Αρχάγγελος Γαβριήλ: Ερμηνεύει τα όνειρά σου και σε προστατεύει στα δύσκολα!

Αρχάγγελος Γαβριήλ

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ

Το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός είναι η δύναμη μου» . Τo φωτοστέφανο του Γαβριήλ είναι χάλκινο, ασορτί με την σάλπιγγα που κρατά στο χέρι. Το όνομά του, αν αναλυθεί όπως είναι στα λατινικά Ga-bri-el σε μετάφραση στα Αρχαία Αιγυπτιακά το Κα σημαίνει «ψυχή/συναίσθημα». Το Βri δηλώνει την δύναμη, ενώ το Ελ είναι ο Θεός.

Επομένως το όνομα του Αρχαγγέλου σημαίνει ο «Θεός, η αγάπη είναι η δύναμή μου». Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι αυτός που παρουσιάστηκε στον Ιωακείμ και την Άννα και τους αναγγέλλει πως θα γεννήσουν την Παναγία. Επίσης παρουσιάστηκε στον ιερέα Ζαχαρία, λέγοντάς του πως θα γεννήσει τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτός ήταν που έτρεφε με ουράνιο άρτο στην Παναγία περί της γεννήσεως του Ιησού Χριστού. Αυτός υπηρέτησε μέχρι τέλους το μυστήριο της ενσάρκου οικονομίας του Θείου Λόγου.

Ο Γαβριήλ και οι στρατιές των Αγγέλων του βοηθούν τα άτομα που ο σκοπός της ζωής τους έχει την σχέση με την επικοινωνία. Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι δάσκαλοι, οι συγγραφείς, οι ηθοποιοί, οι φωτογράφοι, οι ηθοποιοί, οι εκφωνητές.

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ μπορεί να σας βοηθήσει στην καριέρα σας ή όταν χρειάζεται να υπερισχύσουν οι ιδέες και οι εντυπώσεις σας. Οπωσδήποτε ζητήστε του να είναι μαζί σας, όταν πρόκειται να ζητήσετε αύξηση η προαγωγή.

Νοερά καλείτε τον Γαβριήλ λέγοντας: «Αγαπημένε μου Γαβριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε την εσωτερική μου αλήθεια να βρει τέλεια δημιουργική έκφραση. Ευχαριστώ».

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ βοηθά επίσης στην σύλληψη και την γέννα ενός παιδιού. Σε προβλήματα σύλληψης και συγκράτησης της εγκυμοσύνης, ζητήστε την επέμβαση του Αρχαγγέλου Γαβριήλ.

  happy birthday


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Επιμένετε στην ατομική σας αλήθεια και την ικανότητα να αγαπάτε.
Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ βοήθεια και μεσολάβηση σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής σας νοιώθετε ότι είναι κολλημένος. Θα φυσήξει καινούργια ζωή σε φθαρμένες σχέσεις και επιχειρήσεις. Ζητήστε την βοήθεια του για να έλθουν δημιουργικές ιδέες και ευκαιρίες στην ζωή σας για να κινηθείτε ξανά.

Προσφέρει καθοδήγηση και βοηθά τους ανθρώπους να βρουν το επόμενο βήμα στην ζωή, αυτό που θα τους οδηγήσει στο θεϊκό τους σκοπό. Όταν του ζητηθεί βοήθεια, φέρνει χαρά, χάρη, διαύγεια και ισορροπία στην ζωή μας.

Μας ανοίγει στο συναίσθημα της συμπάθειας, της κατανόησης και της γενναιοδωρίας και όπως όλοι οι Αρχάγγελοι, θα μας βοηθήσει να εξαγνίσουμε αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις. Μας διδάσκει να αφιερώσουμε χρόνο και να εκτιμήσουμε όλες τις εμπειρίες και τις χαρές της καθημερινής μας ζωής.

Μας βοηθά να βρούμε τον σκοπό της ζωής μας και προσφέρει τόσο την έμπνευση όσο και την θεϊκή εσωτερική δύναμη στις δύσκολες περιστάσεις.

Δουλέψτε με τον Αρχάγγελο Γαβριήλ (και θα σας βοηθήσει) να λάμψετε στις επικοινωνίες σας, στην δημιουργική σας έκφραση, να βελτιώσετε την διαίσθησή σας και θα σας περιβάλλει με ευδαιμονία.

Ο Γαβριήλ είναι αυτός που ανακοινώνει και προαγγέλλει τα καλά νέα και τις πληροφορίες. Μας φέρνει ειδήσεις για μελλοντικά γεγονότα, αλλαγές στον ορίζοντα και ευκαιρίες που υπάρχουν μπροστά μας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Γαβριήλ είναι για τα όνειρα και την προφητεία. Είναι ο Αρχάγγελος που μας βοηθά να επικοινωνήσουμε με το Θείο. Ζητήστε του να σας βοηθήσει να καταλάβετε τα αινιγματικά σας όνειρα.

  Καλό βράδυ και μια όμορφη εβδομάδα να ξημερώσει για όλους μας!!!

Ιδιαίτερα, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε πρόσβαση με την διαίσθησή σας όπως και να παραχωρήσει πρακτική συμπαράσταση για αποτελεσματική επικοινωνία στην καθημερινή σας ζωή. Δουλέψετε με τον Γαβριήλ για να βελτιώσετε τις ψυχικές σας ικανότητες.

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *