Πώς θα χάσεις 3 κιλά σε μόλις 5ημέρες με το πιο γευστικό μενού αποτοξίνωσης

Πώς θα χάσεις 3 κιλά σε μόλις 5ημέρες με το πιο γευστικό μενού αποτοξίνωσης

Πώς θα χάσεις 3 κιλά σε μόλις 5ημέρες με το πιο γευστικό μενού αποτοξίνωσης

 

Οχι, δεν πρόκειται για μια ακόμη ανθυγιεινή δίαιτα εξπρές, αλλά για ένα πλάνο αποτοξίνωσης που στοχεύει στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού για ακόμη μεγαλύτερες καύσεις θερμίδων, τον καθαρισμό του οργανισμού από τις τοξίνες και τις ουσίες που προκαλούν φούσκωμα αλλά και την καταπολέμηση εκ των έσω της κυτταρίτιδας και των παραπανίσιων κιλών.

 

Και το καλύτερο;

Η συγκεκριμένη διατροφή φέρνει εντός προγράμματος αγαπημένα μας φαγητά όπως κρέας, κίτρινα τυριά και αλλαντικά. Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Όχι σύμφωνα με την Suzan Somers, συγγραφέα του “Sexy Forever. How to Fight Fat After Forty”.

Η Somers ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα μας σχετικά με τη προσεκτική διατροφή (αγνοεί τις light τροφές, το μέτρημα των θερμίδων ή των λιπαρών, αλλά επικεντρώνεται στη δράση της ινσουλίνης, την ορμόνη που «αποφασίζει» αν οι θρεπτικές ουσίες της προσέφερες θα γίνουν ενέργεια και ποιες λίπος, και να εξισορροπήσει την πίεση του αίματος.

Έτσι, δίνεται νέα ώθηση στο σώμα μας να ξεκολλήσει από το σημείο μηδέν στο οποίο το είχαν βάλει οι δίαιτες εξπρές και να απαλλαγεί μια και καλή από το περιττό βάρος. Η ειδικός μάλιστα υπόσχεται ότι από την πρώτη κιόλας εβδομάδα θα δούμε τον δείκτη της ζυγαριάς μας να πέφτει κατά τρία κιλά.

 

Πώς θα χάσεις 3 κιλά σε μόλις 5ημέρες με το πιο γευστικό μενού αποτοξίνωσης

Τα DOs:

Πλούσιο πρωινό και βραδινό (οπωσδήποτε 2-3 ώρες πριν πέσεις για ύπνο).
Μπορείς να καταναλώνεις βούτυρο, κρέμα γάλακτος και μαγιονέζα (αρκεί να είναι φτιαγμένη με ελαιόλαδο) αλλά και τα αγαπημένα σου τυριά. Το ίδιο ισχύει και με τα φρούτα και τα λαχανικά.

  Η δίαιτα του αστροναύτη: Μπορείς να χάσεις 3 κιλά σε 3 ημέρες. Το λες και «ταχεία αποτοξίνωση»

Αρκεί τα πρώτα να μη συνοδεύουν το βραδινό γεύμα (εκτός από τα βατόμουρα), ενώ τα δεύτερα δεν πρέπει να ξεπερνούν σε ποσότητα το 1 φλιτζ. του τσαγιού ωμά και το 1/2 μαγειρεμένα.

 

Και τα DONT’s:

Απαγορευμένες τροφές είναι η καστανή ζάχαρη, το σιρόπι καλαμποκιού, το μέλι, η λευκή επιτραπέζια ζάχαρη, η σουκρόζη, η ασπαρτάμη, η κολοκύθα, τα παντζάρια, οι μπανάνες, τα καρότα, το καλαμπόκι, οι πατάτες,οι γλυκοπατάτες, καφεΐνη και ροφήματα που την περιέχουν (εκτός από 1 φλιτζ. σκέτος καφές ή τσάι επιτρέπεται σε καθημερινή βάση, τα τρανς λιπαρά των επεξεργασμένων τροφήμων καθώς και  το λευκό αλεύρι, τα ζυμαρικά σίτου, το λευκό ρύζι και τα έλαια (εκτός από το ελαιόλαδο).

 

Πώς θα τη δοκιμάσεις;

 

Πώς θα χάσεις 3 κιλά σε μόλις 5ημέρες με το πιο γευστικό μενού αποτοξίνωσης

 

1η ημέρα

09:00 Καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα).
10:00 Ομελέτα με σπανάκι, τυρί φέτα, ντομάτα και λουκάνικο γαλοπούλας.
12:00 1 μήλο.

13:30 Πράσινη σαλάτα με στήθος κοτόπουλου, λιαστές ντομάτες, κατσικίσιο τυρί και μπαλσάμικο ξίδι.
16:30 2 ρυζογκοφρέτες με σπιτική σάλτσα ντομάτας (την οποία θα φτιάξετε με κρεμμύδι ψιλοκομμένο, φρέσκια ντομάτα τριμμένη, ρίγανη ή βασιλικό και ελαιόλαδο).
19:00 Σαλάτα με ντοματίνια, αγγούρι και κύβους ροκφόρ. Ψάρι γλώσσα σοταρισμένο με ελάχιστο βούτυρο, το οποίο θα σβήσετε με χυμό λεμονιού. μπρόκολο στον ατμό με τριμμένη παρμεζάνα.

 

2η ημέρα

08:00 Καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα).
09:30 Παγωμένο ρόφημα φρούτων, που θα ετοιμάσετε χτυπώντας στο μπλέντερ μάνγκο, ροδάκινα, φράουλες και χυμό εξωτικών φρούτων (χωρίς προσθήκη ζάχαρης) με μία χούφτα παγάκια.
10:30 1 φέτα ψωμί του τοστ ολικής αλέσεως με 2 κ.γ. φιστικοβούτυρο.

  Δίαιτα της Παπαρίζου: Πώς έχασε έυκολα τα περιττά κιλά

13:30 Κοτόπουλο στο γκριλ, σαλάτα με πράσινα λαχανικά και μπαστουνάκια σέλερι.
16:00 Ένα μπολ με φρέσκο ανανά.
20:00 μοσχάρι κοκκινιστό με κρεμμύδια, τριμμένη ντομάτα, σέλινο, κρασί και μυρωδικά. Πουρές από μαραθόριζα, στον οποίο θα προσθέσετε βούτυρο και γιαούρτι. Φινόκιο σε φέτες, ελαφρώς σοταρισμένες σε βούτυρο και ελαιόλαδο.

 

3η ημέρα

08:00 Καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα).
09:00 Αυγά τηγανητά σε βούτυρο, τραγανό μπέικον και 1 ντομάτα σε φέτες.
11:00 1 μπολ με κεράσια.
11:30 10 αμύγδαλα.

13:30 Ένα μπολ σπιτική κοτόσουπα, την οποία θα φτιάξετε με λαχανικά, χωρίς να προσθέσετε ρύζι ή κάποιο άλλο ζυμαρικό. Σαλάτα με μαρούλι, ντοματίνια και κύβους από τυρί ροκφόρ.
15:30 1/2 φέτα πεπόνι.
17:30 1 ρυζογκοφρέτα.
20:00 Πράσινη σαλάτα με λευκό ξίδι. Χοιρινά φιλετάκια με φασκόμηλο, πράσινα φασολάκια στον ατμό, τα οποία θα σοτάρετε ελαφρώς με ελάχιστο βούτυρο. Ένα μικρό κομμάτι τσιζκέικ, το οποίο θα φτιάξετε με κρεμώδες τυρί, αυγά και φυσική γλυκαντική ουσία αντί για ζάχαρη.

 

4η ημέρα

08:00 Καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα).
09:00 Παγωμένο ρόφημα με φρούτα (χτυπήστε στο μπλέντερ μαζί με παγάκια, ροδάκινα, μούρα και χυμό πορτοκάλι).
09:30 1 φρυγανιά ολικής αλέσεως, την οποία θα αλείψετε με άπαχο τυρί κότατζ και θα πασπαλίσετε με κανέλα.
11:00 1 φέτα κίτρινο τυρί (π.χ. τσένταρ).

13:30 Πράσινη σαλάτα με γαρίδες ψητές στο γκριλ (χωρίς κρουτόν).
16:30 1 μάνγκο.
20:00 Πέστροφα στο γκριλ μαριναρισμένη με ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και θυμάρι. μπρόκολο στον ατμό με βινεγκρέτ φτιαγμένη από ελαιόλαδο, χυμό λεμονιού και ψιλοκομμένο σκόρδο. Σαλάτα με ποικιλία φρέσκων λαχανικών (μαρούλι, κατσαρό λάχανο κ.λπ.), την οποία θα συνοδέψετε επίσης με βινεγκρέτ.
21:00 1 φέτα κίτρινο τυρί.

  Η θαυματουργή δίαιτα της Κατερίνας Ζαρίφη: Πώς έχασε 20 κιλά σε 8 μήνες

 

5η ημέρα

08:00 Καφές σκέτος (χωρίς ζάχαρη ή γάλα).
09:00 1/2 φέτα πεπόνι.
09:30 1/2 στρογγυλό ψωμάκι ολικής αλέσεως, 1 φλιτζ. του τσαγιού άπαχο στραγγιστό γιαούρτι με σιρόπι αγάβης (φυσική γλυκαντική ουσία την οποία θα βρείτε σε καταστήματα με είδη υγιεινής διατροφής).
12:00 1 σφιχτό βρασμένο αυγό.

14:00 μεξικάνικη σαλάτα με τάκος, μαρούλι, κιμά, σπιτική σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι και τριμμένο τυρί τσένταρ.
17:00 Ένα μέτριο τσαμπί σταφύλι.
20:00 Φιλετίνια κοτόπουλου σοταρισμένα με ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Πράσινη σαλάτα με ρόκα, τριμμένη παρμεζάνα, ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού. Κολοκυθάκια σε φέτες, που θα μαρινάρετε σε μείγμα από στραγγιστό γιαούρτι, ελαιόλαδο, άνηθο, χυμό λεμονιού, θαλασσινό αλάτι και πιπέρι και μετά θα ψήσετε στο γκριλ. Παγωμένο ζελέ φρούτων, που θα φτιάξετε πολτοποιώντας ποικιλία από μούρα και προσθέτοντας ζελατίνη.

 

joytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *