Ιούνιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

 

Ιούνιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις

Ιούνιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

 

Για πάμε να δούμε τι γίνεται στον ουρανό…

Θα μυρίσει καλοκαίρι, καθώς ο Ιούνιος καταφτάνει με αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό που κάποιους θα τους χαροποιήσουν ιδιαίτερα, ενώ κάποιους άλλους θα τους απογοητεύσει. Ας πάμε να δούμε τα καινούργια αστρολογικά που φέρνει μαζί του…

– Ο Ερμήςστις 3/6, 10:30 πμ περνά στο ζώδιο που κυβερνά, τους Διδύμους, εκτοξεύοντας επικοινωνιακά τα Διδυμάκια, τα πολυμήχανα και ενεργητικά, που δε θα σταθούν ούτε μια στιγμή και θα φροντίσουν να πάρουν και να μεταδώσουν πληροφορίες και ειδήσεις.

Από κοντά και εσείς οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες που με χαρακτηριστική άνεση θα μοιράζεστε σκέψεις και ιδέες, αν και σε αρκετές περιπτώσεις θα βρεθείτε σε δίλημμα ή θα αλλάζετε την άποψή σας, ανάλογα με το πώς σας βολεύει.

Ταύροι και Σκορπιοί θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί στο πώς θα καλύψετε τις υλικές και ερωτικές ανάγκες σας, ενώ Λέοντες και Υδροχόοι θα γνωριστείτε αρκετό κόσμο, θα φλερτάρετε και ενδεχομένως και να βρείτε κάποιον/α που θα φρεσκάρει την ερωτική σας ζωή.

Στις 17/6, 12:07 μμ μπαίνει στον Καρκίνο και θα γίνει πιο εσωστρεφής, ευαίσθητος, γλυκομίλητος και συμπαθέστατος, φέρνοντας αναμνήσεις, νοσταλγία και πλήθος εικόνων από τα παλιά στο μυαλό μας αλλά και πρόσωπα του παρελθόντος ξανά στη ζωή μας.

Θα ευνοήσει εσάς τους Καρκίνους -πρώτα απ’ όλα- και μετά τους υπόλοιπους παρορμητικούς, Κριούς, Ζυγούς και Αιγόκερους, που θα κερδίσετε θετικά σχόλια και καρδιές, θα κάνετε καλές γνωριμίες κι ενδεχομένως να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις.

Όσο για σας τους Σκορπιούς, Ιχθύς, Τοξότες και Διδύμους μια ιδέα, πληροφορία ή ενέργεια θα εξυπηρετήσει άριστα τους ερωτικούς ή τους οικονομικούς στόχους σας. Γνωριμίες καλές, που ενδεχομένως να διατηρηθούν στο χρόνο και να συσφιχτούν περισσότερο οι σχέσεις σας θα έχετε κι εσείς οι Παρθένοι.

  Με ποιο ζώδιο δεν πρέπει να βγεις ραντεβού σύμφωνα με μία αστρολόγο

 

Ιούνιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

– Η Νέα Σελήνη γίνεται στις 6/6, 15:36 ώρα Ελλάδας, στις 16° 17’ των Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Διδύμους, αλλά και τους απέναντι σας, Τοξότες, όπως, επίσης, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί το α’ δεκαήμερο Η τάση σας για ανανέωση, αλλά και αλλαγή στον τρόπο που συναναστρέφεστε, επικοινωνείτε και γενικότερα στην παρουσία και τη συμπεριφορά σας θα είναι μεγάλη, ενώ δεν αποκλείεται να θέλετε να μάθετε περισσότερα πράγματα για βελτιώσετε το πνευματικό σας επίπεδο ή την επαγγελματική σας κατάρτιση.

Θα διαφημίσετε άψογα τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, θα κεντρίσετε την περιέργεια αρκετών ανθρώπων, όμως, η διάσπαση της ενέργειάς σας σε πολλούς τομείς αλλά κι η ανέμελη, σχεδόν επιπόλαιη στάση σας σε διάφορα ζητήματα θα προκαλέσουν ένα κομφούζιο είτε στο σπίτι και τη σχέση σας είτε στη δουλειά σας. Εσείς οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί και οι Λέοντεςθα έχετε τις ευκαιρίες σας να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να γνωριστείτε και -γιατί όχι;- να ζευγαρώσετε, ενώ Ταύροι και Σκορπιοί να κάνετε συμφωνίες ή να αποδεχτείτε προσφορές επωφελείς για τα οικονομικά σας.

 Άρης στις 9/6, 7:34 πμ μπαίνει στον Ταύρο, δίνοντας μεγάλη ορμή σε εσάς τα Ταυράκια, αλλά και αναστατώνοντας εσάς τους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.Είτε γιατί θα αναγκαστείτε είτε γιατί θα σας βγει αυτή η διάθεση, θα περάσετε σε θέση μάχης και με ισχυρή θέληση θα διεκδικήσετε τα δίκια σας σε προσωπικό ή σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που φυσικά θα προκαλέσει εντάσεις, ενίοτε χοντρούς καβγάδες και ρήξεις.

  Τι δεν μπορούν να αντέξουν με ΤΙΠΟΤΑ τα ζώδια σε μια σχέση!

Υπομονή, στωικότητα και θεωρητικές προσεγγίσεις θα πάνε περίπατο, ενώ το πείσμα, η αντοχή και η επιμονή σας θα ξεπεράσουν τα όρια. Ευνοημένοι θα είστε κι εσείς, Παρθένοι, Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, αφού θα κινητοποιηθείτε και θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας βγάλουν από πιθανά αδιέξοδα ερωτικά ή οικονομικά. Εσείς Κριοί και Ζυγοί παίρνετε θέση μάχη για να υπερασπίσετε τα όποια κεκτημένα ή αποκτήματά σας.

-Η Αφροδίτη 17/6, 9:20 πμ, θα περάσει στον Καρκίνο, κι εσείς τα… Καβούρια θα έχετε αρκετούς λόγους για να χαρείτε, καθώς η Ωραία, όχι μόνο θα σας δώσει απέραντη γλύκα, αλλά θα σας κάνει και περιζήτητους στο αντίθετο φύλο, αυξάνοντας τις πιθανότητες σε σας τους ελεύθερους να… πιάσετε με τις δαγκάνες σας εκείνον/η, που λαχταρά η καρδούλα σας. Όχι ότι οι δεσμευμένοι θα μείνετε με το παράπονο!

Στα όπα-όπα θα σας έχει το ταίρι σας και δε θα χρειαστεί να το ταράξετε στη μουρμούρα για να σας κάνει τα χατίρια. Κι εσείς όμως οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, ίσως ανακαλύψετε ότι η γκρίνια… αποδίδει και μάλιστα, αν το πάτε πλαγίως και μελιστάλαχτα, θα βγείτε κερδισμένοι τόσο στη σχέση σας, όσο και στα επαγγελματικά και το σπίτι σας. Δίδυμοι και Τοξότες είναι η ευκαιρία σας να πιάσετε πόρτα για το… καλοκαίρι και να κάνετε καβάτζα στα οικονομικά και σεξουαλικά! Ιχθύες και Σκορπιοί μύρισε έρωτας! Χαμογελάστε, γνωριστείτε, ελάτε κοντά με το… διπλανό ή τη διπλανή σας και θα περάσετε μούρλια!

– Ο Ήλιος περνά στον Καρκίνο, στις 20/6, 23:51, δίνοντας το έναυσμα να ξεκινήσει κι επίσημα το καλοκαίρι, αφού σηματοδοτεί το Θερινό Ηλιοστάσιο, οπότε ετοιμαστείτε να πρωταγωνιστήσετε Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι, αφού θα συγκεντρώσετε τα φώτα πάνω σας και έχετε όλα τα προσόντα για να διακριθείτε στην προσωπική κι επαγγελματική σκηνή.

  Ζουν για τα Χριστούγεννα! Αυτά είναι τα 2 αθεράπευτα Christmasholic ζώδια

Το συναίσθημα θα ρέει άφθονο, ο ρομαντισμός θα σας κατακλύσει και θα περάσετε γλυκές, ειδυλλιακές στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Λίγο την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία να προσέξετε κι όλα καλά θα πάνε. Την συγκεκριμένη περίοδο ευνοείστε κι εσείς, Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι ερωτικά ή οικονομικά.

-Η Πανσέληνος γίνεται στις 22/06, 04:07 ώρα Ελλάδας, 01° 06’ του Αιγόκερω. Εσείς, εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, που έχετε γεννηθεί τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και να αλλάξετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική, οικογενειακή ή επαγγελματική σας ζωή.

Εννοείται ότι τίποτα δε θα γίνει με χαρά και χαμόγελο και προθυμία. Αντίθετα, θα σας μπουν τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι και θα αναγκαστείτε είτε να περάσετε στη δράση από μόνοι σας, εξ αιτίας των συνθηκών που θα δημιουργηθούν είτε, αν κάνετε τους… Κινέζους, να λουστείτε τις συνέπειες. Πάντως, μεταξύ μας, ευκαιρία είναι να ξεφορτωθείτε συναισθηματικά βάρη και συνήθειες ετών.

Δίδυμοι και Τοξότες θα αντιληφθείτε ότι δεν έχει καμία σημασία το τι επιθυμείτε, αλλά το τι χρειάζεται για να καλύψετε είτε σεξουαλικές είτε οικονομικές σας ανάγκες, ενώ εσείς οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα πρέπει να βαδίσετε με γνώμονα τη λογική (γελάει ο κόσμος για σας τα Ψάρια) κι όχι το συναίσθημα.

 

Ιούνιος 2024: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *