«Θα χάσετε πολλά κιλά!»: Το tip της Κατερίνας Καινούργιου που θέλαμε να γνωρίζουμε

«Θα χάσετε πολλά κιλά!»

«Θα χάσετε πολλά κιλά!»: Το tip της Κατερίνας Καινούργιου που θέλαμε να γνωρίζουμε

 

Η Κατερίνα μόλις αποκάλυψε το μυστικό της.

Το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι χάρισε σε πολλές από εμάς μερικά έξτρα κιλάκια και ένα γενικότερο φούσκωμα το οποίο θα δυσκολευτούμε αρκετά για να ξεφορτωθούμε.

 

Πολύ φαγητό, ακόμα περισσότερα γλυκά και το αλκοόλ που επιβάλλουν οι γιορτινές ημέρες, κατάφεραν να μας βγάλουν εκτός προγράμματος. Κάτι που, όμως, δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί, καθώς τα Χριστούγεννα αποτελούσαν ανέκαθεν περίοδο που επιτρέπεται να αφεθούμε.

Αυτό ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της -πάντα σε φόρμα- Κατερίνας Καινούργιου, η οποία επέστρεψε στο πλατώ της εκπομπής της με το παράπονο πως… φούσκωσε.

Αν και κανείς δεν κατάλαβε κάτι τέτοιο, η ίδια βρήκε την ευκαιρία να μοιραστεί μαζί μας το «μυστικό» που τη βοηθά όχι μόνο να μην παίρνει έξτρα βάρος, μα επιπλέον να επιστρέφει γρήγορα στα κιλά της κάθε φορά που ξεφεύγει λόγω γιορτινών ημερών.

 

Ποιο είναι αυτό;

Σύμφωνα με όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της, το απόλυτο tip που βοηθά όλες μας να χάνουμε βάρος είναι ο περιορισμός στην ώρα του τελευταίο μας γεύματος.

 

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα επιμένει πως το τελευταίο γεύμα της ημέρας θα πρέπει να είναι αυστηρά στις 19:00 το απόγευμα και ποτέ αργότερα!

«Θα χάσετε πολλά κιλά, κορίτσια, και θα παραμείνετε υγιείς. Η συνήθεια αυτή είναι… μαγεία!», υπογράμμισε και αν κρίνουμε από το κορμί της δεν έχουμε τον παραμικρό λόγο να την αμφισβητήσουμε.

 

ΠΗΓΗ

 

Δείτε κι άλλα θέματα ΕΔΩ

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram

  Δίαιτα με μέλι και γιαούρτι: Το μυστικό για γρήγορη απώλεια βάρους και αποτοξίνωση του οργανισμού

Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Με αγάπη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *