5 SUPER Τροφές Που Καίνε Το Λίπος!!!

5 SUPER Τροφές Που Καίνε Το Λίπος!!!

#1 Ελληνικό Γιαούρτι


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το ελληνικό γιαούρτι έχει σχεδόν διπλάσια πρωτεΐνη από άλλα γιαούρτια. Χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αφήσει το στομάχι σας, κρατώντας σας χορτάτους.

Επιπλέον, καίτε περισσότερες θερμίδες με τις πρωτεΐνες παρά με τους υδατάνθρακες. Επιλέξτε γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά και χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.


#2 Κινόα (Quinoa)

Η κινόα (quinoa) είναι ένα διατροφικό «αστέρι» που αξίζει μια θέση στο πλάνο απώλειας βάρους σας. Ένα φλυτζάνι κινόα περιέχει 8 γραμμάρια πρωτεΐνης και 5 γραμμάρια ινών, ενώ θα λάβετε επίσης σίδηρο, ψευδάργυρο, σελήνιο και βιταμίνη Ε. 

Επιπλέον, είναι τόσο εύκολη να την μαγειρέψετε, όσο το ρύζι. Για ένα γρήγορο δείπνο, ανακατέψτε την με μερικά λαχανικά, καρύδια ή άπαχη πρωτεΐνη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

#3 Κανέλα

Μερικές μελέτες δείχνουν ότι η κανέλα μπορεί να έχει σταθεροποιητική επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα. Αυτό θα μπορούσε να περιορίσει την όρεξή σας, ιδιαίτερα σε άτομα με διαβήτη τύπου 2. 

Σχεδόν όλοι μπορούν να επωφεληθούν από την κανέλα στον παραδοσιακό της ρόλο. Ανακατέψτε λίγη ποσότητα στον καφέ, το τσάι ή το γιαούρτι σας για να προσθέσετε γλυκύτητα χωρίς θερμίδες.

#4 Καυτερές Πιπεριές

Οι καυτερές πιπεριές περιέχουν μια άγευστη χημική ουσία που ονομάζεται καψαϊκίνη. Είναι πιο άφθονη στις πιπεριές habaneros, αλλά και τις jalapeños. Η καψαϊκίνη φαίνεται να περιορίζει την όρεξη και να επιταχύνει ελαφρά τον μεταβολισμό, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. 

Πιθανώς δεν έχει μεγάλη επίπτωση στο βάρος, εκτός εάν τρώτε λιγότερο φαγητό επειδή είναι πολύ πικάντικο.


#5 Πράσινο Τσάϊ

Αρκετές μελέτες δείχνουν ότι το πράσινο τσάι μπορεί να προωθήσει την απώλεια βάρους με την τόνωση του σώματος να καίει λίπος. Περιέχει κατεχίνες, ένα είδος φυτοχημικών που μπορούν να επηρεάσουν για λίγο τον μεταβολισμό. 

Για να έχετε το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, μπορεί να χρειαστεί να πίνετε πράσινο τσάι αρκετές φορές την ημέρα. Προσπαθήστε να το πίνετε ζεστό, απολαμβάνοντας μια χαλαρωτική εμπειρία.

  Χάσε βάρος εύκολα -Ειδικός αποκαλύπτει τον τρόπο να ξεγελάσεις το μυαλό σου για να τρως λιγότερο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *