Η μαγική τροφή που καίει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Η μαγική τροφή που καίει το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς

Ποιο σνακ θα σε βοηθήσει να χάσεις το λίπος από την κοιλιακή χώρα;

Σίγουρα έχεις ακούσει ήδη πόσο καλό μπορούν να κάνουν στην υγεία σου τα αμύγδαλα: ρίχνουν την πίεση, σε φουσκώνουν χωρίς να σε παχαίνουν και έχουν πολλή πρωτεΐνη. Τι θα έλεγες αν μπορούσαν να σε βοηθήσουν να χάσεις και το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς;

Το θαύμα λοιπόν που ονομάζεται αμύγδαλο, αποδείχτηκε ότι στη σωστή ποσότητα, μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις λίπος και συγκεκριμένα κοιλιακό λίπος. Στην έρευνα λοιπόν συμμετείχαν παχύσαρκοι άνθρωποι, μερικοί από τους οποίους έτρωγαν καθημερινά, 35 γραμμάρια (ένα τέταρτο της κούπας), σχεδόν ανάλατα αμύγδαλα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Όσοι υιοθέτησαν αυτή τη συνήθεια, σε συνδυασμό με μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων για 12 εβδομάδες, έχασαν περισσότερο κοιλιακό λίπος, αλλά και λίπος συνολικά, σε σχέση με την άλλη ομάδα που ακολουθούσε διατροφή χωρίς καθόλου ξηρούς καρπούς.

Βέβαια, έχε υπόψιν ότι πρέπει να μείνεις στην κατανάλωση μόνο 35 γραμμαρίων αμυγδάλων, ενώ παράλληλα να κάνεις και μια ισορροπημένη διατροφή. Μην περιμένεις να πλακωθείς στους κουραμπιέδες και με ένα τέταρτο της κούπας αμύγδαλα, να γίνεις και κορμάρα, είπαμε.

  Γιατροί και Διατροφολόγοι συμφωνούν: Η Ελληνική Φέτα είναι το πιο Υγιεινό Τυρί που υπάρχει στον Κόσμο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *