα καταλάβεις κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου. Η αντίληψη της προσωπικής σου αξίας είναι εκείνη που θα καθορίσει πόσα χρήματα θα βγάλεις.

 

Παρθένος

Το ‘εγώ’ παίρνει μεγάλες διαστάσεις κατά τη διάρκεια της επιρροής της Πανσελήνου, Παρθένε. Πολλές φορές οι ανάγκες μας συγκρούονται με εκείνες των ατόμων που αγαπάμε. Αυτή η περίοδος έρχεται να σου διδάξει πότε να υποχωρείς και πότε να λες ‘όχι’, προκειμένου να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου επιθυμίες. Υπάρχει κίνδυνος να πέσεις θύμα χειριστικής συμπεριφοράς ή κακής συνεννόησης που θα αποδειχθεί εμπόδιο στα όνειρά σου.

  Για αυτά τα ζώδια η Πανσέληνος Απριλίου θα είναι μια περιπέτεια

 

Πανσέληνος 24 Φεβρουαρίου 2024: Τι πρέπει να προσέξεις;

 

Ζυγός

Ζυγέ, η Πανσέληνος αυτή αποτελεί ένα διάστημα εσωτερικής αναζήτησης και σκληρών συνειδητοποιήσεων. Κάποια από τα μυστικά σου αποκαλύπτονται αν δεν παραμείνεις προσεκτικός. Παράλληλα, μέσα από κάποια γεγονότα που σε απογοητεύουν, θα καταλάβεις τι πραγματικά έχει σημασία και τι όχι. Ενδεχομένως, αυτό το διάστημα να αποτελεί μία προεργασία των γεγονότων που θα σου φέρει η έκλειψη στις 25 Μαρτίου.

 

Σκορπιός

Είναι ένα διάστημα όπου καταλαβαίνεις ποιοι είναι πραγματικά οι φίλοι, ποιοι οι γνωστοί και ποιοι οι εχθροί σου, Σκορπιέ. Καλό θα είναι να μην εμπλέξεις τα αισθηματικά σου με τις φιλίες σου, γιατί θα καταλάβεις πως στο τέλος της ημέρας οι επιλογές είναι δικές σου. ‘Όποιος είναι έξω απ’ το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει’ έχει να σου πει αυτή η Πανσέληνος, οπότε συνέχισε να… χορεύεις, παραμένοντας πιστός στις πεποιθήσεις κι ανάγκες σου.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος στην Παρθένο ρίχνει φως σε ζητήματα καριέρας σε εσένα, αγαπητέ Τοξότη. Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείς πως η προσωπική σου ζωή θέτει εμπόδια στην εξέλιξή σου και το αντίστροφο. Αυτή η περίοδος σε καλεί να σταθείς βράχος στο πρόγραμμα και τους στόχους σου. Χρειάζεσαι πειθαρχία, καλοδομημένο πρόγραμμα και πίστη στον εαυτό σου. Υπάρχουν οικεία πρόσωπα που σαμποτάρουν τα επαγγελματικά σου – απόδειξέ τους το αντίθετο!

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να πετάξεις από πάνω σου κάποιες αντιλήψεις για τη ζωή που σε κρατούν πίσω. Η Πανσέληνος έρχεται να σου αποκαλύψει τα ταμπού που μοιάζουν ιδιαίτερα ‘τοξικά’ προς τον περίγυρό σου και προσθέτουν εμπόδια στην επικοινωνία και την κατανόηση από και προς τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Άνοιξε τους ορίζοντές σου.

  Τι λέει το ζώδιο του παιδιού σας για τις σχολικές επιδόσεις του

 

Υδροχόος

Υδροχόε, πρέπει να προσέξεις τις ανασφάλειές σου αυτό το διάστημα. Ο Πανσέληνος στην Παρθένο, σίγουρα θα επαναφέρει κάποιες στην επιφάνεια, χαρίζοντάς σου την ευκαιρία να τις επιλύσεις. Αλήθεια, εσύ θα επιλέξεις τον δύσκολο δρόμο της ψυχικής σου καλλιέργειας, ή θα βυθιστείς σε αυτές, πιστεύοντας ότι ‘έτσι είναι η ζωή’;

 

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η Πανσέληνος σε επηρεάζει άμεσα και οι περισσότερες πληροφορίες ή συνειδητοποιήσεις προέρχονται από το εξωτερικό περιβάλλον. Θα πρέπει να μετριάσεις τις τάσεις σκληρής αυτοκριτικής και να αγαπήσεις πιο πολύ τον εαυτό σου. Όλοι έχουν ψεγάδια, το ίδιο κι εσύ. Εκείνοι που σε σαμποτάρουν, έχουν ήδη απορρίψει τον εαυτό τους και τους στόχους τους προ-πολλού. Μη δίνεις σημασία!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *