Το παγωτό με γεύση χοιρινό είναι η νέα τάση για κάθε κοιλιόδουλο

παγωτό με γεύση χοιρινό

Η φάρμα Windy Brow στο New Jersey μόλις κυκλοφόρησε τη νέα γεύση παγωτού της, με καραμελωμένο χοιρινό ζαμπόν (taylor ham), αβγοφέτες από τσουρέκι challah και σιρόπι σφενδάμου. Αν το καλοσκεφτούμε πρόκειται για ένα πλήρες πρωϊνό… σε «συσκευασία»  παγωτού. Και αν με το πρώτο άκουσμα η ιδέα σας απωθεί, ίσως πρέπει να ακούσετε τι είπαν όσοι δοκίμασαν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


«Πρέπει να το δοκιμάσεις. Θα επιστρέψω για να ξαναφάω και ανυπομονώ να δοκιμάσω και τις υπόλοιπες γέυσης της συλλογής Μόνο Στο New Jersey!» σχόλιασε ένας χρήστης του Instagram.


Η συλλογή γεύσεων «Μόνο Στο New Jersey» ήταν μια ιδέα για τον εορτασμό των πέντε χρόνων λειτουργίας της φάρμας. Εκτός από τη γεύση με χοιρινό έως το τέλος Ιουλίου θα σερβίρονται γεύσεις όπως μύρτιλο, γλυκό καλαμπόκι και… ντομάτα.


Κάποιοι από όσους το δοκίμασαν δήλωσαν για τη νέα γεύση: «Επαναστατικό» αλλά και «Αυτό μοιάζει θαυμάσια !!!! Ακούγεται υπέροχο για μένα». Φυσικά δεν έλλειψαν και κάποιοι πιο παραδοσιακοί τύποι που είπαν «Το ζαμπόν δεν προορίζεται για επιδόρπιο, αυτό είναι είναι ένα δεδομένο της ζωής κι ας το κρατήσουμε έτσι.


Η φάρμα Windy Brow άνοιξε στα τέλη του 18ου αιώνα αλλά μετά από πυρκαγιά το 1940 στράφηκε στα καλλιέργεια φρούτων. Ο Jim και η Linda Hunt αγόρασαν το αγρόκτημα το 2000 και ο γιος του Jake ξεκίνησε την παραγωγή παγωτού το 2013.
                             

  Η λίστα με τις αναζητήσεις των Ελλήνων στη Google για το 2018

Αφήστε μια απάντηση