6 συμβολισμοί ονείρων που οπωσδήποτε δεν πρέπει να αγνοήσετε!

6 συμβολισμοί ονείρων

συμβολισμοί ονείρων

 

Ο καλός ύπνος είναι πάντα απαραίτητος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες μας και να προετοιμαστείτε για την ημέρα που θα έρθει.

 

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή το σώμα μας μπορεί να περάσει έξι ως εννέα ώρες ανάπαυσης κάθε βράδυ, αυτό δεν σημαίνει ότι ο εγκέφαλος μας έχει σταματήσει να εργάζεται για ένα δευτερόλεπτο.

Ενώ κοιμόμαστε, ο εγκέφαλός μας και το υποσυνείδητό σας είναι ικανά να αναλάβουν μέσα από τα όνειρά μας.

 

Και ακριβώς όπως υπάρχουν εκπληκτικά πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν τη φύση των ονείρων μας, υπάρχουν τόσα πολλά που το υποσυνείδητό μας προσπαθεί να μας πει με κάθε όνειρο.

Η ψυχοθεραπεύτρια Jeffrey Sumber λέει , «Το νόημα των ονείρων μας σχετίζεται συχνά με τα πράγματα που χρειάζεται να κατανοήσουμε για τους εαυτούς μας και τον κόσμο γύρω μας.»

Και όταν είδα αυτό τον κατάλογο των σημαντικών συμβόλων για τα όνειρα που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσουμε, ήμουν εκστασιασμένος από τα πόσα το υποσυνείδητό μου, μου έλεγε. Πώς θα μπορούσε να συμβαίνει, ενώ είμαι κοιμισμένος;

Διαβάστε στη λίστα παρακάτω και δείτε τι ακριβώς σημαίνουν :

 

1. 6 συμβολισμοί ονείρων Κουτιά

6 συμβολισμοί ονείρων
Απόκρυψη, μυστικά, και απογοήτευση
Αν ονειρευτείτε κουτιά, το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να σας πει για κάποια απόκρυψη. Είτε μπορεί να φοβάστε ότι υπάρχει κάτι σημαντικό που να κρύβουν από εσάς, ή μπορεί να κρατάτε εσείς ένα μυστικό από τους γύρω σας.
Επιπλέον , αν ανοίξετε ένα παράθυρο στο όνειρο σας, μπορεί να είναι ο τρόπος να σας πεί ότι είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε ένα μυστικό που έχετε.
Και αν κοιτάξετε μέσα στο κουτί και το βρείτε άδειο, είναι πιθανό να βιώνετε αισθήματα απογοήτευσης στη ζωή σας.

 

2. 6 συμβολισμοί ονείρων Πτώση
 
6 συμβολισμοί ονείρων
Έλλειψη ελέγχου, κίνδυνος, και άγχος
Ένα πολύ συνηθισμένο όνειρο είναι εκείνο κατά το οποίο το άτομο αισθάνεται σαν να πέφτει. Αυτό μπορεί να είναι το υποσυνείδητό σας που σας λέει ότι τα πράγματα βγαίνουν πάρα πολύ εκτός ελέγχου στη ζωή σας.
Μπορεί να φοβάστε την αποτυχία ή ότι ορισμένες από τις πιο ριψοκίνδυνες επιλογές της ζωής σας μπορεί να έρχονται πίσω να σας δαγκώσουν στο τέλος.
Αν ή πτώση είναι επαναλαμβανόμενη στα όνειρά σας, είναι πιθανώς μια καλή ένδειξη ότι θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε δραστηριότητες , όπως ο διαλογισμός ή η γιόγκα.

3. 6 συμβολισμοί ονείρων Γάτες

 
6 συμβολισμοί ονείρων
Θηλυκότητα, πνευματικότητα, και εξουσία
Είτε αγαπάτε τις γάτες είτε όχι δεν έχει σημασία.Οι γάτες εμφανίζονται ως ένα ισχυρό σύμβολο στα όνειρα κάποιου.
Το υποσυνείδητό σας μπορεί να λέει ότι μπορείτε να έρθετε σε περαιτέρω επαφή με την θηλυκή πλευρά σας. Αυτό μπορεί εύκολα να επιτευχθεί μέσα από μια εμβάθυνση των σχέσεων σας με τα θηλυκά.
Υπάρχει ένα μεγάλο ποσό της ενέργειας που σχετίζεται με τη θηλυκότητα. Μπορεί απλά να είναι χρόνος για να αγκαλιάσει αυτή την εμπιστοσύνη. Αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ένα είδος προσωπικής πνευματικής αφύπνισης.

4. 6 συμβολισμοί ονείρων Δόντια

 
Δόντια
Γήρανση, εμφάνιση και υγεία
Για πολλούς ανθρώπους που έχουν βιώσει όνειρα που αφορούν τα δόντια, μπορεί να έχουν αισθανθεί οτι μοιάζει πολύ περισσότερο με εφιάλτη σχετικά με τα δόντια τους, είτε σπάσιμο ή να πέσουν έξω.
Τα δόντια συμβολίζουν έναν φόβο για τα γεράματα, και, ενδεχομένως, ακόμη και θάνατο. Ένας πολύ καλός τρόπος για την καταπολέμηση αυτού του φόβου είναι, προσπαθώντας να ζείτε την κάθε μέρα στο έπακρο, και να ακολουθείτε μια θετικότητα στη ζωή.
Αυτό μπορεί επίσης να είναι το υποσυνείδητό σας που σας λέει ότι είστε πάρα πολύ ανήσυχοι για την εμφάνισή σας και για την υγεία σας. Δεν είναι για το πώς φαίνεστε τόσο πολύ όπως είναι για το πώς αισθάνεστε.

5. 6 συμβολισμοί ονείρων Μυρμήγκια

 
Μυρμήγκια
Υποστήριξη, σκληρή δουλειά, και ενόχληση
Σε ένα πολύ επιφανειακό επίπεδο, τα όνειρα για ζουζούνια ή μυρμήγκια μπορεί να δείχνει ότι κάτι σας έχει ενοχλήσει στην καθημερινότητα σας. Αυτό μπορεί να είναι ο τρόπος του μυαλού σας να σας πεί να αντιμετωπίσετε αυτά τα προβλήματα άμεσα, αντί να τα αφήσετε τους να αυξάνονται με την πάροδο του χρόνου.
Τα μυρμήγκια είναι επίσης πλάσματα που εργάζονται μαζί σε όλα αυτά που κάνουν. Όταν ονειρεύεστε μυρμήγκια δείχνει ότι έχετε μια βαθιά πίστη στην ομαδική εργασία και συνεργασιά.
Σημαίνει επίσης ότι εκτιμάτε τις σχέσεις που μοιράζεστε με τους φίλους και την οικογένεια.

 

6. 6 συμβολισμοί ονείρων Μαλλιά

 
Μαλλιά
Σεξουαλικότητα, κατάσταση και ελευθερία
Αν ονειρεύεστε μαλλιά, είναι πιθανό ότι έχετε κάποιες πτυχές στις φυσικής σχέσεις σας που θα πρέπει να δουλέψετε.Το υποσυνείδητό σας μπορεί να σας λέει ότι είναι ώρα να αγκαλιάσετε την πιο σεξουαλική πλευρά της προσωπικότητάς σας.
Τα μαλλιά συμβολίζουν επίσης την επιθυμία να συνδεθείτε με άλλους ανθρώπους, εφ ‘όσον ξέρετε την κατάστασή σας. Προτιμάτε να ξέρετε ακριβώς που στέκεστε σε σχέση με τους άλλους – τόσο στην εργασία όσο και στις σχέσεις.
Και αν το όνειρο είναι ειδικά για μακριά μαλλιά, τότε φιλοδοξείτε για μια αίσθηση ελευθερίας. Μπορεί απλά να είναι χρόνος να καταργήσετε αυτούς τους τεχνητούς περιορισμούς που μερικές φορές θέτετε για τον εαυτό σας.
 

 

  Πρόβλημα ύπνου; 7 τροφές για να το λύσετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *