Γέλα ακόμα και στα δύσκολα

Γράφει η Γιάννα Ντρε
Το ξέρω, η ζωή δεν είναι στρωμένη με ροδοπέταλα και χαρές όμως για όλα υπάρχει μια λύση. Ένα όπλο που μπορεί να νικήσει τα πάντα. Μην αφήνεσαι στα προβλήματα και στη ρουτίνα της καθημερινότητας να σε κάνει κατσούφη και θλιμμένο. Αφήσου στις όμορφες στιγμές που σου έρχονται. Μη τις πλακώνεις με τον πόνο σου και τις προσπερνάς.
Γέλα και απόλαυσε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορείς. Μια φορά θα ζήσεις και οι ευκαιρίες είναι περαστικές γι αυτό άνοιξε τα μάτια σου, καθάρισε το μυαλό σου από ότι σε απασχολεί και ζήσε το τώρα όπως και να είναι. Δε θα το ξαναδείς. Μια και μοναδική η κάθε σου μέρα μη την αφήσεις ανεκμετάλλευτη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δε λέω καλά και τα δάκρυα. Καθαρίζουν τα μάτια και την ψυχή. Να ξεσπάς όσο μπορείς όμως στιγμιαία για το κάθε γεγονός μετά τέλος. Πώς γίνεται για το ίδιο πράγμα να κλαις συνέχεια και όταν είναι κάτι αστείο να γελάς μια φορά και όταν το ξανακούσεις ή το θυμηθείς γελάς λιγότερο ή καθόλου; Μην αφήνεις τα χαλινάρια του μυαλού σου ανεξέλεγκτα για να περιτριγυρίζει σε ότι το βασανίζει.
Άλλαξε λοιπόν τροπάριο. Με το γέλιο πρέπει να νικάς κάθε φορά τη στενοχώρια και τότε θα δεις θα επουλωθούν όλες οι πληγές.
Το γέλιο είναι το ελιξίριο της ευτυχίας και της ίδιας της ζωής.
  Πότε πρέπει να βγείτε αμέσως από τη θάλασσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *