Τζένιφερ Ανιστον-Ρις Γουίδερσπουν: Αυτό είναι το μυστικό για τα κιλά τους -Κάνουν την πιο κοινή δίαιτα

Τζένιφερ Ανιστον

Τζένιφερ Ανιστον – Ρις Γουίδερσπουν: Αυτό είναι το μυστικό για τα κιλά τους

 

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΥΣ

Πολλές διασημότητες καταφέρνουν να διατηρούν μια καλλίγραμμη σιλουέτα χάρη σε πανάκριβα προϊόντα περιποίησης δέρματος και θεραπείες ενώ δεν διστάζουν να βρεθούν και στο χειρουργικό τραπέζι.

Αλλά η Τζένιφερ Άνιστον και η Ρις Γουίδερσπουν οφείλουν την ζωντάνια και την νεανικότητά τους σε μια πιο πειθαρχημένη προσέγγιση – την δίαιτα.

Η Τζένιφερ Άνιστον έχει αποδείξει πολλές φορές πως το πέρασμα των χρόνων δεν την αγγίζει, καθώς στα 50 της είναι πιο όμορφη από ποτέ, χωρίς να διστάζει μάλιστα να φωτογραφηθεί ακόμη και γυμνή. Και τώρα, οι δύο ηθοποιοί αποκαλύπτουν το μυστικό ομορφιάς τους.

Η 50χρονη Τζένιφερ Άνιστον και η 43χρονη Ρις Γουίδερσπουν επιμένουν σε ένα καθεστώς 16 ωρών νηστείας, πίνοντας καθημερινά πράσινους χυμούς και ακολουθώντας εξαντλητικά προγράμματα γυμναστικής 6 φορές την εβδομάδα.

 

Διατροφή με πολλές πρωτεΐνες: Πώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους

 

Ευτυχώς, επιτρέπουν στον εαυτό τους μία ελεύθερη ημέρα, για να απολαμβάνουν ότι θέλουν όποτε θέλουν – που στην περίπτωση της Τζενιφερ Άνιστον είναι ένας χυμός σέλινου!

Τζένιφερ Άνιστον
Η Τζένιφερ Άνιστον γυμνάζεται πολύ και ακολουθεί την διαλειμματική δίαιτα

 

Τι τρώνε για πρωινό Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν

 

Ερωτηθέντες για το πώς ξεκινούν την ημέρα τους, δήλωσαν στο Radio Times πως δεν τρώνε τηγανιτά και ποτέ δεν παίρνουν πρωινό.

«Κάνω την διαλειμματική δίαιτα, οπότε δεν υπάρχει καθόλου φαγητό στο μενού το πρωί« είπε η Τζένιφερ Άνιστον και πρόσθεσε: «Παρατήρησα μεγάλη διαφορά όταν μένω χωρίς στέρεη τροφή για 16 ώρες».

Και η Ρις Γουίδερσπουν απάντησε: «Εγώ πίνω μόνο έναν πράσινο χυμό και έναν καφέ το πρωί».

  Για να χάσεις εύκολα τα κιλά των γιορτών

 

Τζένιφερ Ανιστον-Ρις Γουίδερσπουν
Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Γουίδερσπουν αποκαλύπτουν τα μυστικά ομορφιάς τους

 

Βέβαια, η Τζένιφερ Άνιστον ξυπνά κάθε πρωί στις 9 ενώ η Ρις σηκώνεται αναγκαστικά από τις 5.30 το πρωί μαζί με τα παιδιά της. Στις 7:30 περίπου αρχίζει την γυμναστική της, λέγοντα γι’αυτήν:

 

Μπορείτε να χάσετε υγιεινά 2,5 κιλά σε μια εβδομάδα ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα διατροφής

 

«Ίσως και να το κάνω 6 φορές την εβδομάδα» με την Τζένιφερ Άνιστον να λέει ότι προσπαθεί να γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα και την ημέρα που έχει ελεύθερο στην δίαιτά της, προτιμά να πίνει χυμό σέλινου το πρωί, ακολουθούμενο από διαλογισμό και γυμναστική.

 

Τι είναι αυτή η διαλειμματική δίαιτα και γιατί δεν ταιριάζει σε όλους

Ωστόσο, η αποκαλούμενη διαλειμματική δίαιτα (ή 16:8) μπορεί να μην είναι για όλους, σύμφωνα με την διαιτολόγο Σούζι Μπάρελ, που λέει πως ένα τέτοιο πρόγραμμα διατροφής είναι «πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις».

Συγκεκριμένα, στην δίαιτα αυτή, όποιος την επιλέξει πρέπει να μην τρώει για 16 ώρες ενώ τις υπόλοιπες 8 μπορεί να καταναλώνει ελεύθερα ότι θέλει, συνήθως μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ.

Σίγουρα όμως είναι ένα πρόγραμμα το οποίο όπως είπε και η διαιτολόγος Μπάρελ ακούγεται εύκολο, αλλά στην πράξη είναι εξαιρετικά δύσκολο και όπως πάντα τονίζεται από τους γιατρούς και τους ειδικούς ποτέ και κανείς δεν πρέπει να δοκιμάζει μόνος του κανένα διατροφολογικό πρόγραμμα αν δεν είναι σε συνεννόηση με τον διατρολόγο του ή το γιατρό του.

 

Ρις Γουίδερσπουν
Η Ριζ Γουίδερσπουν γυμνάζεται σκληρά 6 φορές την εβδομάδα

 

Φωτογραφίες: Getty Images, Splash News, AP

  Πλήρωσε 8.000 ευρώ για να της την γράψουν - Αυτή είναι η δίαιτα της Τζένιφερ Άνιστον!

iefimerida.gr

 

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα.
Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας για θέματα υγείας.
Η χρήση όσων αναφέρονται είναι αποκλειστικά και μόνον δική σας ευθύνη

-Αν νιώσετε δυσφορία μετά την πρώτη ημέρα της δίαιτας,
να διακόψετε τη δίαιτα αμέσως και συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν χειροτερέψει.
-Και μην ξεχνάτε πώς πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε δίαιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *