Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

 

Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

Σκέφτονται τα πάντα σε υπερβολικό βαθμό και ξέρουν καλά τι σημαίνει… overthinking.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν στιγμές που αισθάνεσαι πως θα τρελάνεις μόνη σου τον εαυτό σου και άλλες που νιώθεις πως οι σκέψεις σου «τρέχουν» στο κεφάλι σου με… 500 χλμ την ώρα. Ταλαιπωρείσαι από την υπερβολική σκέψη διότι απλούστατα, επεξεργάζεσαι κάθε πιθανό σενάριο σε οποιαδήποτε απόφασή σου. Δεν δυσκολεύεσαι να καταλήξεις σε μία, ωστόσο, ακόμη και όταν την πάρεις, «καις» το μυαλό σου σκεπτόμενη, αν ήταν η σωστότερη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πάντα στη ζωή σου βαίνουν αισίως. Ωστόσο, αδυνατείς να σταματήσεις να ανησυχείς ότι κάτι κακό θα συμβεί και δημιουργείς μία μίζερη πραγματικότητα για τον εαυτό σου, δίχως κανέναν απολύτως λόγο. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου πυροδοτούν τα αρνητικά αυτά συναισθήματα και σε κάνουν να υπεραναλύεις τα πάντα. Μήπως ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να καταπιέζεις τον εαυτό σου;

 

Ζώδια και ζήλια : Ποιοι είναι οι πιο ζηλιάρηδες του ζωδιακού

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για τους τελειομανείς Παρθένους η υπερανάλυση αποτελεί ένα είδος καθημερινής συνήθειας. Θα αναλύσουν τα πάντα, προτού λάβουν οποιαδήποτε απόφαση και η αλήθεια είναι πως θέλουν να έχουν στη διάθεσή τους όση περισσότερη πληροφόρηση γίνεται, αναφορικά με καθετί σημαντικό στη ζωή τους. Υπεραναλύοντας τα πάντα, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, αλλά αυτό στερεί τον αυθορμητισμό και το μυστήριο από τη ζωή τους, ειδικότερα σε ό,τι αφορά στις ερwτικές τους σχέσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς η υπερανάλυση είναι ένας τρόπος να οργανώσουν τις σκέψεις τους και να αντιμετωπίσουν την αναποφασιστικότητά τους. Όταν κάτι τους απασχολεί, δεν μπορούν να το βγάλουν από το μυαλό τους και το εν λόγω γεγονός επηρεάζει συχνά την παραγωγικότητά τους. Αφού, λοιπόν, πιέζονται για να πάρουν μια απόφαση, όταν το κάνουν, ταλαιπωρούν το μυαλό τους, σκεπτόμενοι, αν έπραξαν σωστά!

  Πώς εμπνέεται τους γύρω σας; Δείτε τι λέει το ζώδιό σας

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνηθώς δεν μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με τους γύρω σου, πόσω μάλλον όταν ένα θέμα σε απασχολεί έντονα. Το γεγονός αυτό όμως, έχει σημαντικό αντίκτυπο στην ψυχολογία σου. Και αυτό διότι δεν μπορείς να σταματήσεις να επεξεργάζεσαι ό,τι σε βασανίζει -σε σημείο που να επηρεάζεται η καθημερινότητά σου. Το πρόβλημα στην περίπτωσή σου είναι ότι παίρνεις με μεγάλη ευκολία τις αποφάσεις σου, αλλά τρέμεις στη σκέψη ότι μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο μετέπειτα. Μην ξεχνάς όμως, πως κανείς δεν γνωρίζει τι του επιφυλάσσει η ζωή.

 

Αυτά είναι τα ζώδια που υπεραναλύουν τα πάντα!

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *