Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

Διαλέξτε μια κάρτα

 

Αν και μπορεί να φαίνεται εκπληκτικό, με μία μόνο κάρτα ή εικόνα μπορείτε να προσδιορίσετε πτυχές της ζωής και της προσωπικότητας σας που δεν περιμένατε ότι έχετε.

Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και ήρεμα κοιτάξτε τις εικόνες σύντομα. Ποια από αυτές σας ελκύει;

Συνεχίστε για να διαβάσετε το μήνυμα που αποκαλύπτει η κάθε μία. Κοιτάξτε προσεκτικά τις 8 κάρτες και διαλέξτε αυτή που σας τραβάει περισσότερο.

 

Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

1.Διαίσθηση

Αυτή η εικόνα σας ενθαρρύνει να εμπιστευτείτε την εσωτερική καθοδήγηση σας και να αγκαλιάσετε την διαισθητική σοφία που κατοικεί μέσα στην ψυχή σας.

Επιλέγοντας αυτή την κάρτα, παροτρύνεστε να τιμάτε την ευαισθησία σας ανά πάσα στιγμή και να δίνετε προτεραιότητα στα προαισθήματα και στα ένστικτα παρά στην πρακτικότητα και στην λογική. Δεν είναι καιρός να επηρεάζεστε από την γνώμη των άλλων ή να προδώσετε την εσωτερική σας καθοδήγηση για να προσαρμοστείτε.

 

Επίσης, η τακτική προσευχή, ο διαλογισμός, η όμορφη μουσική, οι ασκήσεις αναπνοής και οι ασκήσεις όπως γιόγκα και Qigong (Τσι-γκονγκ) θα ενισχύσουν τη διαίσθηση σας και θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητες της καθαρής αντιληπτικής ενσυναίσθησης. Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της ζωής σας- κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να εμπιστευθείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση.

 

Όταν είστε αναποφάσιστοι και αβέβαιοι, πάντα ψάξτε μέσα σας, γιατί η διαίσθηση σας ξέρει την πορεία που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Όταν εμπιστευθείτε τον εαυτό και την σύνδεση σας με το Θείο, θα οδηγηθείτε με συγχρονικότητα εκεί που πρέπει.

 

Φράση: Η διαίσθηση με οδηγεί εκεί που χρειάζεται να είμαι.

 

2.Αναγέννηση

Αυτή η εικόνα δηλώνει τον καιρό μείζονος μετάβασης και μετασχηματισμού που θα οδηγήσει σε σημαντική προσωπική ανάπτυξη. Έχετε μπει σε μια περίοδο πνευματικής αφύπνισης και αναγέννησης, όπου έχετε την ευκαιρία να ευθυγραμμιστείτε με τον ανώτερο εαυτό σας και με τις γενικές αρχές που σας καθοδηγούν. Παραδοθείτε στις αλλαγές γύρω σας και προετοιμαστείτε για να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε να γίνετε.

 

Ενθαρρύνεστε να εμπιστευθείτε και να πιστέψετε πως ένα μαγικό μέλλον περιμένει, αλλά πρώτα πρέπει να αφήσετε το παλιό για να ζήσετε το καινούργιο. Πάρτε χρόνο για να επαναξιολογήσετε τις αξίες του πυρήνα σας και να επανεξετάσετε τη ζωή σας.
Μετά εξαλείψτε τυχόν επιφανειακά θεμέλια που δεν ευθυγραμμίζονται με τον ανώτερο εαυτό και τα όνειρα σας. Είναι καιρός να αναγνωρίσετε και να υπερβείτε οποιεσδήποτε σκέψεις και συμπεριφορές που βασίζονται στον εγωισμό, γιατί η ταπεινότητα και η αυθεντικότητα είναι τα κλειδιά για την επιτυχία σας.

 

Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της ζωής σας-κύκλοι που σας οδηγούν προς το ανώτερο επίπεδο κατανόησης και επίγνωσης. Αυτή η μεταμόρφωση είναι αναπόφευκτη, έτσι ξέρετε ότι αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή… πρόκειται να γίνετε οι καλύτεροι που μπορείτε να γίνετε.

 

Φράση: Μέσω της προσωπικής μεταμόρφωσης φτάνω στο μέγιστο δυναμικό μου.

 

  Διάλεξε το άτομο που θεωρείς ότι είναι το πιο χαζό σε αυτήν την εικόνα

Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

3.Μετριοπάθεια

Αυτή η εικόνα υποδεικνύει την ανάγκη για αυτοσυγκράτηση και αυτοέλεγχο σε κάθε τομέα της ζωής σας. Μπορεί να τρώτε υπερβολικά, να πίνετε πολύ αλκοόλ, να καπνίζετε, να παίρνετε πολλά φάρμακα ή ναρκωτικά, να καταναλώνετε πολλή ζάχαρη ή καφέ, να παίζετε τυχερά παιχνίδια, να ανησυχείτε πολύ ή να έχετε εμμονή με ένα πρόβλημα ή να έχετε επιθετική συμπεριφορά.

 

Αν ναι, αυτή η κάρτα είναι μια ευγενική υπενθύμιση πως τέτοιες συμπεριφορές μπορούν να καθυστερήσουν την εκδήλωση των ονείρων σας. Αυτή η κάρτα δηλώνει επίσης την ανάγκη να ισορροπήσετε την επιθυμία σας για ελευθερία και περιπέτειες με τις ευθύνες, γιατί με την τήρηση των δεσμεύσεων σας θα αποτρέψετε την συσσώρευση του καρμικού χρέους.

 

Επιλέγοντας να ζήσετε ως ο ανώτερος εαυτός σας παρά να παραδοθείτε στις χαμηλότερες τάσεις σας, ευθυγραμμίζεστε με την Πηγή και τις προθέσεις τις ψυχής σας. Όλοι έχουν μια σκοτεινή πλευρά που χρειάζεται να αναγνωρισθεί, να αγκαλιαστεί και να αγαπηθεί. Αλλά όταν μάθετε να την υπερβείτε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας.

 

Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και τους κύκλους της ζωής σας- κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να είστε εγκρατείς και μετριοπαθείς. Να έχετε το κουράγιο να αναζητήσετε επαγγελματική-ή θεϊκή- βοήθεια αν χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να το περάσετε μόνοι σας. Μπορείτε να καλέσετε τους ουράνιους βοηθούς σας για εσωτερική δύναμη και κουράγιο

 

Φράση: Με εγκράτεια και μετριοπάθεια, δημιουργώ ισορροπία στη ζωή μου.

 

4.Διάλειμμα

Αυτή η εικόνα δηλώνει την ανάγκη να κάνετε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμα σας την φασαρία της ζωής. Ίσως δουλεύετε πολύ ή σας απασχολούν πολλά. Μπορεί να είστε κουρασμένοι, ευερέθιστοι και αγχωμένοι ή απλώς γενικά να μην νιώθετε καλά. Αν έχετε υποστεί οποιαδήποτε μορφή πίεσης ή αν περνάτε χρόνο σε ένα αρνητικό ή τοξικό περιβάλλον, πρέπει να απομακρυνθείτε από αυτή την κατάσταση για να θεραπευτείτε και να επαναφορτίσετε.

 

Είναι τέλεια στιγμή για να πάτε διακοπές. Ακόμα και μια-δυο μέρες μακριά θα αναζωογονήσουν και θα επαναφορτίσουν την ψυχή σας. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να φύγετε από το σπίτι σας. Θα μπορούσατε να καθίσετε στο σπίτι και να αποσυνδέσετε το κινητό και τον υπολογιστή σας.

 

Μια ενεργειακή θεραπεία, μασάζ, ένα ζεστό μπάνιο, μια βόλτα στη φύση, μια ταινία και ένα καλό βιβλίο είναι τέλειοι τρόποι για να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στον εαυτό σας και να νιώσετε μια αίσθηση ανανέωσης. Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της ζωής σας-κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να αφιερώσετε χρόνο σε εσάς.

 

Αν νιώθετε καταπιεσμένοι, αβέβαιοι ή μπερδεμένοι, οι απαντήσεις θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια ηρεμίας. Η σαφήνεια έρχεται από την σιωπή και η τάξη ακολουθεί την γαλήνη. Οπότε, απομακρυνθείτε από το άγχος και βρείτε το εσωτερικό σας άσυλο.

 

Φράση: Αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου και εξισορροπώ το σώμα και τη ζωή μου.

 

  Εντυπωσιακό παιχνίδι του μυαλού! Μπορείς να αλλάξεις την κατεύθυνση του τρένου μόνο με τη σκέψη σου…

Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

5.Πνευματική συντροφικότητα

Αυτή η εικόνα δηλώνει τον καιρό που μια σημαντική πνευματική σχέση πρόκειται να σφυρηλατηθεί. Ίσως έρχεται με τη μορφή φιλίας μεταξύ ψυχών με τον ίδιο τρόπο σκέψης σε ένα ταξίδι προς τον διαφωτισμό. Ή ίσως είναι μια σχέση δασκάλου/μαθητή όπου ένα σημαντικό άτομο έρχεται στη ζωή σας.

 

Το ρητό λέει «Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, ο δάσκαλος εμφανίζεται», ο δικός σας φθάνει και θα σας βοηθήσει να επεκτείνετε την πνευματική σας ανάπτυξη. Κατά τη διάρκεια αυτής της σχέσης, θα παίξετε το ρόλο και του δασκάλου και του μαθητή, και η σοφία που θα κερδίσετε από αυτή την εμπειρία θα ενισχύσει την σύνδεση σας με την Πηγή. Ίσως ένα άτομο με πνευματικό μυαλό θα διευρύνει την κατανόηση σας για το Θείο.

 

Μπορεί να γίνετε ο καταλύτης στο πνευματικό ταξίδι κάποιου άλλου και να βοηθήσετε αυτό το άτομο στην πορεία του. Ανεξάρτητα από τη μορφή που θα έχει αυτή η πνευματική σχέση, θα είναι για το καλό σας. Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και τους κύκλους της ζωής σας-κύκλοι που σας οδηγούν προς μια σημαντική πνευματική σχέση. Οπότε, δώστε προσοχή στους ομιλητές, δασκάλους και συγγραφείς που σέβεστε. Να προσέχετε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε ένα ταξίδι παρόμοιο με το δικό σας.

 

Φράση: Μέσω μιας ιερής πνευματικής σχέσης, εμβαθύνω την σύνδεση με την Πηγή μου.

 

6.Παράδοση

Αυτή η εικόνα δηλώνει την ανάγκη να παραδώσετε την προσήλωση σας σε μια συγκεκριμένη κατάσταση ή στο επιθυμητό αποτέλεσμα, επειδή η ανικανότητα σας να τα αφήσετε εμποδίζει την ευτυχία σας. Η απόγνωση εμποδίζει την εκδήλωση. Επομένως, όσο πιο πολύ παλεύετε για να προσελκύσετε την επιθυμία σας, τόσο περισσότερο την διώχνετε. Επιλέγοντας αυτή τη κάρτα, ενθαρρύνεστε να αποσυνδεθείτε από την κατάσταση και να παραδώσετε το αποτέλεσμα στο Θείο.

 

Προκειμένου να προσελκύσετε αυτό που θέλετε, πρέπει να δώσετε στο Σύμπαν χώρο για να παραδώσει το αίτημα σας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την απομάκρυνση σας από τον δρόμο έτσι ώστε τα πάντα νε ξεδιπλωθούν όπως πρέπει. Δεν είναι η δουλειά σας να το «κάνετε» να συμβεί.
Η δουλειά σας είναι απλώς να επιτρέψετε να συμβεί. Όταν παραδίνετε το αποτέλεσμα στο Θείο, αφήνετε τη μαγεία να κυλήσει.

 

Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και τους κύκλους της ζωής σας- κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να αφήσετε, να εμπιστευθείτε και να παραδώσετε. Συμφιλιωθείτε με τη ζωή σας όπως είναι τώρα και εκτιμήστε αυτά που ήδη έχετε. Όταν κάνετε αυτό που σας φέρνει χαρά και δεν εκνευρίζεστε για το τελικό αποτέλεσμα η Θεία τάξη και ο συγχρονισμός θα φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα στον δρόμο σας.

 

  Ζέτα Δούκα: Το τρυφερό στιγμιότυπο με την κόρη της! - Το μήνυμα της ηθοποιού που αξίζει να διαβάσετε!

Φράση: Λαμβάνω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όταν παραδίνομαι στο Θείο.

 

Διαλέξτε μια κάρτα και ένα σημαντικό μήνυμα για την ζωή σας θα αποκαλυφθεί!

7.Δημιουργικότητα

Αυτή η κάρτα δηλώνει την ανάγκη να επανασυνδεθείτε με την δημιουργική σας πλευρά για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και να ευθυγραμμιστείτε με την Πηγή. Επιλέγοντας αυτή την κάρτα, ενθαρρύνεστε να απομακρυνθείτε από το πρακτικό και λογικό μυαλό σας και τη σοβαρότητα της ζωής προκειμένου να κάνετε ευφυείς προσπάθειες που είναι διεγερτικές και διασκεδαστικές.

 

Η δημιουργική έκφραση είναι σημαντική επειδή αυξάνει τη δόνηση σας, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στα όνειρα σας. Είναι καιρός να βυθιστείτε σε οποιαδήποτε δημιουργική προσπάθεια που ανεβάζει το πνεύμα και σας κάνει να αισθάνεστε καλά.

 

Μπορεί να έχει τη μορφή μουσικής, ζωγραφικής, συγγραφής, μαγειρικής, διακόσμησης, κοσμηματοποιίας, ραψίματος, φωτογραφίας, χορού ή σχεδίασης-δεν έχει σημασία τι είναι εφ΄όσον σας φέρνει χαρά. Μέσα από δημιουργικές εκφράσεις μπορείτε να θεραπεύσετε τη δυσαρμονία του σώματος και τη δυσαρμονία της ζωής σας.

 

Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και τους κύκλους της ζωής σας- κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να εκφραστείτε δημιουργικά. Είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να δείτε τον κόσμο μέσα από τα μάτια ενός παιδιού. Γιατί με το να ανακαλύψετε ξανά τη δημιουργικότητα της νεότητας σας, θα ανακαλύψετε τη μαγεία στη ζωή σας.

 

Φράση: Μέσα από δημιουργικές εκφράσεις, κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα.

 

8.Επιμονή

Αυτή η εικόνα δηλώνει πως είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά καθώς λαχταράτε να πετύχετε τις ελπίδες και τα όνειρα σας- γιατί παρά τις τρέχουσες δυσκολίες σας, η επιτυχία είναι πολύ κοντά σας. Δεν σας δίνονται ποτέ περισσότερα από όσα μπορείτε να χειριστείτε και έχετε τη δύναμη και την ικανότητα να τα καταφέρετε, οπότε αντιμετωπίστε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα, θάρρος και πίστη. Με επιμονή μπορείτε να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα.

Επιλέγοντας αυτή την κάρτα, ενθαρρύνεστε να καλλιεργήσετε πνευματική ανθεκτικότητα και σταθερότητα καθώς ένα ήρεμο και σταθερό μυαλό δημιουργεί μια ήρεμη και σταθερή ζωή. Γνωρίστε τις αρνητικές σκέψεις και πεποιθήσεις που σας επηρεάζουν αυτή τη περίοδο και συγκεντρώστε τη δύναμη σας για να αναπτύξετε μια θετική κατάσταση στο μυαλό.

Για να βελτιώσετε την τωρινή σας κατάσταση, σας ζητείται να προσαρμοστείτε και να εναρμονιστείτε με τους φυσικούς ρυθμούς και κύκλους της ζωής σας- κύκλοι που σας ενθαρρύνουν να επιμείνετε στα εμπόδια και στις δυσκολίες σας. Καλέστε ουράνια βοήθεια όταν τη χρειάζεστε και εμπιστευθείτε την ικανότητα σας να δημιουργήσετε μια εξαιρετική ζωή. 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *