Η Φωτογραφία Που Έχει Ξετρελάνει Το Διαδίκτυο

Η Φωτογραφία Που Έχει Ξετρελάνει Το Διαδίκτυο!


Εσείς Μπορείτε Να Εντοπίσετε Το Κινητό Τηλέφωνο Στο Χαλί;

Η Jeya May Cruz από τις Φιλιππίνες δεν μπορούσε να κοιμηθεί κι έτσι αποφάσισε να δημιουργήσει κάτι διασκεδαστικό για τον εαυτό της και τους φίλους της. «Ας παίξουμε ένα παιχνίδι», δημοσίευσε στο Facebook στις 2 Ιουλίου. «Ψάξτε για το κινητό τηλέφωνο».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στη φωτογραφία εικονίζεται ένα όμορφο χαλί με το τηλέφωνο της Κρουζ και την σχεδόν ταιριαστή του θήκη κάπου πάνω του, κρυμμένη στο σχέδιο.

Οι φίλοι της Cruz είχαν τόσο μεγάλο πρόβλημα να βρουν το τηλέφωνο που το μοιράστηκαν με τους δικούς τους φίλους. Μέσα σε λίγες ημέρες, η πρόκληση είχε αναπαραχθεί χιλιάδες φορές.

Όταν μια Αμερικανίδα ραδιοφωνική παραγωγός το μοιράστηκε στη σελίδα της στο Facebook μία εβδομάδα αργότερα, έγινε ξανά viral. Σε γενικές γραμμές, η φωτογραφία έχει μοιραστεί στο Facebook περισσότερες από 200.000 φορές. Είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα!

Μπορείτε να δείτε το τηλέφωνο; Δεν υπάρχει κόλπο, αλήθεια! Δεν κρύβεται κάτω από το τραπέζι και η Κρουζ δεν παίζει με τις λέξεις, ούτε αναφέρει το τηλέφωνο που χρησιμοποίησε για να βγάλει τη φωτογραφία.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υπάρχει ένα κινητό τηλέφωνο πάνω σε αυτό το χαλί, σε κάποιο σημείο…
Μην ανησυχείτε, δεν θα σας το χαλάσουμε!
Το βρήκατε;
  Δίνει έμπνευση κι ελπίδα: Μητέρα έχασε σχεδόν 70 κιλά κόβοντας από τη διατροφή της 4 τρόφιμα
Αρέσει σε %d bloggers: