Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες? Θα μείνεις άφωνος με ΑΥΤΟ που φανερώνει για τον χαρακτήρα σου

Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες?

 

Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες? Θα μείνεις άφωνος με ΑΥΤΟ που φανερώνει για τον χαρακτήρα σου

Δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας- Δείτε εδώ…

Τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου το τρίγωνο που επέλεξες?

Κάποιοι πιστεύουν πολλοί στα κουίζ, κάποιοι άλλοι όχι.

Διαλέξτε ποιο από τα 5 τρίγωνα σας φαίνεται πιο ελκυστικό και θα αποκαλυφτούν πολλά για την πραγματική σας προσωπικότητα.

Παρακάτω υπάρχει μια εικόνα με πέντε διαφορετικά τρίγωνα. Αυτά τα τρίγωνα αντιπροσωπεύουν και ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό στο υποσυνείδητό σας.

Ρίξτε μια ματιά και αποφασίστε ποιο σας αρέσει περισσότερο?

Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες?

Εάν διαλέξατε το πρώτο τρίγωνο:
Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες?

 

Είστε δουλευταράς και βάζετε μεγάλους στόχους. Το καλύτερο χαρακτηριστικό σας είναι η επιμονή. Πολλοί σας θεωρούν τελειομανή αλλά εσείς πιστεύετε πως θέλετε απλά να κάνετε καλά την δουλειά σας. Συνήθως είστε πολύ πετυχημένοι.

Εάν διαλέξατε το δεύτερο τρίγωνο:
Εσύ ποιο από αυτά τα 5 τρίγωνα θα επέλεγες?

 

Είστε ειλικρινείς και αυθεντικός. Πιστεύετε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική. Οι περισσότεροι σας θεωρούν αξιόπιστο και έντιμο και τείνουν να σας εμπιστεύονται εύκολα.

Εάν διαλέξατε το τρίτο τρίγωνο:
τριγωνο3

 

Είστε διανοούμενος. Είστε λογικός και μεθοδικός όταν σχεδιάζετε και εκτελείτε τα πλάνα σας. Οι περισσότεροι σας θεωρούν προσεκτικό και σχολαστικό αν και πολλοί σας παρομοιάζουν με ρομπότ. Έχετε συναισθήματα αλλά πιστεύετε πως οι αποφάσεις θα πρέπει να παίρνονται με βάση την λογική.

 

Εάν διαλέξατε το τέταρτο τρίγωνο:
τριγωνο4

 

Είστε πολύ παθιασμένος και πολλές φορές αυτό το πάθος το εκφράζετε με αποφασιστικότητα. Μπορείτε να γίνετε πολύ άγριοι για να πετύχετε τους στόχους σας. Ξέρετε να συγκεντρώνεστε σε κάτι και δύσκολα αποσπάται η προσοχή σας.

  Ένα απλό ΤΕΣΤ που θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τον εαυτό σου

Εάν διαλέξατε το πέμπτο τρίγωνο:

τριγωνο5

 

Είστε έξυπνος και πολύ κοινωνικός. Είστε ο πιο ομιλητικός σε κάθε περίπτωση και μπορείτε να πιάσετε κουβέντα με τον οποιονδήποτε.

Εκτός από καλός ομιλητής όμως είστε και καλός ακροατής. Σας αρέσουν πολύ οι δυνατές σχέσεις με νόημα που κρατάνε για μια ζωή και εκτιμάτε τις φιλίες σας περισσότερο από οτιδήποτε…

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση