Βάλτε Μια Κάλτσα Με Φύλλα Στο Πλυντήριο Και Δείτε Τι Θα Συμβεί!

 

Βάλτε Μια Κάλτσα Με Φύλλα Στο Πλυντήριο Και Δείτε Τι Θα Συμβεί!

Αυτός είναι ο πιο οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος για να πλένετε τα ρούχα σας.

 

Όταν μιλάμε για φύλλα εννοούμε φύλλα κισσού ο οποίος λένε πως μπορεί να κάνει τα ρούχα σας να λάμψουν και να γίνουν πεντακάθαρα χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου απορρυπαντικό πλυντηρίου.

 

Κάλτσα Με Φύλλα Στο Πλυντήριο

 

Βάλτε Μια Κάλτσα Με Φύλλα Στο Πλυντήριο Και Δείτε Τι Θα Συμβεί!

Το μόνο πρόβλημα είναι πως όταν χρησιμοποιείτε φύλλα κισσού για να πλένετε τα ρούχα σας το πλυντήριό σας δεν θα πάρει το αποσκληρυντικό νερού που αποτελεί συστατικό πολλών χημικών απορρυπαντικών πλυντηρίου.

 

Για να λύσετε αυτό το θέμα, κάντε μερικά πειράματα για να δείτε πόση ποσότητα κισσού είναι αρκετή για το πλύσιμο των ρούχων στο δικό σας πλυντήριο. Μάλιστα μπορείτε να προσθέσετε και λίγο ξίδι στην πλύση σας.

 

Μόλις βρείτε τις σωστές αναλογίες θα παρατηρήσετε ότι απομακρύνονται οι λεκέδες από τα ρούχα σας και πως δεν αφήνουν καμιά άσχημη μυρωδιά σε αυτά.

 

Κάλτσα Με Φύλλα Στο Πλυντήριο

 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μερικά φύλλα κισσού και να τα σπάσετε στη μέση. Βάλτε τα μέσα σε μια κάλτσα, δέστε την κάλτσα και πετάξτε την μέσα στον κάδο του πλυντηρίου.

 

Έπειτα βάλτε το πλυντήριο σε λειτουργία και αφήστε τα φύλλα κισσού να κάνουν τα μαγικά τους.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε ώριμα και σκουρόχρωμα φύλλα κισσού τα οποία θα καθαρίσουν ακόμα καλύτερα τα ρούχα σας.

 

  Έριξε αυτό το απλό Υλικό στο πλυντήριο ρούχων. Ελάχιστοι ξέρουν αυτό το φοβερό τέχνασμα…
Αρέσει σε %d bloggers: