Σ’ αγαπώ ή μ’ αρέσεις; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο, όταν το λέει

Σ’ αγαπώ ή μ’ αρέσεις; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο

Σ’ αγαπώ ή μ’ αρέσεις; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο, όταν το λέει

 

Μ’ αγαπά, δε μ’ αγαπά, του αρέσω… τι συμβαίνει; Το αιώνιο ερώτημα! Κάποιοι λένε «σ’ αγαπώ» και κάποιοι άλλοι απλά …«μ’ αρέσεις».

Τι συμβαίνει; Τι εννοούν και στις δυο περιπτώσεις; Για κάποιους από εμάς είναι απλώς η έκφραση δύο διαφορετικών συναισθημάτων και για κάποιους άλλους το ίδιο πράγμα, αλλά με διαφορετικό τρόπο ειπωμένο.

Όμως, όταν λένε «σ’ αγαπώ», εννοούν μ’ αρέσεις; Ή όταν λένε «μ’ αρέσεις», εννοούν «σ’ αγαπώ»; Τι από τα δύο συμβαίνει; Μήπως το φταίξιμο είναι δικό μας που διυλίζουμε τον κώνωπα;

Ίσως να ήταν πολύ καλύτερα, αν δεχόμασταν απλά τα πράγματα όπως έρχονται και να μην ψάχναμε για «σκιές» εκεί που δεν πρέπει, έλα όμως που το μυαλό μας δε σταματά στιγμή να δουλεύει και να ψάχνεται, και κυρίως το γυναικείο μυαλό είναι αυτό που βασανίζεται πολύ περισσότερο.

Πως λοιπόν θα «μεταφράσουμε» ή θα αποκρυπτογραφήσουμε εκείνες τις δύο μαγικές φρασούλες, που μπορεί να μας πάνε στον 7ο ουρανό στη στιγμή…!

 

Σ’ αγαπώ ή μ’ αρέσεις; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο, όταν το λέει

 

ΚΡΙΟΣ

Όταν λέει «σ’ αγαπώ», το εννοεί και το πιστεύει ακράδαντα, εκείνη τουλάχιστον τη στιγμή. Αν πάλι σου πει απλά «μ’ αρέσεις», τότε αυτό και μόνο αυτό συμβαίνει. Ο Κριός ή που θα ερωτευθεί στη στιγμή ή που δε θα το πιλατέψει για πολύ το πράγμα. Γι’ αυτόν κάποια πράγματα φαίνονται από την πρώτη ματιά.

 

Το θέμα είναι ότι και στη μία και στην άλλη περίπτωση, αυτός μια χαρά περνά, αν όμως εσείς ψάχνετε κάτι πολύ περισσότερο… απλά θα χάσετε τον καιρό σας. Για εκείνον το να κάνει σεξ ή να ερωτευτεί είναι δύο διαφορετικά πράγματα, που σε ορισμένες όμως περιπτώσεις μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος όταν σας πει, αν σας το πει, το «σ’ αγαπώ», μπορείτε όχι μόνο να το πιστέψετε, αλλά να βάλετε να χτυπήσουν και οι καμπάνες της Μητρόπολης! Είναι από τους άντρες εκείνους που τις περισσότερες φορές θα πρέπει να αρκεστείτε στο «μ’ αρέσεις!» Για εκείνον το να σου πει ότι του αρέσεις είναι μεγάλη και υπεύθυνη δήλωση.

 

Προσέχει πάρα πολύ το τι λέει και πως εκφράζεται. Ξέρει πολύ καλά ότι ανά πάσα στιγμή ό, τι πει μπορεί να το χρησιμοποιήσετε εναντίον του και … «φυλάει τα ρούχα του για να ’χει τα μισά». Δεν μπορεί τις δεσμεύσεις που δημιουργούνται μέσα από βαρυσήμαντες δηλώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Λόγια..λόγια! Από λόγια χορτάσαμε και ζουμί δεν είδαμε. Θα σας λέει για οτιδήποτε, θα λύσετε μαζί και το Κυπριακό… και κάποια στιγμή θα αναρωτηθείτε: Μα καλά, αυτός τώρα τι θέλει μαζί μου; Και μόνο που τον εμπνέετε και σας εμπιστεύεται, είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και θετικό σημάδι ότι του αρέσετε πολύ.

 

Θα χρειαστεί όμως να κάνετε αρκετή υπομονή ακόμη, για να αρχίσει να αποδέχεται το γεγονός ότι μπορεί και να ξεπέρασε πια μαζί σας τον αιώνιο φόβο της δέσμευσης που τον διακατέχει. Βέβαια, ακόμη και όταν θα ακούσετε εκείνη τη φράση που θα ηχήσει σαν ουράνια μουσική στ’ αυτιά σας, κρατήστε… μικρό καλάθι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φυσικά και μόνο το «σ’ αγαπώ» ταιριάζει σ’ έναν Καρκίνο! Όλα τ’ άλλα είναι απλά μετριότητες και χλιαρά πράγματα. Το λέει και το πιστεύει και θα κάνει τα πάντα για να σας το αποδείξει. Δε θα αρκεστεί στο να μαντέψετε τι θέλει, θα σας το διευκρινίσει και θα περιμένει φυσικά από την πλευρά σας την ανάλογη ανταπόκριση.

 

Ακόμη και αν ο δικός σας Καρκίνος έχει αργήσει λίγο να το πει, είναι μόνο και μόνο γιατί φοβάται μήπως εκμεταλλευτείτε τα αισθήματά του και χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να σας εμπιστευτεί. Το «μ’ αρέσεις» δεν του λέει από μόνο του πολλά πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς εννοείται, για να είναι μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Μόνο μεγάλες δηλώσεις, τύπου «σ’ αγαπώ», ταιριάζουν στο ταπεραμέντο του Λέοντα! Αν κερδίσατε τη βασιλική θέση στην καρδιά του, πιστέψτε με, δεν υπάρχει περίπτωση να μπερδευτείτε, αν αυτός ο άντρας σας θέλει ή όχι. Θα σας τρελάνει, με την καλή έννοια φυσικά, σε γλυκόλογα, πράξεις και αγκαλιές! Το «σ’ αγαπώ» θα είναι όχι μόνο σε ημερήσια διάταξη, αλλά πρωί, μεσημέρι, βράδυ, προ και μετά φαγητού!

 

Η αγάπη τον θρέφει και σας θρέφει… Τον πρώτο καιρό βέβαια, μπορεί να αρκεστεί μόνο σε εγκωμιαστικά σχόλια θαυμασμού για το άτομό σας, αυτό όμως σημαίνει ότι είστε σε πολύ καλό δρόμο και σύντομα θα σας ανοίξει την καρδιά του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ η μαγική λέξη είναι «υπομονή»! Κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό που θέλετε, αλλά …«κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο». Έτσι περίπου πάει και ο Παρθένος σας. Αν όμως είστε τόσο τυχερές, που θα σας πει έστω «μ’ αρέσεις!», ε, τότε, μπορείτε να χαρείτε χωρίς να φοβάστε και να περνάνε δεύτερες σκέψεις από το μυαλό σας.

 

Αν τώρα μαζί με το «μου αρέσεις», σας φροντίζει, σας ρωτά τακτικά για το πώς περάσατε τη μέρα σας, για το αν χρειάζεστε κάτι, σας μαγειρεύει κλπ. είναι σαν να σας το λέει όσο πιο δυνατά μπορεί, αυτός ο άντρας σας αγαπά και δεν μπορεί να κάνει λεπτό μακριά σας!

ΖΥΓΟΣ

«Εγώ σ’ αγαπώ! Εσύ μ’ αγαπάς;» Θα σας το πει, αφού εσείς πρώτη θα του το έχετε πει ή εκείνος πρώτος ξεκάθαρα μ’ αυτόν τον τρόπο. Μέσες λύσεις και λόγια αόριστα δεν ταιριάζουν στην περίπτωσή του. Όταν αγαπά, δε φοβάται να το πει και να το δείξει. Το θέμα όμως είναι το για πόσο θα συνεχίσει να το πιστεύει.

 

Βλέπετε, το θέμα μαζί του είναι ότι βασικά ο ίδιος είναι ερωτευμένος με τον ίδιο τον έρωτα και αυτό κάποιες φορές μπερδεύει εκείνον αλλά και σας. Ξέρει να κάνει θυσίες προκειμένου να αποδείξει την αλήθεια των λεγομένων του και από τη στιγμή που σας άνοιξε την καρδιά του, είναι συντροφικός και πολύ τρυφερός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σ’ αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα μπορεί να είναι από πολύ απλά έως πολύ δύσκολα. Μεσαίες καταστάσεις δεν υπάρχουν. Ακόμη κι αν δεν σας το έχει πει ακόμη, δεν μπορείτε να είστε σίγουρες αν σας αγαπά ή απλά του αρέσετε. Κι αυτό γιατί δεν ανοίγει εύκολα ή τουλάχιστον γρήγορα τα χαρτιά του.

 

Θα κοιτάξει με κάθε τρόπο να εκμαιεύσει πρώτα από εσάς αυτά που αισθάνεστε και κατόπιν θα αρχίσει κι εκείνος να χαλαρώνει  και να  σας ανοίγει την καρδιά του. Μη βιαστείτε λοιπόν να βγάλετε πρόωρα και το πιο πιθανό, λάθος συμπεράσματα. Όταν πάντως σας πει το «σ’ αγαπώ», μπορείτε να αφήσετε την καρδιά σας να το απολαύσει στο έπακρο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άπαξ και έχετε τραβήξει για τα καλά το ενδιαφέρον του Τοξότη σας, θα σας πει το «μ’ αρέσεις», ξανά και ξανά μέχρι να το πιστέψετε εσείς και κυρίως γιατί του αρέσει να το ακούει να το λέει ο ίδιος. Δε τσιγκουνεύεται καθόλου στις εκφράσεις του, αλλά για να σας πει το πολυπόθητο «σ’ αγαπώ», ίσως περάσει καιρός, κι εδώ που τα λέμε, ακόμη και τότε, φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και να μην το πάρετε εντελώς τοις μετρητοίς.

 

Τοξότης είναι αυτός… Μπορεί όταν λέει «σ’ αγαπώ», να εννοεί απλά ότι του αρέσετε πολύ και ότι περνάει υπέροχα μαζί σας, αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο μέλλον, καλό είναι να έχετε και στην πλάτη μάτια…!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ουάου! Ό, τι από τα δυο και να σας είπε, μην τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε.!  Δεν είναι και μικρό πράγμα ένας Αιγόκερως να σας πει έστω ένα «μ’ αρέσεις πολύ!». Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει: «Είμαστε σε καλό δρόμο και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Αρχίζω και βλέπω τη σχέση μας σοβαρά.

 

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να αρχίσω να σε εμπιστεύομαι…» Μπορεί να μην εκφράζεται εύκολα με λόγια, αλλά όταν το κάνει, σημαίνει ακόμη περισσότερα απ’ ό, τι για οποιονδήποτε άλλον. Η αγάπη για εκείνον έρχεται με τον καιρό και το ότι του αρέσετε σημαίνει ότι βρίσκεστε ήδη στο σωστό τόπο και χρόνο και έχετε κιόλας κάνει τα πρώτα βήματα στο μονοπάτι που οδηγεί στην καρδιά του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ξέρω, δεν είναι εύκολο, αλλά αν σας πει «σ’ αγαπώ», δε θα έβλαπτε με κάποιον τρόπο να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς εννοεί μ’ αυτό, όταν το λέει. Βλέπετε, ο Υδροχόος μπορεί να λέει ότι  αγαπά όλον τον κόσμο και κάπου εκεί μέσα τυχαίνει να είστε κι εσείς… Για εκείνον είναι σημαντικό ότι σας αγαπά έτσι, για εσάς όμως δεν ξέρω…

 

Αν όμως το εννοεί, έτσι όπως θα θέλαμε εμείς τουλάχιστον να το εννοεί, θα είναι όλα υπέροχα μαζί του. Γιατί όταν ο Υδροχόος αγαπά, ξέρει και να αφοσιώνεται και να μοιράζεται και να είναι γενναιόδωρος στην έκφραση των συναισθημάτων του!

ΙΧΘΥΣ

Το σίγουρο είναι ότι έχετε περάσει κιόλας μετά το 2ο-3ο ραντεβού, στο στάδιο του «σ’ αγαπώ». Δε θα τσιγκουνευτεί στις λέξεις για να σας το πει, να σας το δείξει, να σας το τραγουδήσει. Όλα για την αγάπη! Αυτή η φράση συμβολίζει τη συναισθηματική ζωή ενός Ιχθύ. Θα σας λέει ότι του αρέσετε και σας αγαπά συγχρόνως και πότε θα προηγείται το ένα και πότε το άλλο.

 

Τουλάχιστον, στην περίπτωσή του, ξέρεις τι συμβαίνει μέσα στην ψυχή του και δε μένεις με την αμφιβολία. Το θέμα μαζί του είναι αλλού, για πόσο καιρό ακόμη θα το πιστεύει; Κι εκεί είναι που το παιχνίδι θα το πάρετε εσείς στα χέρια σας, αν θέλετε να υπάρξει συνέχεια και… happy end!

 

Σ’ αγαπώ ή μ’ αρέσεις; Τι εννοεί το κάθε ζώδιο, όταν το λέει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *