Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά χωρίς να κάνετε δίαιτα

Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά

 

Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά

 

Αν δεν προλαβαίνετε να γυμναστείτε ούτε μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά μια δίαιτα, αλλά θέλετε να χάσετε βάρος υπάρχει λύση….

Θέλετε να χάσετε κιλά αλλά δεν προλαβαίνετε να γυμναστείτε ούτε μπορείτε να ακολουθήσετε πιστά μια δίαιτα. Μην απελπίζεστε όμως γιατί λύσεις υπάρχουν. Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές θα καταφέρετε να χάσετε κιλά χωρίς να κάνετε δίαιτα.

 

Προσθέστε σούπα στο κυρίως γεύμα. Εάν καταναλώνετε μια σούπα πριν το κυρίως γεύμα, περιορίζεται κατά πολύ η όρεξη σας και τρώτε λιγότερο. Προσοχή όμως μην επιλέξετε κρεμώδεις σούπες που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, λίπος και θερμίδες.

 

Αυξήστε την κατανάλωση φυτικών ινών. Το καστανό ρύζι, η βρώμη, το φαγόπυρο μπορούν να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Εκτός όμως από τα κιλά, οι φυτικές ίνες συμβάλουν και στην καλή υγεία, μειώνοντας τα επίπεδα χοληστερίνης στο αίμα.

Κρεμάστε το παλιό αγαπημένο φόρεμα σε μέρος όπου θα το βλέπετε καθημερινά. Αυτό σας υπενθυμίζει το στόχο σα. Επίσης κάθε φορά που θα το δοκιμάζετε και θα σας είναι όλο και πιο άνετο θα παίρνετε δύναμη για να συνεχίσετε.

Μαγειρέψετε έξυπνα. Τι σημαίνει αυτό; Χρησιμοποιείστε τυρί με χαμηλά λιπαρά, επιλέξτε σάλτσες χωρίς κρέμα γάλακτος και χρησιμοποιείστε με σύνεση το ελαιόλαδο.

Χρησιμοποιείστε μικρότερα πιάτα. Αυτό τ κόλπο μπορεί να σας ξεγελάσει και να καταναλώσετε λιγότερο φαγητό. Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν τρώμε σε μικρότερα σερβίτσια, καταναλώνουμε μικρότερες μερίδες.

Να τρώτε τουλάχιστον πέντε ημέρες την εβδομάδα σπιτικό γεύμα. Όταν μαγειρεύετε στο σπίτι γνωρίζετε τα υλικά που έχετε χρησιμοποιήσει και επίσης ελέγχετε τις μερίδες που καταναλώνετε.

  Έλλη Στάη: Η θαυματουργή δίαιτα της! Πως έχασε 9 κιλά σε 40 μέρες;

Κάντε παύση ανάμεσα στις μπουκιές. Μελέτες έχουν δείξει ότι όταν αφήνετε το πιρούνι στο πιάτο για μερικά λεπτά, τρώτε πιο αργά και ήρεμα με αποτέλεσμα να καταναλώνετε και πιο μικρές μερίδες.

Κάθε φορά που θέλετε να φάτε κάτι γλυκό μασήστε τσίχλα χωρίς ζάχαρη και με έντονη γεύση και η λιγούρα θα εξαφανιστεί. Επίσης εάν έχετε τη συνήθεια να τσιμπολογάτε το βράδυ μετά το φαγητό, πλύνετε τα δόντια σας ή μασήστε μια τσίχλα.

 

Πώς θα χάσετε τα περιττά κιλά

 

Κάψτε 100 θερμίδες

Περπατήστε περίπου 20 λεπτά.

Καθαρίστε το σπίτι για 30 λεπτά.

Κάνετε τζόκινγκ για 10 λεπτά

Αφήστε μια απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: