Έτσι θα χάσεις 3 κιλά σε μία βδομάδα-Απίστευτα γρήγορα αποτελέσματα!

Έτσι θα χάσεις 3 κιλά

Έτσι θα χάσεις 3 κιλά σε μία βδομάδα-Απίστευτα γρήγορα αποτελέσματα

 

Η σύγχρονη κοινωνία είναι γεμάτη από ανθρώπους που πάσχουν από υπερβολικό βάρος και ενώ μερικοί από αυτούς είναι έτοιμοι για κάποιες ριζοσπαστικές ενέργειες όπως η χειρουργική επέμβαση, οι άλλοι μένουν όπως είναι. Κι όμως το μυστικό της ταχείας απώλειας βάρους υπάρχει ακριβώς κάτω από τη μύτη μας.

Για να μην αναφέρουμε ότι δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στη διατροφή που έχουμε στο μυαλό μας.

δεν χρειάζεται να σπαταλήσουμε ένα τεράστιο χρηματικό ποσό στη διατροφή

 

Αυτό που πρόκειται να μιλήσουμε σήμερα είναι μια διατροφή αγγουριού και αυγών.

Γιατί αυτός ο συνδυασμός; Η απάντηση είναι απλή επειδή και τα δύο συστατικά είναι πλούσια σε πρωτεΐνες και έχουν αποτελεσματικές ικανότητες ενίσχυσης του μεταβολισμού.

Παρόλο που τα πάντα φαίνονται αρκετά απλά και αποτελεσματικά, πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι αυτή η δίαιτα είναι αρκετά σκληρή, οπότε σε περίπτωση που έχετε προβλήματα υγείας ή δυσανεξίες – θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Η διατροφή σας αποτελείται κυρίως από αγγούρια και δύο αυγά την ημέρα. Εκτός από αυτά τα δύο συστατικά υπάρχει ένας αριθμός προϊόντων που μπορείτε επίσης να φάτε. Μεταξύ αυτών είναι τυρί, γκρέιπφρουτ, σαλάτες λαχανικών και ντομάτες.

Για την πρώτη σας εβδομάδα θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα αυστηρό σχέδιο διατροφής – τίποτα εκτός από ένα αυγό και ένα φλιτζάνι τσάι ή καφέ για πρωινό, για μεσημεριανό γεύμα ένα αυγό και σαλάτα και για δείπνο μόνο αγγούρι σαλάτα. Ακούγεται πολύ εύκολο, αλλά θυμηθείτε τι σας είπαμε παραπάνω. Θα χρειαστείτε πολλή θέληση για να πετύχετε, αλλά το αποτέλεσμα θα αξίζει τον κόπο.

  Αυξάνει το προσδόκιμο ζωής η δίαιτα βίγκαν;

Εάν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα και είστε έτοιμοι να συνεχίσετε, μπορείτε να συνεχίσετε αυτήν τη δίαιτα για μία ακόμη εβδομάδα, αλλά αυτή τη φορά επιτρέπεται να εισάγετε λάχανο, σπανάκι, βόειο κρέας και ψάρια. Φυσικά, μόνο σε μέτριες ποσότητες.

Παρά το γεγονός ότι αυτή η διατροφή είναι πολύ αποτελεσματική, πρέπει να ακούσετε το σώμα σας. Εάν πιστεύετε ότι κάτι πάει στραβά, σταματήστε εκεί και επισκεφθείτε το γιατρό σας πριν συνεχίσετε.

 

Έτσι θα χάσεις 3 κιλά σε μία βδομάδα-Απίστευτα γρήγορα αποτελέσματα!

neoblogs.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *