Πώς Να Αναγνωρίσετε Την Αγάπη Της Ζωής Σας : Κάνατε Μια Συμφωνία Πριν Καν Γεννηθείτε!!!

Πώς Να Αναγνωρίσετε Την Αγάπη Της Ζωής Σας

Πώς Να Αναγνωρίσετε Την Αγάπη Της Ζωής Σας : Κάνατε Μια Συμφωνία Πριν Καν Γεννηθείτε!!!


Μια φορά και έναν καιρό, πριν γεννηθείτε, τον επιλέξατε.

Επιλέξατε αυτόν που κάνει τις νύχτες να μην φτάνουν για να πείτε όλα όσα θέλετε ο ένας στον άλλον…

Αυτόν, που η ψυχή του σας χαϊδεύει χωρίς καν να σας ακουμπά, αυτόν που πιστεύει σε εσάς και σας κάνει να πιστεύετε στον εαυτό σας, ακόμα και όταν εσείς δεν θα το κάνετε. Αυτόν που σας λέει πόσο σημαντική είστε γι αυτόν και για τον κόσμο επίσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θα τον αναγνωρίστε, από την λάμψη της ψυχής του και τις σπίθες που φωτίζουν τα μάτια του κάθε φορά που σας βλέπει, από το πόσο σφιχτά σας αγκαλιάζει σαν να πάτε να του ξεφύγετε.

Και μετά την πρώτη σας συνάντηση σε αυτόν τον κόσμο τίποτα δε θα είναι πια άσπρο ή μαύρο! Αντιθέτως, καινούργιο φάσμα σκιών, χρωμάτων, ήχων και λέξεων θα εμφανιστεί.

Θα χρειάζεστε αυτό το άτομο όπως χρειάζεστε τον αέρα για να αναπνεύσετε. Η απουσία του θα σας προκαλεί πόνο και δεν θα μπορείτε να την συνηθίσετε.

Γι αυτό, είναι ανούσιο να χτίσετε την ζωή σας χωρίς αυτόν τον οποίο επιλέξατε πριν καν γεννηθείτε. Χωρίς αυτόν η ζωή θα είναι σαν ένα σπίτι από τραπουλόχαρτα, πάντα υπό απειλή, ακόμα και από τον πιο ελαφρύ άνεμο.

Μπορείτε να φανταστείτε το ταξίδι σας χωρίς τις αγκαλιές του ή το χαμόγελο του που είναι φωτεινότερο και από την αυγή; Το να είστε με αυτόν είναι αρκετό. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα.

  Τραχήλα,Μεσσηνία

Προορίζεστε να είστε μαζί για την αιωνιότητα και η αγάπη σας είναι τόσο δυνατή που θολώνει το μυαλό σας. Τίποτα δεν βγάζει νόημα πια, αλλά την ίδια στιγμή δεν μπορείτε να βρείτε καλύτερο νόημα σε τίποτα άλλο παρά μόνο στην αγάπη σας.

Εξαιτίας του το μυαλό σας γίνεται το μεγαλύτερο βασανιστήριο σας, ενώ η καρδιά σας συνθέτει τις πιο όμορφες νότες. Και αυξάνεται αναλογικά. Η ψυχή σας τρέμει όπως την πρώτη στιγμή που συναντηθήκατε και αγγιχτήκατε… και κάθε φορά θα είναι το ίδιο ακόμα και αν έχουν περάσει 20 ή 30 χρόνια.

Θα τον αναγνωρίσετε από την αγάπη του, επειδή ακμάζετε από την παρουσία του. Σας κάνει να αισθάνεστε πως σας αγαπούν, ακόμα και όταν δεν σας το δείχνει… ακόμα και όταν δεν γνωρίζει ότι το κάνει.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να θυμάστε πως αξίζετε την αγάπη. Το είδος αγάπης που χτίζει φρούρια, που πετά πάνω από βουνά. Το είδος αγάπης που δεν γνωρίζει από όρια ή εμπόδια και κάνει αυτόν τον πλανήτη ένα τέλειο μέρος για δύο ψυχές ώστε να συναντηθούν και να συνεχίσουν στην ζωή σαν ένα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μην εγκαταλείψετε για κάτι λιγότερο. Μην δίνετε προσοχή σε ανθρώπους που σας λένε ότι εξαντλείστε. Αγνοήστε τα ζηλόφθονα κουτσομπολιά και βλέμματα. Αφήστε τα αισθήματα ότι δεν είστε αρκετά καλοί γι αυτόν. Στην πραγματικότητα αφήστε τα πάντα.

Απλά να θυμάστε πως κάνατε μια συμφωνία πολύ καιρό πριν… συμφωνήσατε και οι δυο σε αυτό πολύ πριν έρθετε στην Γη… θα συνεχίσετε στη ζωή ο ένας στο πλευρό του άλλου και θα ακολουθήσετε το φως ως μια οντότητα.

  Κινούμενες εικόνες αγάπης......giortazo.gr

Γι αυτό το είδος αγάπης αξίζει να αναπνέετε και να ζείτε.

Πότε μην τον εγκαταλείψετε …συνεχίστε την αναζήτηση, είναι εκεί, υπάρχει!

Σημείωμα του συγγραφέα: ακόμα και αν το άρθρο γράφτηκε από γυναικεία οπτική γωνία , εφαρμόζεται και στους άνδρες και στις γυναίκες! Καλή τύχη στο να βρείτε το άλλο σας ολόκληρο!

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *