Τι Δείχνει Αυτή Η Γραμμή Στην Παλάμη Για Την Υγεία Σας!

Τι Δείχνει Αυτή Η Γραμμή Στην Παλάμη Για Την Υγεία Σας!

Τι Δείχνει Αυτή Η Γραμμή Στην Παλάμη Για Την Υγεία Σας!

Όλοι έχουμε γραμμές στις παλάμες των χεριών μας. Κάποιες μπορεί να έχουν θετική και άλλες αρνητική σημασία, ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται στην παλάμη σας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη γραμμή που έχει κυρίως αρνητική σημασία. Η γραμμή της υγείας, εάν είναι ορατή στην παλάμη μας, σχετίζεται με – καλά το μαντέψατε – την υγεία και την ευεξία.

Αν δεν υπάρχει γραμμή υγείας στην παλάμη σας, αυτό μάλλον είναι καλύτερο για σας! Αντίθετα, αν έχετε μια γραμμή που είναι αδύναμη, κυματιστή ή με μεγάλο μήκος, αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα. Διαβάστε στη συνέχεια τι μπορεί να σας πει η γραμμή της υγείας σας.

Πού βρίσκεται η γραμμή της υγείας;

Η γραμμή της υγείας περνά από το όρος του Ερμή προς τα κάτω, μέσω του όρους του Άρη. Το όρος του Ερμή βρίσκεται στην παλάμη κάτω από τη βάση του μικρού δαχτύλου. Το όρος του Άρη βρίσκεται μεταξύ της γραμμής της κεφαλής και της γραμμής της καρδιάς κάτω από το μικρό δάχτυλο.

Εάν είστε δεξιόχειρες, αναζητήστε μια γραμμή υγείας στη δεξιά σας παλάμη. Αντίθετα, εάν είστε αριστερόχειρες, τότε κοιτάξτε την αριστερή παλάμη σας για τη γραμμή υγείας.

Απουσία γραμμής της υγείας

Όπως αναφέρθηκε, εάν στην παλάμη σας δεν υπάρχει γραμμή της υγείας, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Είστε υγιείς και δεν θα έχετε ανησυχητικά προβλήματα στο μέλλον.

Βαθιά και συνεχής γραμμή υγείας

Μια άλλη ένδειξη εξαιρετικής υγείας είναι μια βαθιά και συνεχής γραμμή υγείας στην παλάμη. Στην πραγματικότητα, όσο πιο ευθεία η γραμμή, τόσο καλύτερη είναι η υγεία σας.

  Τροφές για καλό ύπνο

Κυματοειδής και διακεκομμένη γραμμή υγείας

Μια κυματοειδής γραμμή υγείας αποτελεί προειδοποίηση. Μπορεί να έχετε μελλοντικά προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, αλλά και υπολειτουργία του ήπατος ή της χοληδόχου κύστεως. Υπάρχει πιθανότητα να πάσχετε από μια γαστρεντερική διαταραχή. Εάν η γραμμή υγείας σας κάμπτεται σαν ένα τόξο, μπορεί να έχετε απώλεια ενέργειας ή ζωτικότητας. Οι διακοπές στη γραμμή υγείας υποδεικνύουν κάποιο πρόβλημα με το πεπτικό σας σύστημα.

Διασχίζεται από σύντομες γραμμές ή αποτελείται από πολλές σύντομες γραμμές

Εάν η γραμμή υγείας διαπερνάται από μικρότερες γραμμές, αυτό είναι μια ένδειξη ότι είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα. Εάν η γραμμή υγείας είναι πολύ μικρή ή αποτελείται από πολλές σύντομες γραμμές, υποδεικνύει ένα γενικά αδύναμο και άρρωστο σώμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σύμπλεγμα γραμμών στη γραμμή υγείας

Ένα σύμπλεγμα στη γραμμή της υγείας δείχνει ότι μπορεί να υποφέρετε από ασθένειες του ήπατος και της χοληδόχου κύστεως. Ή μπορεί να έχετε ανεπαρκή νεφρική λειτουργία ή προβλήματα του αναπνευστικού συστήματος. Εάν το σύμπλεγμα είναι μεγάλο, αυτό μπορεί να προειδοποιεί για μια ασθένεια του μαστικού αδένα στις γυναίκες. Εάν η γραμμή υγείας φαίνεται αλυσοδεμένη, αντιμετωπίζετε παθολογικά προβλήματα λόγω του νοσούντος ήπατος.

Ένα αστέρι στη γραμμή της υγείας

Ένα αστέρι στη γραμμή υγείας δείχνει γενικά ελάχιστη υποστήριξη από τα μέλη της οικογένειάς σας. Εάν είστε γυναίκα και έχετε ένα αστέρι στο σημείο όπου η γραμμή κεφαλής και η γραμμή υγείας διασταυρώνονται, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι έχετε προβλήματα γονιμότητας ή ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε δυσκολίες κατά τον τοκετό. Για τους άνδρες, ένα αστέρι στη γραμμή της υγείας, θα μπορούσε να υποδηλώνει χαμηλή σεξουαλική ορμή και προβλήματα στειρότητας.

  Ποιο πρόσωπο σας τρομάζει περισσότερο… Ένα μοναδικό τεστ προσωπικότητας!

Εάν ένα άστρο εμφανίζεται στην αφετηρία της γραμμής υγείας στο όρος του Ερμή – που βρίσκεται στη βάση του μικρού δαχτύλου – αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είστε άτεκνοι. Θα μπορούσε επίσης να δείχνει ότι πάσχετε από προβλήματα με τα νεφρά σας ή έχετε γυναικολογικά ζητήματα.

Ένα τετράγωνο, τελείες ή σταυρός στη γραμμή της υγείας

Ένα τετράγωνο στη γραμμή της υγείας μπορεί να υποδεικνύει χειρουργική επέμβαση λόγω προβλημάτων στην καρδιά. Εν τω μεταξύ, οι κηλίδες είναι ένας οιωνός ασθενειών και τα κόκκινα σημάδια μπορεί να υποδηλώνουν πυρετό και φλεγμονή. Ένας σταυρός δίπλα στη γραμμή υγείας μπορεί να σημαίνει ότι είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.

Ένα τρίγωνο στη γραμμή της υγείας

Εάν έχετε ένα τρίγωνο στη γραμμή υγείας, ενδεχομένως να υποφέρετε από θέματα ψυχικής υγείας. Εάν η γραμμή της κεφαλής είναι επίσης διακεκομμένη και κυματιστή, αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη ενός ακόμη πιο σοβαρού ψυχολογικού προβλήματος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τι γίνεται με το μήκος της γραμμής της υγείας;

Εάν η γραμμή της υγείας είναι μεγάλη και διασχίζει τη γραμμή της κεφαλής, πιθανώς να υποδηλώνει άγχος και γενική κόπωση του εγκεφάλου, ειδικά αργότερα στη ζωή. Μπορεί να χρειαστείτε περισσότερη ανάπαυση και ίσως λίγο διαλογισμό για να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Εάν η γραμμή υγείας εκτείνεται στο όρος της Αφροδίτης – που βρίσκεται στη βάση του αντίχειρα – ίσως έχετε προβλήματα με την κυκλοφορία του αίματος. Προσέξτε για καρδιακές παθήσεις ή εγκεφαλική αιμορραγία.


Όταν η γραμμή της υγείας αγγίζει τη γραμμή της ζωής

Εάν η γραμμή υγείας επεκτείνεται στη γραμμή της ζωής και τελειώνει εκεί, μπορεί να υποδεικνύει ένα ασθενές καρδιαγγειακό σύστημα που επηρεάζει την κανονική κυκλοφορία του αίματος.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ GIF


Μεταξύ γραμμής της καρδιάς και γραμμής της κεφαλής

Εάν η γραμμή της υγείας βρίσκεται μεταξύ της γραμμής της καρδιάς και αυτήν της κεφαλής, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι υποφέρετε από βλάβη στον εγκέφαλο. Οι βλάβες στον εγκέφαλο αναφέρονται σε οποιονδήποτε τύπο μη φυσιολογικού ιστού που προκαλείται από τραύμα, λοίμωξη ή ακόμα και άνοια.

Επέκταση στη γραμμή του καρπού

Εάν η γραμμή υγείας εκτείνεται μέχρι τη γραμμή του καρπού, μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας για όλη σας τη ζωή. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να κουράζεστε εύκολα και να έχετε δυσκολία να ανακάμψετε από μια ασθένεια.

Συμπέρασμα: Εάν ανακαλύψετε οποιεσδήποτε από τις ανωμαλίες που σημειώθηκαν παραπάνω στη γραμμή υγείας σας, μην πανικοβληθείτε. Σκεφτείτε το σαν ένα σημάδι για να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και στους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να τη βελτιώσετε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιμέλεια Κειμένου & Μετάφραση: Marva @Truelife.gr

Πηγή: thealternativedaily

*Αυτό το άρθρο έχει μόνο πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν έχει σκοπό την παροχή ιατρικής συμβουλής.



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *